A Disneyland Birthday: What to Do and Ways to Celebrate

Innholdsfortegnelse:

A Disneyland Birthday: What to Do and Ways to Celebrate
A Disneyland Birthday: What to Do and Ways to Celebrate

Video: A Disneyland Birthday: What to Do and Ways to Celebrate

Video: A Disneyland Birthday: What to Do and Ways to Celebrate
Video: 🥳 Top 10 Things To Do At DISNEYLAND On Your BIRTHDAY! | FREE Stuff + The ABSOLUTE Must Do’s! 2024, Kan
Anonim
en illustrasjon av bursdager i Disneyland
en illustrasjon av bursdager i Disneyland

Hvis du tenker på å feire bursdagen din og du elsker å dra til Disneyland, kan du gjøre begge deler samtidig. Det er en av de morsomste måtene å tilbringe dagen din på.

Det er enkelt å ha en magisk Disneyland-bursdag

Hvis du har undersøkt andre steder, har du kanskje hørt eller lest mye forvirrende om Disneyland-bursdager. Noen av dem er sanne, noen er utdaterte, og noen er ikke annet enn urban legende. Alt du finner her har blitt bekreftet med Disney-ansatte, samt testet og bevist av andre.

Du kan feire når som helst på året: Hva om jeg ikke kan dra til Disneyland akkurat på bursdagen min, tenker du kanskje. Her er det beste med bursdager og Disneyland. Du kan feire hvilken som helst dag og så mange ganger i året du vil. Hvis du sier at du feirer en bursdag, så gjør du det, og ingen i Disneyland vil be om å se fødselsattesten din for å bevise det.

Bursdagsknapper er gratis: Det viktigste å gjøre er å få en bursdagsknapp. Du kan hente en når som helst i Disneylands rådhus eller ved Chamber of Commerce i California Adventure. Hvis du bor på et Disney-eid hotell, be om et når du sjekker inn.

Bar den knappen og castmedlemmer vil si gratulerer med dagen til deg hele dagen – og ikke bli overrasket om andre gjester som står i kø på Space Mountain begynner å synge for deg.

Det er ingen aldersgrenser: Ikke bekymre deg for at du er for ung eller for gammel. Det er ingen aldersgrenser for noen Disneyland bursdagsfeiring eller fordeler.

Hvordan få karakterbursdagshilsener: Hvis du har på deg en bursdagsknapp og ber en karakter om en autograf, så legger de igjen en bursdagsmelding. Ta med et gratulasjonskort som de kan signere, så blir det en flott suvenir.

Things You Can't Do at Disneyland on Your Birthday

Dette er et par ting som vises på nettet, men de er ikke mulige.

Du kan ikke få gratis bursdagsinngang: For noen år siden kunne du komme gratis inn i Disneyland på bursdagen din, men det programmet er over.

You Can't Get a Front of Line-bursdagskort: Dette er en urban legende. Hvis du har på deg bursdagsknappen, får du mange hilsener. Folk kan til og med gi deg bursdagsønsker mens du står i kø, men den spesielle dagen din vil ikke få deg til å gå foran i køen.

Å ha en bursdagsfest i Disneyland

Et måltid på en av Disneyland Resort-restaurantene gir en minneverdig bursdagsfeiring. Og sørg for at serveren din vet om bursdagen, slik at de kan strø litt ekstra Pixie Dust på bursdagsgutten eller -jenta.

Du kan også bestille en bursdagskake som skal leveres til alle fullservice-restaurantene i både parker og på Disney-eide hotell. Tilbestill, ring 714-781-3463 opptil 60 dager før besøket ditt og minst tre dager før din foretrukne leveringsdato.

Disneyland kan også hjelpe deg med å planlegge en magisk quinceanera-fest.

Andre måter å feire en bursdag på Disneyland

Hvis du bor på et Disneyland-eid hotell, fortell personalet at det er bursdagen din. Det er ikke garantert, men de kan arrangere noe spesielt.

Hvor som helst musikere opptrer, gi dem beskjed om bursdagen. De kan ha en serenade.

Du kan bestille goodiebags og andre bursdagsforsterkere fra fullservicerestauranter på Disneyland Resort, på Character Dining-steder og fra hotellromservice. Ring 714-781-3469 for å bestille og for mer informasjon.

Hvis du vil gå helt ut og bor på et Disneyland Resort-hotell (Disneyland Hotel, Grand Californian eller Paradise Pier), kan du bestille en feiringspakke på rommet.

Du kan gjøre dette når som helst, men de små kan ha glede av å bli sminket på bursdagen sin på Bibbidi Bobbidi Boutique. Du kan velge pakker for både gutter og jenter. Deltakere bør være minst tre år gamle, og kostymer er kun tilgjengelig i barnestørrelser.

Det eldre barnet ditt kan ha glede av å få et Disney-gavekort som de kan bruke som de vil. Du kan kjøpe dem på nettet.

Du bør også sjekke ut Disneylands Halloween Party.

Anbefalt: