Desember i San Francisco: Vær- og begivenhetsguide

Innholdsfortegnelse:

Desember i San Francisco: Vær- og begivenhetsguide
Desember i San Francisco: Vær- og begivenhetsguide

Video: Desember i San Francisco: Vær- og begivenhetsguide

Video: Desember i San Francisco: Vær- og begivenhetsguide
Video: MELBOURNE, Australia: once the world’s richest city (vlog 2) 2024, Kan
Anonim
Juletre på San Franciscos Union Square
Juletre på San Franciscos Union Square

I San Francisco er desember mer eller mindre full av forberedelser til jul og feiring av det nye året. Et besøk før ferien er en utmerket måte å gjøre julehandelen på, og du kan sannsynligvis gjøre alt i butikkene rundt Union Square.

San Francisco-været i desember

Du vil ikke ha en hvit jul mens du besøker San Francisco med mindre du drar ut av byen til Lake Tahoe, men desember er i regntiden og utsatt for vinterstormer. Det er også en av de kaldeste månedene med mange overskyede dager.

I desember kan du forvente ca. 9,5 timer med dagslys for å utforske byen.

  • Gjennomsnittlig høy temperatur: 57 F (14 C)
  • Gjennomsnittlig lav temperatur: 45 F (7 C)
  • Vanntemperatur: 54,5 F (12,5 C)
  • Regn: 3,1 tommer (7,9 cm)
  • Regnvær: 11,6 dager
  • Dagslys: 10 timer
  • Solskinn: 5,2 timer
  • UV-indeks: 2 (laveste av året)

Hvis du vil sammenligne desembervær med andre måneder, sjekk veiledningen til San Franciscos vær og klima. Før du legger de endelige planene dine og pakker kofferten, sjekk værmeldingen for San Francisco noen dager førtur.

Hva skal pakkes

Vær forberedt på moderate temperaturer og ta med regntøy for sikkerhets skyld. For det er en hettejakke en bedre idé. Paraplyer er vanskelige å bære i en folkemengde og rotete når du ikke bruker dem.

Lag er også en strategi, mange av dem, slik at du kan justere for å matche været. Og uansett hvilke ytre lag du har, kan du være glad for at du tok med deg et par tynne strømpebukser i daybagen for å ta på deg i tilfelle du føler deg kald.

Vær forberedt på moderate temperaturer, og ta med regntøy for sikkerhets skyld. For det er en hettejakke en bedre idé enn en paraply. Lag er også en strategi og gir mange av dem slik at du kan justere for å matche været.

Desember-arrangementer i San Francisco

De fleste av San Franciscos desember-arrangementer har ferietema og er inkludert i veiledningene som er koblet til ovenfor, men du kan finne noen andre ting å gjøre.

  • Dickens Fair: I desember kan du delta på en Dickens-feiring på Cow Palace. Du kan bli unnskyldt for å tro at du gikk inn i en tidssprang når du går inn døren til denne morsomme feiringen av tidligere jul.
  • Run Wild: Du vil se mange nisseluer blant folkene som løper dette 5K-løpet, men kostymene de har på seg i dette løpet er også morsomme å se.
  • Santa's Skivvies Run, San Francisco: Hvis du alltid har lurt på hva julenissen har på seg under den store røde dressen, er det her du kan finne det ut. Løpere stripper ned til sine nisse-tema-skiver og løper for en god sak.

Ting å gjøre i desember

Med to store høytider å feire, er desember stappfull av ting å gjøre.

  • Feir jul i San Francisco. Se lysene som skisserer Embarcadero Center hver høytid. De er penest når de sees fra Treasure Island (halvveis over Bay Bridge) i skumringen.
  • Feir nyttårsaften i San Francisco. Inne og ute blir det fester og folkefest. I San Francisco inkluderer det vanligvis fyrverkeri ved midnatt 31. desember, som skjer bak Ferry Building i enden av Market Street.
  • Go Whale Watching: Desember er også gråhvalsesong rundt San Francisco. Finn ut hvordan, når og hvor i San Franciscos hvalsafariguide.
  • Se en basketballkamp: Golden State Warriors spiller basketball i sitt nye hjem i San Franciscos Chase Center, med start i 2019.
  • Se en fotballkamp: San Francisco 49ers spiller kanskje hjemme mens du er der, men Levi Stadium ligger milevis sør i Santa Clara. Sjekk timeplanen på nettsiden deres.
  • Eat Dungeness Crab: Den kommersielle fiskesesongen etter Dungeness-krabbe begynner tidlig i november. Glem de ferdigkokte frosne krabbene på Fisherman's Wharf, og gå for de ferske i stedet. Du finner dem på menyen på mange restauranter i San Francisco. Klima- og havforhold kan avbryte eller forsinke sesongen, så det er best å sjekke den nåværende statusen på nettstedet til Department of Fish and Wildlife.
  • Drikk irsk kaffe: En kald desemberdag er enutmerket unnskyldning for å prøve en av de ekte San Francisco-godbitene – irsk kaffe (en blanding av kaffe, krem og irsk whisky) landet først på amerikanske kyster i San Francisco, og Buena Vista Cafe serverer den fortsatt daglig.

De årlige begivenhetene ovenfor skjer hvert år, men de er ikke alt som skjer i San Francisco i desember. Hvis du ser etter en morsom konsert, sportsbegivenhet eller teaterforestilling, sjekk underholdningsdelen til San Francisco Chronicle.

Reisetips for desember

  • Desember er en flott tid for å få de beste prisene på hotellrom i San Francisco. Med lav etterspørsel etter hoteller denne tiden av året, blir kostnadene også lave. Gjør det til en enda bedre grunn til å besøke.
  • Før du velger reisedatoer, unngå hotellutsalg og høye priser konvensjoner kan forårsake. Sjekk stevnekalenderen og prøv å unngå datoer for arrangementer med mer enn 10 000 deltakere.
  • Du trenger kanskje en paraply hvis det regner, men du må også være forberedt på ting du kan gjøre i tilfelle du trenger å komme deg inn og holde deg tørr. Bruk disse tipsene for å nyte San Francisco i regnet.
  • Registrer deg for en gratis konto hos Goldstar for å få tilgang til rabatterte billetter til lokale forestillinger og spare på noen attraksjoner i San Francisco.
  • I tillegg til disse sesongtipsene, ikke gå glipp av disse tipsene som er bra for besøkende i San Francisco året rundt.

Anbefalt: