New York Sports Club: NYSC Locations and Information

Innholdsfortegnelse:

New York Sports Club: NYSC Locations and Information
New York Sports Club: NYSC Locations and Information

Video: New York Sports Club: NYSC Locations and Information

Video: New York Sports Club: NYSC Locations and Information
Video: A Tour of New York Sports Club Spaces and Amenities 2024, Kan
Anonim
New York Sports Club
New York Sports Club

Det er vanskelig å slå bekvemmeligheten til New York Sports Club (NYSC). Med dusinvis av lokasjoner i de fem bydelene, vil du sannsynligvis finne et NYSC-treningsstudio i nærheten av ethvert hotell, hjem eller kontor på Manhattan. New York Sports Club-start og månedlige medlemsavgifter er relativt rimelige, og klubbene har alt utstyret du trenger for å få en god treningsøkt, sammen med gruppetreningstimer og personlige treningsøkter. Fasilitetene er generelt rene og godt vedlikeholdt.

Locations

Du kan søke gjennom den lange listen over NYSC-steder ved å skrive inn ditt foretrukne postnummer for treningsøkten på nettsiden deres. Som et eksempel er det åtte klubber i Brooklyn, 36 på Manhattan og seks i Queens, i tillegg til flaggskipet deres i sentrum av Manhattan på 4 Astor Place.

Variations Between NYSC Gyms

New York Sports Club-opplevelsen har en tendens til å variere fra sted til sted. For eksempel er noen steder for overfylte, mens andre kanskje ikke har nok elliptiske maskiner for din smak. Hvis du vurderer å bli med, må du først besøke klubben(e) du vil besøke i de periodene du oftest trener for å sikre at de har utstyret og tjenestene du forventer.

Generelt kan du forvente å finne kondisjons- og styrkeutstyr, gruppetreningstimer, personlig trening og, på utvalgte steder, bassenger og/eller squashbaner.

NYSC-medlemskap Fordeler og ulemper

Når du blir med på et treningsstudio, forplikter du deg. Du må gå med jevne mellomrom for å få best mulig nytte av medlemskapet ditt. Fordelene med et NYSC-medlemskap er:

  • Rimelige månedlige medlemsavgifter
  • Veldig praktiske steder
  • Rene og godt vedlikeholdte fasiliteter

Medlemmer rapporterer disse som de største ulempene ved et NYSC-medlemskap:

  • Crowds
  • Noen ganger skuffende gruppetreningstimer
  • Rapporterte faktureringsfeil og dårlig kundeservice
  • Liner for kondisjonsutstyr
  • Små garderober enkelte steder

Tot alt sett får ikke gruppetreningstimene de høyeste karakterene fra medlemmer av New York Sports Club. Det kan være linjer for kondisjonsutstyret enkelte steder, men "maskinpoliti" prøver å holde linjene i bevegelse. Noen uttrykker bekymring for faktureringsrepresentanter i New York Sports Club og for fakturering etter at de har kansellert medlemskapene. Hvis du bestemmer deg for å bli med, sørg for å lese det som står med liten skrift og få skriftlig bekreftelse på kanselleringen.

NYSC-medlemsavgift

Som de fleste treningssentre i New York City, annonserer ikke New York Sports Club en standard start- og månedlig medlemsavgift. De vil vanligvis bare gi detaljer om gjeldende priser hvis du gjør en personlig avtale med en medlem av medlemskap. Det er delvis fordi de ønsker å få deg inn på treningssenteret for å gjøre det lettere å avslutte avtalen, og delvis fordi NyYork Sports Club tilbyr ofte spesielle kampanjer og tilbud slik at prisene kan variere betydelig.

Pricely.org har et sammendrag av NYSC-priser, men representerer ikke offisielt treningsstudioet. De viser en startavgift på $20, og månedlige avgifter så lave som $19,99 for et medlemskap i én klubb og $59,99 for en månedlig avgift for et pass med flere klubber. Det er oppgitt årlige avgifter i tillegg til månedlige avgifter.

Anbefalt: