Været og klimaet i Chicago

Innholdsfortegnelse:

Været og klimaet i Chicago
Været og klimaet i Chicago

Video: Været og klimaet i Chicago

Video: Været og klimaet i Chicago
Video: Forgotten Rail Yard Under Chicago's Largest Historic Building - Merchandise Mart 2024, Kan
Anonim
Chicago skyline utsikt fra 360 Chicago observasjonsdekk, John Hancock Building
Chicago skyline utsikt fra 360 Chicago observasjonsdekk, John Hancock Building

Chicago omtales som "Windy City", en moniker med mange forklaringer som refererer til folket (ikke været), og en som er tjent med effekten av skyskrapere som svirrer seg ned i gatene. Chicago er bare margin alt mer vind enn den gjennomsnittlige amerikanske byen - Boston er den mest vindfulle - med gjennomsnittlige vindhastigheter på 12 miles per time. Chicago opplever også hyppige vindkast langs innsjøen, noe som resulterer i kjøligere og våtere luft i hele Chicagos vannkantsamfunn.

Lake Michigan påvirker ikke bare vinden i Chicago, men også det generelle klimaet for alle fire veldefinerte årstider. Klassifisert som fuktig kontinental, opplever besøkende her fuktige og milde kilder med nedbørstopp i mai og juni, varme og fuktige somre, behagelige høster og kalde snøhvite vintre. De beste tidsperiodene for å besøke Chicago, når været er det mest behagelige, er slutten av april til juni, når temperaturene er gjennomsnittlig 59 F/15 C til 80 F/27 C og september til oktober med et område på 64 F/18 C til 76. F/24 C er typisk.

Hvis du er villig til å trosse det våte klimaet om sommeren, med gjennomsnittlige oppvarminger på toppen av 80-tallet (26F), vil du bli belønnet med flere høyprofilerte festivaler: PitchforkMusic Festival, Lollapalooza, Chicago Pride Festival, Taste of Chicago og mer. I vintermånedene varierer temperaturen fra 32 F/0 C til 37 F/3 C, noe som gjør denne tiden av året til den minst ønskelige å tåle bortsett fra det berømte utendørs Christkindlmarket, som feirer tysk og europeisk kultur gjennom håndverk, noshes og festlig munterhet.

Chicago er et populært reisemål, uansett tid på året, på grunn av mengden av uendelige hendelser. Når du planlegger en tur til Windy City, er dette det du trenger å vite.

Raske klimafakta

  • Heteste måned: juli (81 F/26 C gjennomsnitt)
  • Kaldeste måned: januar (32 F/0 C gjennomsnitt)
  • Våteste måned: juni (4,0 tommer regn)
  • Vindest måned: januar (14 miles per time i gjennomsnitt)
  • Beste måned for svømming: august (72 F/22 C gjennomsnitt)

Sommer i Chicago

Somrene i Chicago er varme, fuktige og solrike. Ha en paraply for hånden da det kan komme voldsomt regn. Forvent å svette gjennom det meste av juli og august.

Selv om Lake Michigan har en effekt på værmønstrene i Chicago om sommeren, er det ikke så utbredt som det er om våren. Hvis vinden blåser inn fra øst, kan temperaturene bli litt kjøligere langs innsjøen.

Vær forsiktig med hetebølger og forbered deg ved å fukte og oppsøke skygge. Juni, juli og august har alle hatt tresifrede rekorder.

What to pack: Ikke la klimaanlegget stå uten en flaske vann, solkrem og en lue. Du ønsker å ta med shorts, letttopper, sandaler og solbriller.

Høst i Chicago

Høsten er en ideell tid for å besøke Chicago, når bladene skifter farge, restauranter oppdaterer menyene sine for å gjenspeile magevarmende mat og høstøl, og folk oppsøker epleplukking, gresskarlapper og maislabyrinter.

Været er ikke lenger kvelende og tåkete, og tiden ute føles overbærende - spesielt langs bredden av innsjøen eller den berømte Magnificent Mile.

Hva du skal pakke: Ta med en genser, mellomvektsjakke og et skjerf, så passer du rett inn og er komfortabel.

Vinter i Chicago

Snøfallet varierer gjennom vinteren, alt fra ytterpunkter på 9,8 tommer til 89,7 tommer, med et gjennomsnitt på 36 tommer årlig. De fleste vintre har flere lette snøansamlinger gjennom sesongen med innsjøeffektsnø som spiller en rolle. Lake Michigan har en oppvarmende effekt om vinteren, noe som gjør temperaturene noe mindre iskalde ved innsjøen enn i urbane områder mer inne i landet.

Hvert noen år blir innbyggere fra Chicago kastet inn i en kraftig snøstorm der over 10 tommer snø kan samle seg.

Hva du skal pakke: For å overleve en Chicago-vinter, vil du definitivt ha med deg en tung frakk, en varm lue, hansker, et skjerf og vannavstøtende snøstøvler. Hvis du tilbringer mye tid utendørs, kan det være lurt å vurdere å bruke snøbriller.

Vår i Chicago

Besøkende i Chicago opplever rundt 3,0 tommer regn i april og 4,0 tommer i juni. Temperaturene på denne tiden av året varierer veldig. Forvent at vinterlignende vær vil vedvare tidlig på vårenapril, noen ganger inkludert snø. Mai og juni er ganske hyggelige, og uten tvil de viktigste månedene i året for å besøke Chicago. Du vil legge merke til blomster som spretter opp av bakken og grønne knopper som spirer på tregrener.

Lake Michigan er relativt kald om våren, ettersom varme temperaturer tregt varmer opp den heftige vannmassen. Vind tar en bemerkelsesverdig rolle i været langs kysten, og skaper store forskjeller i varme for nabolag ved innsjøen kontra resten av Chicago-området.

Hva skal pakkes inn: Lag er den optimale måten å gå inn i våren. Den tidligere delen av sesongen krever en varmere jakke, mens den senere delen krever mer lette alternativer. Ta med en vindjakke og en paraply.

Gjennomsnittlig månedlig temperatur, nedbør og dagslys

Været i Chicago påvirkes direkte av Lake Michigan og kan variere mye måned til måned, sesong til sesong. Forvent et stort variasjon i temperaturer og skydekke gjennom hele året.

Gjennomsnittlig månedlig temperatur, nedbør og dagslys
Måned Gj.sn. Temp. Regnfall Daylight Hours
januar 32 F 2,17 in 9,5 timer
februar 38 F 1,85 in 10,5 timer
mars 47 F 3.01 in 11,5 timer
april 59 F 3,65 in 13 timer
mai 70 F 3.7i 14,5 timer
juni 80 F 4.3 in 15 timer
juli 84 F 3,68 in 14,5 timer
august 83 F 3,86 in 14 timer
september 76 F 3,21 in 12,5 timer
oktober 64 F 2,71 in 11 timer
november 49 F 3,32 in 10 timer
desember 37 F 2,63 in 9 timer

Anbefalt: