Orlando Museum of Arts Festival of Trees

Innholdsfortegnelse:

Orlando Museum of Arts Festival of Trees
Orlando Museum of Arts Festival of Trees

Video: Orlando Museum of Arts Festival of Trees

Video: Orlando Museum of Arts Festival of Trees
Video: Visiting the Festival of Trees at the Orlando Museum of Art 2024, April
Anonim
Festival of Trees: Thet of the Holidays
Festival of Trees: Thet of the Holidays

Feir starten på vinterferien i Sentral-Florida på Orlandos premierearrangement, Annual Festival of Trees, som arrangeres uken før Thanksgiving. I ni magiske dager er Orlando Museum of Art forvandlet til et glitrende ferieland med trær, kranser og pepperkakehus som tenner ferieånden. I mer enn tretti år har museet innledet høytidene med temautstillinger dekorert av lokale designere og spesielle arrangementer. Hvert tre, krans og pepperkakehus er tilgjengelig for kjøp, og alle inntektene går til museet.

Billettbegivenheter for alle

  • Light Up-mottak og galla: Trefestivalen er fullpakket med spesielle begivenheter som begynner med denne elegante festen, en elitefest med svart slips som ble holdt på åpningen fredag kveld. Det er levende musikk, mat og VIP-tilgang til å se designertrærne. Billettene er dyre og antallet er begrenset.
  • Reindeer Romp Children's Party: Barn har en egen kveld på Reindeer Romp. Arrangementet inkluderer besøk fra julenissen, historiefortellere og levende musikk. Alle aldre er velkomne. Et begrenset antall forhåndskjøpte Rudolphs VIP-pass gir prioritert inngang til festen én time for tidlig.
  • StyggHoliday Sweater Date Night: Besøkende tar på seg sine fineste, styggeste feriegensere for en kveld med musikk, trevisning og kunstutstillinger. Mat og drikke er tilgjengelig for kjøp på Pearson's Festival Cafe.
  • Frokost med julenissen: Barn i alle aldre møtes med julenissen til frokost, fotograferingsmuligheter, julesang og forskjellige morsomme ferieaktiviteter. Daglige Nordpol-verksteder for barn tilbys i samarbeid med museets pedagogiske avdeling.
  • Seniors: Én festivaldag er utpekt for seniorer 65 år og eldre med spesielle rabattpriser og underholdning.

Utstillinger og skjermer

Deck the Halls, Designer Trees, and Vignettes, og Gingerbread Village er de tre hovedutstillingsområdene. Fantasirike kranser - tenk skjell og alligatorer - og små bordtrær er å se i Deck the Halls-området. Orlando har unike ferietrær og feriescener tilbys i Designer Tree and Vignette-området. En hel del av museet er gitt over til aromaen av pepperkaker, der lokale kulinariske kunstnere viser sine talenter ved å designe forseggjorte pepperkakehus, som kan kjøpes. Tidligere kreasjoner har inkludert en sveitsisk hytte med tak laget av fargerike Necco-godterier og et Candy Land-brettspillhus.

Florida-gjester kan kjøpe feriegaver og dekorativt tilbehør på Holiday Boutique. Daglig underholdning byr på et bredt spekter av talent og feriestemning, alt fra koropptredener, dansegrupper og julesang.

Anbefalt: