De beste kredittkortene for reiseforsikring
De beste kredittkortene for reiseforsikring

Video: De beste kredittkortene for reiseforsikring

Video: De beste kredittkortene for reiseforsikring
Video: Kredittkort uten årsavgift 2024, Kan
Anonim

Når mange reisende vurderer å legge til et kredittkort, dreier noen av de første tankene deres rundt poengene og milene de kan samle for å se verden gratis. Mens en kombinasjon av fleksible poeng og merkede poeng kan hjelpe reisende se verden til en lav pris, kan kredittkort også tilby beskyttelse i nødstilfeller.

Mange reisekredittkort tilbyr ikke bare poeng og miles for hver krone du bruker. Når disse kortene brukes til å betale for reiser, får reisende på samme reiserute også utvidede verdifulle reiseforsikringsfordeler. Disse bonusene går utover å dekke tilfeldig dekning når bagasje går tapt, og gir et dypere nivå av hjelp i tilfelle en uforutsett hendelse, ulykke eller alvorlig sykdom.

Før du lager dine neste reiseplaner, ta deg tid til å vurdere hva som er i lommeboken din. Følgende seks kredittkort tilbyr noen av de beste reiseforsikringsfordelene.

Beste sammenlagt: Chase Sapphire Reserve

Chase Sapphire Reserve
Chase Sapphire Reserve

Chase Sapphire Reserve ble lansert i 2017 og er et av de mest populære kortene blant hyppige internasjonale reisende. Enkeltpersoner som har dette kortet kan finne mange måter å rettferdiggjøre årsavgiften på USD 450 på, spesielt hvis de trenger å sende inn et reiseforsikringskrav.

Chase Sapphire Reserve kommermed en rekke reiseforsikringsfordeler når reisende bruker kortet sitt til å betale for reiseruten. De som blir tvunget til å kansellere reisen kan få refundert opptil $10 000 i ikke-refunderbare utgifter per dekket reise. Kortet kommer også med fordeler på 500 USD i reiseforsinkelser, fordeler ved bagasjeforsinkelse etter at bagasjen er tapt i over seks timer, og den vanlige autoutleiekollisjonsskadefraskrivelsen.

Det som gjør dette kortet mest fordelaktig er at fordelene utvides til kortinnehaveren eller nærmeste familiemedlemmer, selv om hovedkortinnehaveren ikke er på reise. Men for at disse fordelene skal være gyldige, må reisen betales med enten kortet, eller direkte gjennom Ultimate Rewards-poeng opptjent på kortet.

Best for reiseavbestilling: Chase Sapphire Preferred

Chase Sapphire foretrukket
Chase Sapphire foretrukket

Å få verdifulle reiseforsikringsfordeler med kredittkort trenger ikke å komme med en høy årlig avgift. Chase Sapphire Preferred-kortet er et av de mest populære kredittkortene i USA, og tilbyr en rekke verdifulle fordeler for en årlig avgift på USD 95.

På samme måte som Chase Sapphire Reserve, kommer Chase Sapphire Preferred også med en fordel på $10 000 for kansellering eller turavbrudd. Denne fordelen gir dekning for forhåndsbet alte turer, turer eller ferier kjøpt enten med kredittkortet eller direkte med Ultimate Rewards-poeng. Dekkede hendelser inkluderer død, sykdom eller livshandlinger (inkludert jurytjeneste) til den reisende, eller katastrofale hendelser som inkluderer hardt vær, terroraktivitet ellerkapring og konkurs av en reiseleverandør.

I tillegg tilbyr Chase Sapphire Preferred også flere andre kredittkortfordeler for de som bruker kortet til å kjøpe sine reiser, inkludert bagasjeforsinkelsesdekning og nødhjelp mens de reiser.

Best for bagasjeforsinkelse: Citi Prestige-kort

Citi Prestige-kort
Citi Prestige-kort

I de fleste situasjoner krever fordeler ved bagasjeforsinkelse fra enten en reiseforsikring med kredittkort eller en tredjeparts reiseforsikring at den reisende får varene sine forlagt i en viss tid. De fleste retningslinjer i bransjen krever at bagasjen tapes mellom seks og 12 timer før fordelene gjelder.

Dette er det som gjør Citi Prestige-kortet til et av de beste kortene for reisende som ofte sjekker bagasjen til sluttdestinasjonen. Citi Prestige-kortet gir opptil $500 i bagasjeforsinkelsesfordeler per reisende, per tur, hvis bagasjen ikke kommer frem til den reisende innen tre timer. For å aktivere denne fordelen må reisende kjøpe reisen med Citi Prestige-kortet, eller direkte med takkepoeng opptjent ved å bruke kortet.

Før du drar på utgifter når bagasjen går tapt, sørg for å forstå fordelsbegrensningene. Fordelen dekker ikke kjøp av noe som ikke var i den tapte bagasjen, og vil ikke dekke tapt bagasje på reiser tilbake til den reisendes primære bolig.

Best for bagasjetap: Chase Ink Business Preferred

Chase Ink
Chase Ink

Selv om bedriftskredittkort vurderesfor å være kun for aktivt opererende selskaper, kan enkeltpersoner med god kreditt som starter en liten bedrift kvalifisere for et bedriftskredittkort også. Som et resultat kan mange dra nytte av et lite visittkort.

Det beste forretningskredittkortet med reiseforsikringsfordeler er Chase Ink Business Preferred, som tilbyr flere beskyttelser for kortholdere. En av de mest verdifulle fordelene som følger med dette kortet er beskyttelsen mot bagasjetap. I tilfelle en vanlig transportør (som et flyselskap, togoperatør eller cruiserederi) mister en reisendes bagasje, tilbyr Chase Ink Business Preferred opptil $3 000 i refusjon.

En annen fordel som kun tilbys gjennom Chase Ink Business Preferred inkluderer mobiltelefondekning. Hvis en reisende ved et uhell skader en mobiltelefon, mister en mobiltelefon eller får telefonen stjålet, kan Chase Ink Business Preferred-kortet tilby fordeler mot en ny telefon.

Best for reiseulykker: Chase JP Morgan Reserve

Image
Image

For luksusreisende som har et forhold til Chase Private Banking-tjenester, kan high-end kredittkort tilby elitebeskyttelsesnivåer. Dette er sant med Chase JP Morgan Reserve-kredittkortet, tilgjengelig for de foretrukne kundene til en av USAs største banker.

Reisende som kjøper reiseruten sin med JP Morgan Reserve-kortet kan få tilgang til en rekke nødfordeler i tilfelle en ulykke. Reisende som er over 100 miles unna sitt primære hjem kan motta refusjon for opptil 2500 USD i akuttmedisinske og tannlegekostnadersom et resultat av en skade, mens de som trenger nødevakuering eller transport kan motta opptil $100 000 i dekning. I tillegg, hvis de samme reisende opplever en ulykke som resulterer i død eller lemlesting, kan reisende motta opptil 1 million dollar i dekning etter en nødsituasjon.

Selv om fordelene er medfølende med de foretrukne kundene som har dette kortet, er det ganske høye å søke om og bli godkjent for dette kortet. For å bli vurdert må reisende ha et forhold til en Chase Private Client-bankmann, som må sende inn søknaden sin på deres vegne.

Best for medisinsk evakuering: American Express Platinum Card

Image
Image

En av de største fryktene for internasjonale reisende er å oppleve en ulykke som krever medisinsk evakuering. Å reise ombord i en luftambulanse til et kvalifisert medisinsk institusjon kan koste titusenvis av dollar før behandlingsutgiftene.

For de som reiser ofte, tilbyr The Platinum Card fra American Express reisende evakueringsfordeler mens de er langt hjemmefra. I tilfelle en reisende trenger legehjelp og en medisinsk fagperson bestemmer at medisinsk evakuering er nødvendig, kan Premium Global Assistance Hotline (tilgjengelig for alle Platinum-kortholdere) koordinere medisinsk evakuering fra sykdom eller skade. For å aktivere denne fordelen, må reisen koordineres gjennom American Express, og når det gjøres på riktig måte, kan det ikke medføre ekstra kostnader for den reisende.

Selv om denne fordelen kanskje er den mest verdifulle avalle fordelene ovenfor, det kommer med noen begrensninger. For det første kommer kortet med en årlig avgift på $550, som er betydelig billigere enn medisinsk evakuering, men betydelig dyrere enn mange andre kort. For det andre kan fordeler bare gjelde som følge av en ekte ulykke. Skade eller sykdom som er selvforskyldt eller et resultat av en krigshandling kan ikke kvalifisere.

Begrensninger for reiseforsikring med kredittkort

Som med enhver reiseforsikringsplan, er det en rekke begrensninger du må vurdere før du drar nytte av fordelene. I noen situasjoner kan de nevnte fordelene kun være sekundærdekning. Som et resultat kan reiseforsikringsleverandøren kreve at reisende søker om erstatning fra andre kilder, inkludert primærforsikringsleverandører eller vanlige transportører. En annen vanlig fallgruve reisende ofte ikke forutser, er vilkårene og betingelsene for hver fordel. For eksempel: en reiseavbestillingsplan er ikke det samme som en "Avbryt av enhver grunn"-plan, noe som betyr at reisende som forsøker å kansellere reisen av en ikke-dekket grunn, kan stå igjen med regningen for reisen.

Før du drar nytte av en reiseforsikringsfordel, sørg for å forstå alle vilkårene og betingelsene som styrer fordelen. Det er viktig å inkludere en kopi av kortfordelsguiden med et reisenødsett, og ringe kredittkortleverandøren før du drar nytte av en fordel for å forstå hvordan kravprosessen fungerer.

Selv om reiseforsikring alltid er en god idé for internasjonale reiser, kan mange reisende allerede ha et nivå pådekning uten å være klar over det. Ved å forstå fordelene som allerede følger med lett tilgjengelige kredittkort, kan internasjonale reisende være trygge, sikre og beskyttet mens de ser verden.

Anbefalt: