Beste naturlige varme kilder i Øst-California

Innholdsfortegnelse:

Beste naturlige varme kilder i Øst-California
Beste naturlige varme kilder i Øst-California

Video: Beste naturlige varme kilder i Øst-California

Video: Beste naturlige varme kilder i Øst-California
Video: Inside One of the Best Architectural Homes in Southern California 2024, Kan
Anonim
Wild Willy's Hot Spring
Wild Willy's Hot Spring

Øst-California gir en unik mulighet for et avslappende bad i naturlige varme kilder, omgitt av eksepsjonell natur. Dette lett besøkte området har mye åpent, offentlig land og en vulkansk geologi som holder kildene varme. Den har også mange sjenerøse lokalbefolkningen som jobber veldig hardt for å holde noen av disse kildene flytende, rene og lett tilgjengelige.

Det er så mange varme kilder i østlige California og vestlige Nevada at de kan fylle en hel bok. Denne veiledningen inneholder noen av de fineste og enkleste å komme til.

Utendørs varme kilder

Disse uutviklede varme kildene regnes som "offentlige" steder og er ganske populære. Ikke bli overrasket hvis du ender opp med å dele dem med noen andre.

Wild Willy's and Hilltop: For å nå dem, sving østover fra Hwy 395 inn på Benton Crossing Road, like sør for Mammoth Airport (den lille grønne kirken på hjørnet er en godt landemerke). Reis østover omtrent 4 km til du krysser to storfevakter (parallelle metallstenger over veien som lar biler passere, men holder dyrene inne).

Wild Willy's:Sving til høyre like forbi den andre storfevakten og følg veien, og ta alltid venstre veiskille når det er et valg. Omtrent en kilometer ned kommer du til en parkeringsplassder det er et skilt og en trepromenade som fører omtrent 200 meter bort til bassengene.

Det er to menneskeskapte sitteområder her, sidene deres er forsterket med sement. Du finner til og med små koppholdere i sidene. Da vi besøkte, var området ved enden av strandpromenaden finere. De nærliggende steinene gir litt privatliv for å skifte klær. Denne våren kalles også Crowley Hot Spring

Hilltop:Denne vårens bakketopp har den beste utsikten i området. For å komme dit, fortsett nedover bakken etter at du har passert den andre storfevakten og sving til venstre inn på grusveien. På et tidspunkt gikk veien ganske nær denne våren, og du kan lese andre guider som sier at du kan kjøre nesten opp til bassenget, men vi fant det stengt og for gjørmete til å gå. Se etter en liten, flat bakketopp og de avslørende hvite mineralforekomstene som indikerer en kilde. Du må kanskje gå lenger nedover veien og gå langs gjerdet for å nå det.

Travertine: Disse tre bassengene ligger på en bakketopp, bare en mil sør for Bridgeport, med flott utsikt og lett tilgjengelig. For å nå dem, sving østover fra US Hwy 395 inn på Jack Sawyer Rd., like sør for Bridgeport.

Utviklede varme kilder

Keough's Hot Springs:På dette spaet noen mil sør for Bishop, finner du et stort basseng matet av en naturlig varm kilde, en snackbar og massasjefasiliteter, sammen med overnatting og camping.

Benton Hot Springs:Ligger i skjæringspunktet mellom Hwy 120 og Hwy 6, hevder de at det er en av de reneste kildene i California. Hvis du bor på det nærliggende Inn at Benton,du kan bruke boblebadene deres gratis.

Grover Hot Springs State Park er fire miles vest for Markleeville utenfor CA Hwy 89, omgitt av alpine eng og furuskog på 5 900 fot omgitt av topper som bare topper 10, 000 fot. Det store svømmebassenget har en kapasitet på 50 til 75 og er så populært at du kanskje må vente med å komme inn i travle tider.

Sierra Hot Springs, 30 miles nord for Truckee tilbyr overnatting og flere bassenger for bløtlegging, alle klær er valgfrie.

Varme vårtips

  • Hvis du finner ut om varme kilder på privat eiendom, få grunneierens tillatelse før du bruker dem.
  • Bunnen av disse naturlige kildene kan være glatt, og fotfestet rundt kantene kan være dårlig. Pass på, spesielt hvis du går barbeint.
  • Vanntemperaturen varierer, og vann som er behagelig i dag, kan bli skålding i morgen. Test den før du går inn.
  • Noen kilder vil ha en svovellukt, som noen ganger kan være sterkere enn andre.
  • Ikke bli for lenge. Du kan bli for varm, noe som kan være livstruende.
  • Hvis du har noen tilstander som bløtlegging i varmt vann kan forverre, kontakt legen din før du drar.
  • Vannet er godt å suge i, men ikke drikk det.
  • Hvis du ikke vil bytte klær utendørs, bruk badedrakten under de vanlige klærne.
  • Det kan være lurt å ta med litt kaldt vann å drikke. Det vil bidra til å regulere kroppstemperaturen din.
  • På kjøligere dager, ta håndklær til å tørke av med.

Klær er valgfri

Det kan være teknisk ulovlig å bade "au naturel", men i praksis er klær valgfritt på de fleste av disse stedene. Hvis nakenhet støter deg og du ser andre om våren, stopp langt nok unna for å sjekke dem før du nærmer deg.

Vi fant både kledde og nakenbadere under vårt besøk. I noen tilfeller vil nakenbadere gjerne ha en sjanse til å kle seg før du kommer for nærme. Ta deg god tid hvis du ser dem rykke ut når du nærmer deg.

Flere varme kilder

Hvis du elsker varme kilder og vil finne mer, sjekk guiden vår til varme kilder i California. Hvis du er interessert i flere av de utendørs, kan du få en kopi av "Touring California and Nevada Hot Springs" av Matt Bischoff.

Anbefalt: