Hva du kan forvente på VanDusen Festival of Lights

Innholdsfortegnelse:

Hva du kan forvente på VanDusen Festival of Lights
Hva du kan forvente på VanDusen Festival of Lights

Video: Hva du kan forvente på VanDusen Festival of Lights

Video: Hva du kan forvente på VanDusen Festival of Lights
Video: ТАЙНЫ КАНАДА 2 - Тайны с историей 2024, Kan
Anonim
VanDusens botaniske hages lysfestival
VanDusens botaniske hages lysfestival

Jul og vinterferie er store feiringer i Vancouver, og byen blir levende med fargerike lysskjermer og festlige begivenheter i månedene november, desember og januar. En av Vancouvers beste juleattraksjoner er den årlige VanDusen Botanical Garden's Festival of Lights, som også er en av byens beste lysutstillinger for høytiden.

History of the Garden and Festival

VanDusen botaniske hage åpnet i 1975 på stedet til en golfbane som hadde vært der siden 1912-plassert på land leid fra Canadian Pacific Railway. Da hagen ble opprettet, ble 12 000 trær, blomster og busker plantet, som representerer 3 072 arter. Siden 1984 har The VanDusen Festival of Lights strålt, noe som gjør det til Vancouvers lengste feriebegivenhet.

Hva du kan forvente på VanDusen Festival of Lights

VanDusen Botanical Garden er en nydelig, anlagt hage i sentrum av Vancouver. Hver vinter forvandler den årlige VanDusen Festival of Lights den rolige botaniske oasen til et vinterland som tiltrekker seg rundt 110 000 besøkende. Mer enn 1 million fargerike lys er strødd rundt blomsterbed, trær, busker og dekorasjoner, og kombineres for å skape et fantastisk skue.

Thefestivalen er enormt populær og mange lokalbefolkningen deltar hvert år. De fleste mennesker - spesielt barn - elsker den livlige overfloden av dekor og farger (selv om noen kan synes det er skremmende). Hvis du liker julelysskjermer, må du se denne eksepsjonelle.

Spur gjennom sterkt opplyste stier, inkludert Gingerbread Walk og Candy Cane Lane, se Dancing Lights-showet (lys rundt Livingstone Lake "danser" til feriemusikk), og nyt varm sjokolade og annen snacks. Du kan ta bilder med julenissen i besøkssenteret til og med 24. desember 2019. Det er også et lisensiert Fireside Lounge-område hvor voksne kan nyte en drink, samt matleverandører i hele hagen som selger godbiter. Besøkende fra to år og oppover (over 36 tommer eller 0,9 meter) kan kjøre karusellen, og alle kan besøke pengeinnsamlingen Make-A-Wish Canada Candle-grotten midt i hagen.

VanDusen dekker 55 dekar; de 1 million lysene er begrenset til forsiden av hagen, det vil si delen som er lett tilgjengelig fra hovedinngangen. Stiene er brede nok for barnevogner og rullestoler.

Å komme til VanDusen Festival of Lights

VanDusen Botanical Garden ligger på 5251 Oak Street i Vancouver, omtrent 15 minutter sør for sentrum med bil. Gå til hagene tidlig på kvelden for å unngå folkemengdene som kommer senere på natten. Det er en parkeringsplass like ved West 37th Avenue og gateparkering langs Oak og nærliggende sidegater.

Få mest mulig ut av besøket ditt

Pennlegg å bruke en til to timer på festivalen. Barn vil ha myetid til å løpe rundt, undersøke alle stier og utstillinger, og selvfølgelig besøke julenissen. Det er nok tid til å gå gjennom skjermene og nyte danselysene en eller to ganger, samt et stopp for en varm drink og en matbit. Kle deg passende hvis det er veldig kaldt.

Schedule

VanDusens Festival of Lights vil vare fra 30. november 2019 til 5. januar 2020; imidlertid er hagen stengt 25. desember og muligens i tung snø, vind eller andre dårlige værforhold.

Å forhåndskjøpe billetter anbefales på det sterkeste og vil spare deg penger. Det er begrenset med billetter online og ved porten.

Anbefalt: