Beste Chicago-julelys og -skjermer
Beste Chicago-julelys og -skjermer

Video: Beste Chicago-julelys og -skjermer

Video: Beste Chicago-julelys og -skjermer
Video: 10 NEW IKEA Products You NEED Under $20 2024, Kan
Anonim
Detalj av Wrigley-bygningen under høytiden, Chicago
Detalj av Wrigley-bygningen under høytiden, Chicago

Når det kommer til store feriefeiringer, er Chicago alltid over toppen. Om sommeren går byen helt ut med store fyrverkeri, og om vinteren er Windy City opplyst og butikkvinduene er dekorert med fantastiske utstillinger for høytiden.

Fra det offisielle byjuletreet i Millennium Park til "Christmas Around the World"-utstillingen på Museum of Science and Industry, er det mange høytidshøydepunkter som garantert vil bringe jubel til alle.

CTA Holiday Train

CTA ferietog
CTA ferietog

Dette er et tog du ikke vil gå glipp av. 12. desember 2019 kjører ferietoget gjennom byen og pynter for sesongen inne og ute med sløyfer, krans, flerfargede lys og mer. Når toget kjører inn på hver stasjon, vinker julenissen til passasjerer som går ombord fra sleden sin på en friluftsbil som frakter reinsdyrene hans og en vinterscene. Allstate CTA Holiday Train reiser på Blue Line fra ca. 15.10 til 18.10, og tar en rundtur fra O'Hare til Forest Park.

Christkindlmarket

Christkindlmarket i Chicago
Christkindlmarket i Chicago

Christkindlmarket Chicago startet i 1996 og harvokst i popularitet med mer enn en halv million mennesker som deltar hvert år. Det er det største tyske markedet av sitt slag i landet, og det har som mål å være tro mot sine tyske røtter. Det finner sted på Daley Plaza i Chicago fra 15. november til 24. desember 2019. Inngangen er gratis.

Her vil du finne at de fleste av varene er unikt håndlagde og varer spenner fra håndblåste glasspynt, nøtteknekkere, gjøkur, smykker, leker, klær og mer. Mange av leverandørene tilbyr også demonstrasjoner av hvordan varene deres er laget.

En av de mest etterlengtede attraksjonene på Christkindlmarket er den offisielle Christkind, en ung kvinne kledd i tradisjonelle ferieantrekk fungerer som ambassadør for arrangementet. Hun vil være til stede under hele markedet og under de store åpningsfestlighetene, når hun skal resitere et dikt på den originale tysk.

juletrebelysning

Millennial Park juletre
Millennial Park juletre

For å starte høytiden, dra til Millennium Park ved Randolph og Michigan Avenue for å være vitne til den 106. tenningen av det offisielle juletreet i Chicago 22. november 2019.

Det superstore treet er dekket av blendende lys og vakre ornamenter, og det samme er mye av parken rundt. Julenissen er også tilgjengelig for bilder med barn ved foten av treet, og det er en skøytebane i parken også i løpet av sesongen.

Lincoln Park ZooLights

Lincoln Park ZooLights
Lincoln Park ZooLights

Fra 29. november 2019 til nyttårsdag 2020 vil Lincoln Park Zoodekorere anlegget med lysstrenger og lyse skjermer. De vil til og med utvide timene til kvelden for å feire høytiden, slik at du har god tid til å få med deg forestillingen. Dyrehagen tilbyr også andre juleattraksjoner som Julenissens Safari, levende demonstrasjoner av isutskjæring og et ekspresstog for ferien.

Brookfield Zoo Holiday Magic

Feriemagi i Brookfield Zoo
Feriemagi i Brookfield Zoo

Chicagos andre dyrehage er vertskap for den største og lengste lysfestivalen i området. Kom i stemning for høytiden med dekorasjoner av nesten én million lys, et laserlysshow, sangere og historiefortellere samt Chicago Wolves skøytebane, som ble lagt til i 2018.

Mange av innendørsutstillingene vil være åpne for å se på dyr, pluss at det vil være «sang for dyrene» og spesielle «zoo-chatter». Dyreparkens restauranter og matboder vil være åpne med fulle menyer og feriegodbiter, og gavebutikker vil ha hundrevis av unike gjenstander. Utstillingen er inkludert i inngangsprisen til dyreparken. Holiday Magic kjører på utvalgte netter mellom 30. november og 31. desember 2019.

Chicago Trolley's Holiday Lights Tour

Chicago Holiday Trolley
Chicago Holiday Trolley

Denne tilpassede, to og en halv time lange trilleturen i Chicago er en flott måte å se alle severdighetene av ferieprakt i byen. Arrangementet arrangeres av Chicago Trolley og Double Decker Co., og den årlige begivenheten finner sted gjennom hele sesongen og tar passasjerer til forskjellige steder, inkludert Magnificent Mile, historiskeState Street (hjem til Block Thirty Seven og de berømte ferievinduene på Macy's on State), Loop, Christkindlmarket Chicago og Lincoln Park Zoos ZooLights. Turene starter i slutten av november hvert år, og reservasjoner bør gjøres på forhånd.

Jul rundt om i verden og lysets høytid

Museum of Science and Industry, Chicago
Museum of Science and Industry, Chicago

Fra midten av november til den første helgen i januar tar den årlige utstillingen på Museum of Science and Industry en titt på hvordan ulike kulturer feirer jul over hele kloden. Det vil være opptredener fra flere danse- og korgrupper, samt mer enn femti trær dekorert av ulike kulturgrupper i hele Chicago.

Macy's on State Street Holiday Windows

Julepynt på Macy's State Street Department Store, Chicago
Julepynt på Macy's State Street Department Store, Chicago

Marshall Fields flaggskipbutikk åpnet The Walnut Room, tidenes første varehusrestaurant på slutten av 1890-tallet. Macy's on State fortsetter tradisjonen, som inkluderer de berømte kyllinggrytene og forseggjorte julevindusutstillinger. I tillegg er det Santaland i femte etasje og det store treet i The Walnut Room. Besøkende kan komme i feriestemning her fra begynnelsen av november til begynnelsen av januar.

Magnificent Mile Lights Festival Parade

Magnificent Mile
Magnificent Mile

The Magnificent Mile Lights Festival kommer tilbake i 2019 med et komplett utvalg av aktiviteter i helgen før Thanksgiving hvert år. Gratis arrangementer kulminerer i den store Tre-Lighting Parade nordoverMichigan Avenue med stormarskalkene Mikke Mus og Minnie Mus.

The 2019 Holiday Activity Guide inkluderer et begivenhetskart, en tidsplan over begivenheter og spesi altilbud rundt The Magnificent Mile shoppingdistrikt. Nærliggende restauranter og barer kan lokaliseres ved å bruke denne veiledningen til å spise og drikke på Magnificent Mile.

Winter Wonderfest på Navy Pier

Navy Pier juleslede
Navy Pier juleslede

VinterWonderfest, som holdes på Navy Pier, regnes som byens største innendørs vinterlekeplass, med 170 000 kvadratmeter med turer, gigantiske sklier og en innendørs skøytebane. Arrangementet går årlig fra slutten av november til begynnelsen av januar, og billetter kan kjøpes online eller i døren. Festlighetene varer fra 6. desember 2019 til 12. januar 2020 i Festival Hall.

Anbefalt: