RV anmeldelse: 2007 Starcraft Starstream Trailer

Innholdsfortegnelse:

RV anmeldelse: 2007 Starcraft Starstream Trailer
RV anmeldelse: 2007 Starcraft Starstream Trailer

Video: RV anmeldelse: 2007 Starcraft Starstream Trailer

Video: RV anmeldelse: 2007 Starcraft Starstream Trailer
Video: (Sold) Used 2007 Starcraft Star Stream 19RB Wacky Pill Shaped Ultralite Couple's Travel Trailer 2024, Kan
Anonim
2007 Star Stream Travel Trailer
2007 Star Stream Travel Trailer

A 2007 Starcraft Starstream SS24QB er absolutt iøynefallende. Hvis du handler etter en brukt tilhenger for RV-reiser, er dette en du ikke vil overse. Denne anmeldelsen dekker alle detaljene til denne modellen og gir en oversikt over dens beste funksjoner.

Funksjoner

I tillegg til den strømlinjeformede buede formen til Starstream, er eksteriøret unikt designet med forhåndsbelagt aluminium EuraVehicle Metallics. Den har også tre utvendige oppbevaringsbøtter, dekkede propantanker og batteri, utvendige høyttalere, LED-lys, manuelle kontakter og et soltak over dusjen.

Innenfor har kjøkkenområdet overskap med dørpaneler i røkt glass, oppbevaring av spisebord, dobbel kjøkkenvask med skuffer og et skap under, en trebrenner og et innebygd kjøleskap. Badet har dusjbadekar, medisinskap og garderobeskap, mens soverommet har en queen-size-seng med nattbord, garderobeskap, overskap, oppbevaring under sengen og TV-stativ.

Siden forskjellig tilbehør var tilgjengelig for Starstream, har du muligheten til å bytte ut noen ting. Starcraft er stolt av å designe rimelige bobiler, vel vitende om at folk ikke vil betale for funksjoner de ikke vil bruke eller ikke trenger.

rimelig

Eneieren kommenterte på et forum at deres Starstream var veldig dyrt i forhold til innbytteverdien og anbef alte å forhandle frem en god kjøpspris. Siden Starstream har blitt avviklet, uten noen garanti for at de vil gjenoppta produksjonen i fremtiden, kan bruktpriser være ganske overkommelige.

Mileage

Som med alle reisetilhengere, bestemmes kjørelengden din først og fremst av slepekjøretøyet ditt. På 7, 100 pund GVWR kan denne reisehengeren trekkes av mindre kjøretøy, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe en tung lastebil for å trekke den.

Construction

En forumplakat kommenterte at den eneste forskjellen han så mellom kvaliteten på Jayco- og Starcraft-tilhengere var i standardfunksjonene og den toårige garantien. Andre eiere har ganske konsekvent kommet med positive kommentarer om kvaliteten på Starstream-reisetrailerne, og mange har enten angret på at de solgte sin eller sa at de ville kjøpe en Starstream igjen.

Tilbakekallelser utstedt

NHTSA kampanje ID nummer 08V381000: Utgitt 29. juli 2008. Dometic kjøleskap kan ha et defekt kjelerør som kan frigjøre trykksatt kjølevæske, som kan antennes og forårsake brann hvis det utsettes for en flamme. Kontakt Dometic på 1-888-446-5157 eller Starcraft på 1-260-593-2550.

Anbefalt: