De 7 beste bryggeriene å besøke i Orlando

Innholdsfortegnelse:

De 7 beste bryggeriene å besøke i Orlando
De 7 beste bryggeriene å besøke i Orlando

Video: De 7 beste bryggeriene å besøke i Orlando

Video: De 7 beste bryggeriene å besøke i Orlando
Video: ОРЛАНДО, Флорида, США | Все, что вам нужно знать, чтобы спланировать поездку 😉 2024, April
Anonim

Med over 6 000 håndverksbryggerier som opererer i USA, er det trygt å si at vi lever i håndverksbryggingens gullalder. Fra stouts til sours, disse uavhengig-eide virksomhetene produserer helt oppfinnsomme, deilige brygger – som det absolutt ikke er mangel på i Orlando og den omkringliggende Central Florida-regionen.

Våre favorittbryggerier i Orlando spenner fra enkle produksjonsgulv med noen få trykk med superferske brygg, til lurte ølhager med bocciaball, bålplasser og matbiler. Les videre for å lære om våre valg for Orlandos beste bryggerier.

(Psst, sørg for å sjekke ut Central Florida Ale Trail, en ølkryp som inneholder noen av regionens beste bryggerier. Slik fungerer det: Stopp innom deltakende bryggerier for å få stemplene deres på kartet ditt - og en øl, selvfølgelig. Når du har samlet frimerker fra hvert bryggeri på listen, får du en minnebrøler.)

Ocean Sun Brewing

Belgisk blonde ale fra Ocean Sun Brewing
Belgisk blonde ale fra Ocean Sun Brewing

Ocean Sun Brewing, som ligger i det kommende Hourglass District, har blitt en bærebjelke i Orlandos lokale ølscene. Når mannskapet deres ikke lager O-Town-inspirerte brygger, som Bumby Blonde, arrangerer bryggeriet trivia-kvelder, yogaøkter, livemusikk og andre samfunnsarrangementer – pluss Orlandos firbeinte, pelskleddevenner er alltid velkomne. Profftips: Ta en øl for $3,50 under happy hour (mandag til torsdag fra kl. 15.00 til 18.00) og noen få pizzaer fra Pizza Bruno i nærheten. Du vil takke oss senere.

Deadly Sins Brewing

Deadly Sins Brewing
Deadly Sins Brewing

Ikke la dette bryggeriets barbeinrom avskrekke deg. Siden de åpnet dørene i 2016, har Deadly Sins Brewing servert noen seriøst kreative øl-tenk guavabaserte milkshake IPA'er, kokosnøtt- og kaffestouts og saisons med jordbærsmåkaker. Gjemt i en rolig gate, arrangerer Deadly Sins ofte yogaklasser, komediekvelder og en elsket tradisjon k alt Gluttony Wednesday, som kombinerer trivia med kostholdsspisende mat fra lokale matbiler.

Crooked Can Brewing Company

Crooked Can Brewing Company
Crooked Can Brewing Company

Crooked Can Brewing Company har bare eksistert i noen få år, men har raskt steget til det øvre sjiktet av Orlandos håndverksølscene. Crooked Cans kraner og smaksrom på stedet lager øl av høy kvalitet med tradisjonelle bryggemetoder, og har flere flaggskipbrygger, som High Stepper American IPA, samt utallige sesongbaserte og begrensede opplagsøl. Dette bryggeriets flotte beliggenhet skader definitivt ikke heller. Ligger i Winter Gardens Plant Street Market, kan du lene deg tilbake og nippe til en nybrygget øl under gamle eiketrær og spansk mose, eller ta en matbit fra en av Markets helt naturlige og økologiske matleverandører.

Ivanhoe Park Brewing Company

øl fra Ivanhoe Park Brewing Companymed røyk & smultringer food truck
øl fra Ivanhoe Park Brewing Companymed røyk & smultringer food truck

Et av Orlandos nyeste bryggerier, Ivanhoe Parking Brewing Company, tilbyr lok alt inspirert øl (prøv Café con Lactose!) i et kjølig, industrielt og kjæledyrvennlig tapperom, samt vin på boks og flaske for de som ikke -øldrikkere i vennekretsen din. IPBC har ikke kjøkken, men du kan spise bryggeriets gratis(!) popcorn eller sjekke ut en av matbilene eller restaurantene langs Virginia Drive.

Tuffy's Bottle Shop & Lounge

Tuffy's Bottle Shop & Lounge
Tuffy's Bottle Shop & Lounge

OK, Tuffy's Bottle Shop anses teknisk sett som en cider, men dette er cider du aldri har hatt før – og baren er fylt med hjemmebrygget øl og håndverkscocktailer også. Hos Tuffy's finner du noen superkreative cider med ingredienser som sitrongress, ingefær, hibiskus og kaffe, men en av de største trekkplastrene er den enorme ølhagen bak cideriet. Tuffys kjæledyrvennlige uteområde er fylt med bocciaball, kornhullbrett og massevis av blinkende lys, samt lokale spisesteder - Da Kine Poke, en matbil som serverer pokeboller, har en fast plass der.

Red Cypress Brewery

ølbokser fra Red Cypress Brewery
ølbokser fra Red Cypress Brewery

Red Cypress-øl er stolt Florida-født og brygget, og beviset er i produktet. Ikke bare bruker Red Cypress lokale ingredienser, som Florida appelsinskall, i bryggene deres, men de har også oppk alt flere av ølene deres etter noen av Floridas, ahem, eksentrisiteter. Bryggeriet legger stadig til øl til tapperommets rotasjon, men bokser er de mest populærebrygger, som Devil's Chair IPA. I tillegg arrangerer Red Cypress tonnevis av samfunnsarrangementer, inkludert Namaste and Drink (en yogatime etterfulgt av øl) og Beer Me Saturdays, hvor du kan fange lokale matbiler og livemusikk.

GBs flaskebutikk og smakebar

GBs flaskebutikk og smakebar
GBs flaskebutikk og smakebar

GBs Bottle Shop er egentlig ikke et bryggeri, men har utvilsomt et av de største ølutvalgene du kan finne i Orlando-området. Fra tappeøl, til øl på flasker og hermetikk, til mjød, GB's har hundrevis av brygg du kan nippe til mens du spiller brettspill, deltar i trivia eller sikter på lokale matbildelikatesser. GB's ligger på Virginia Drive i Ivanhoe Village, i umiddelbar nærhet av tonnevis av andre barer og restauranter. Vår anbefaling? Ta et par drinker på GB's, og gå deretter til Hideaway Bar over gaten for noen livsendrende ostefrites. (Og ikke glem ranchen for å dyppe.)

Anbefalt: