Rio Salado Habitat Restoration Area

Innholdsfortegnelse:

Rio Salado Habitat Restoration Area
Rio Salado Habitat Restoration Area

Video: Rio Salado Habitat Restoration Area

Video: Rio Salado Habitat Restoration Area
Video: Rio Salado Habitat Restoration Area \ Tortilla Lab \ Media Fost LLC 2024, Kan
Anonim

The Rio Salado Habitat Restoration Project i Phoenix ble opprettet for å gjenopprette habitatene som historisk sett var knyttet til S alt River. De nesten 600 dekar av Rio Salado Habitat Restoration Area strekker seg langs fem miles av S alt River, fra 19th Avenue til 16th Street, like sør for sentrum av Phoenix.

The Rio Salado Habitat Restoration Project er en pågående innsats for å gjenopprette de opprinnelige våtmarkene og elvebreddene til S alt River, og erstatte det som hadde blitt et avfallsdeponiområde med et økosystem som støtter både flora og fauna.

Folk er en viktig del av restaureringsprosjektet. Det inkluderer et ti-mils løypesystem, oppstillingsområder for syklister, ryttere og turgåere, og fasiliteter for utdanningsprogrammer for skolebarn som kan lære om elvebreddens økosystemer og delta i prosjektet.

Rio Salado Habitat Restoration Area Factoid: Dette området i Phoenix sentrum var tidligere en søppelfylling. Avfallet som ble fjernet fra området ved starten av prosjektet inkluderte mer enn 1000 tonn dekk.

Hva kan folk gjøre her?

Rio Salado Habitat restaureringsområde
Rio Salado Habitat restaureringsområde

Rio Salado Habitat Restoration Area har programmer, vanligvis i ikke-sommermånedene, som lar folk nyte og lære om områdetpå en rekke måter. Folk i alle aldre, inkludert barn, kan finne programmer å glede seg over, inkludert fugleturer, sykkelturer, tolkende fotturer og kunst- og håndverksprogrammer. Det er fotturer med hunder, kunstøkter, Junior Ranger-programmer, solnedgangsturer og spesielle årlige begivenheter knyttet til prosjektet. Oppryddingsprosjekter pågår og kan alltid bruke frivillige!

Du kan lese listen over klasser og programmer som holdes i Rio Salado Habitat Restoration Area online og registrere deg for dem der. Noen programmer har avgifter og noen er gratis.

Rio Rambler-programmet tilbyr de med sine egne hester en mulighet til å ri på ti mil med stier innenfor restaureringsområdet. Du finner et vannkar, hengestolper, parkering for hestevogner og toaletter ved Equestrian Trailhead på 2801 South 7th Avenue.

Liker du å gå tur på egenhånd? Gå til det! Det er flere stitilgangspunkter ved Rio Salado Habitat Restoration Area.

Rio Salado Habitat Restoration Area Factoid: På den månedlige guidede fuglevandringen vil Park Rangers låne deg en kikkert hvis du ikke har din egen.

Fuglekikking i Rio Salado

Rio Salado Habitat restaureringsområde
Rio Salado Habitat restaureringsområde

Mer enn 200 fuglearter er gjenkjent her. Jeg sier gjenkjent, og ikke bare sett, fordi en erfaren fuglekikker kan også skille lydene som fugler lager. Du kan se og skrive ut denne Rio Salado fuglesjekklisten.

Erfarne fuglefolk kan alltid besøke kantkorridoren på egenhånd. Jeg trenger noen til å peke meg i riktig retningog så fortell meg hva jeg ser, så hvis du er som meg, er den månedlige guidede fuglevandringen svaret. The Bird Walk dekker mellom én og to miles av elvebredden i rolig tempo. Den dagen jeg deltok på vandringen, var fuglene som gruppen så (eller hørte) fiskeørn, skarpskinnet hauk, askestrupefluesnapper, neotropisk skarv, dobbel skarv og svartnebb. Guiden vår registrerte mer enn 30 arter den morgenen.

Guiden for fuglevandringen vår, Tom Gaskill, gjorde morgenen veldig hyggelig. Han vil raskt kunne bedømme erfaringsnivået til gruppen sin. Ikke bekymre deg hvis du er en nybegynner i fuglekikking -- ingen press her. Han vil svare på de mest grunnleggende spørsmålene og gjøre det til en underholdende og lærerik opplevelse. Ta med lue, vann, kikkert og en feltguide til fugler, hvis du har en. Det er en kostnad for dette programmet.

Fra Tom Gaskill: "Fuglene på side tre er nydelige husfinker. Her er en av mine favorittbiter om husfinker. Fargen på hannene har en viss regional variasjon, men den er mer kontrollert av mengden av karotenoider i kosten når de smelter. Den til venstre er ganske oransje og har ikke mye farge. Den til høyre er kraftig rød. Han lyttet til moren sin og spiste gulrøttene sine."

Rio Salado Habitat Restoration Area Factoid: Toms favorittfeltguide for regionen vår er "A Field Guide to Western Birds" (Sammenlign priser).

Parkregler

Rio Salado Habitat restaureringsområde
Rio Salado Habitat restaureringsområde

Rio Salado Habitat Restoration Area er en oase i en del av Phoenix hvor folk kanskje ikke forventer å finne frodige trær, planter og dyreliv. Hvis alle følger disse enkle reglene, kan prosjektet fortsette å utvikle seg og fellesskapet kan nyte det.

  1. Du kan besøke Rio Salado Habitat Restoration Area fra soloppgang til solnedgang hele året.
  2. Du kan ta med hunden din til Rio Salado Habitat Restoration Area så lenge du holder den i bånd, holder deg på de asf alterte stiene og rydder opp etter den.
  3. Hold deg på stiene.
  4. Ikke mat dyrelivet.
  5. Ikke fjern noen planter.
  6. Ingen alkohol tillatt, ingen glassbeholdere.
  7. Innsjøen er ikke fylt. Det er ikke tillatt fiske her.
  8. Ingen svømming eller vading. Med andre ord, hold deg unna vannet.
  9. Ingen musikk, med mindre du er den eneste som kan høre den.
  10. Ingen oppfordring eller kommersielt salg er tillatt.
  11. Ingen motoriserte kjøretøy er tillatt utenfor parkeringsplassen. Dette inkluderer scootere og andre enheter med hjul.

Rio Salado Habitat Restoration Area Factoid: Arizona Water Protection Fund spilte en nøkkelrolle i Rio Salados utvikling. Den regjeringskommisjonen støtter prosjekter som forbedrer kantområdene.

Plassering, gebyrer og tidsplan

Rio Salado Habitat restaureringsområde
Rio Salado Habitat restaureringsområde

Det er fire stihoder ved Rio Salado Habitat Restoration Area:

- 2439 S. Central Avenue (nordøst)

- 3212 S. 7th Avenue (sørvest)

- 2875 S. 7th Street (sørøst)- 3203S. 16th Street (sørøst)

Her er et kart som viser plasseringene. Parkering er gratis på Rio Salado Habitat Restoration Area. Det er beskjedne avgifter for deltakelse i planlagte programmer på Rio Salado. Reservasjoner for programmer kreves.

For mer informasjon om Rio Salado Habitat Restoration Area, ring Rio Salado på 602-262-6863 eller besøk dem på nettet, hvor du også kan finne den kommende timeplanen for programmer og turer.

Alle datoer, klokkeslett, priser og tilbud kan endres uten varsel.

Anbefalt: