November i New England - Vær, utflukter og begivenheter

Innholdsfortegnelse:

November i New England - Vær, utflukter og begivenheter
November i New England - Vær, utflukter og begivenheter

Video: November i New England - Vær, utflukter og begivenheter

Video: November i New England - Vær, utflukter og begivenheter
Video: Untouched for 25 YEARS ~ Abandoned Home of the American Flower Lady! 2024, Kan
Anonim
november i New England
november i New England

Ah, november i New England… du vil ha en ærlig mening, ikke sant? Det er ikke den beste måneden.

Løvene har falmet og f alt i alle unntatt de sørlige og kystnære delene av regionen, og etterlot seg et grelt landskap av skjeletttrær. Det er kaldt, men vanligvis ikke kaldt nok til å gå på ski i New Englands bakker før kanskje slutten av måneden. Det kan være fuktig og fryktelig trist. New England-beboere går inn i november takknemlige for å få en time når de skru klokken tilbake til Eastern Standard Time klokken 02.00 den første søndagen i måneden … men de beklager hvor tidlig mørket faller på resten av året.

Men vent! November har noen forløsende egenskaper. Tross alt er det måneden da amerikanerne fester og takker. Thanksgiving-tradisjoner oppsto i New England med pilegrimene i 1621, selv om noen, som å lage kjøttdeig, reiste hit fra over Atlanterhavet. I hele regionen feires innhøstingen, og restaurantmenyene er fulle av komfortmat. Newport, Rhode Island - en av New Englands beste byer for servering - arrangerer til og med Restaurant Week i november, og tilbudene gjør måltidene enda mer behagelige.

Som med alle sesonger i mellom, er november også en tid for gode kjøp i New England. Gi dere selvtidlig feriegave som en romantisk ferie på en av disse 10 B&B-ene i New England som har peis i alle rom, og du vil ikke bry deg om novembers kulde i det hele tatt.

New England-været i november

Gjennomsnittlige novembertemperaturer (lav/høy):

Hartford, CT: 35º / 52º Fahrenheit (2º / 11º Celsius)

Providence, RI: 36º / 53º Fahrenheit (2º / 12º Celsius)

Boston, MA: 38º / 52º Fahrenheit (3º / 11º Celsius)

Hyannis, MA: 37º / 53º Fahrenheit (3º / 12º Celsius)

Burlington, VT: 31º / 46º Fahrenheit (-1º / 8º Celsius)

Concord, NH: 28º / 48º Fahrenheit (-2º / 9º Celsius)Portland, ME: 31º / 48º Fahrenheit (-1º / 9º Celsius)

New England er kjent for sitt vanskelige vær å forutsi, men november byr på færre overraskelser enn de fleste månedene. Vanligvis, ettersom dagene går videre, blir de gradvis mer iskalde og dystre. Sesongens første støvtørking av snø er ofte i november, og det er faktisk et nydelig syn. Men det er også en varsler om heftigere stormer som kommer. I gjennomsnitt ser Boston 4 tommer regn og 1 tomme snø i november. Jo lenger nord du reiser i regionen, desto større er sjansene dine for å se hvite ting på et tidspunkt i måneden.

Hva skal pakkes

Varme lag er nødvendig i november, og en vinterjakke er sannsynligvis et must innen slutten av måneden. Jo lenger nord du begir deg, desto kaldere temperaturer vil være spesielt etter mørkets frembrudd. Pakk med en paraply også, for iskaldt regn er faktisk det verste. Snøstøvler kan være verdt å pakke, spesielt hvis du planlegger å tilbringe tid utendørs.

Topp 10. november2019-arrangementer i New England

New Englands beste novemberbegivenheter har et snev av feriemagi. Her er 10 morsomme festligheter du ikke vil gå glipp av:

2. november: WaterFire i Providence, Rhode Island

2.–3. november: NH åpne dører i hele New Hampshire

8.–10. november: Boston Christmas Festival i Boston, Massachusetts

16. november: Kids Con New England i Portland, Maine

16.–17. november: Old Deerfield Holiday Sampler Craft Fair i West Springfield, Massachusetts

22.–24. november: America's Hometown Thanksgiving i Plymouth, Massachusetts

22.–24. november: Paradise City Arts Festival i Marlborough, Massachusetts

23.–24. november: Thanksgiving Harvest Festival på Red Apple Farm i Phillipston, Massachusetts

24. november: Stamford Downtown Parade Spectacular i Stamford, Connecticut

29. november: Årlig belysning av Nubble Lighthouse i York, Maine

Novemberferier i New England

valgdag: 5. november

Veterans Day: 11. november

Thanksgiving: 28. november

Mindre "offisielle" novemberferier verdt å feire i New England

13. november: National Indian Pudding DayPrøv denne indianske desserten på Union Oyster House i Boston.

23. november: Eat a Cranberry Day

29. november: Black FridayStart julehandelen med et smell kl. New England outlet-butikker.

30. november: Small Business SaturdayStøtt lokale bedrifter i New England, fra gavebutikker til restauranter. Northampton, Massachusetts, er et perfekt reisemål for å kjøpe en lokal shoppingtur.

Beste destinasjoner for november i New England

New Englands nummer én sted å besøke i november er Plymouth, Massachusetts, selvfølgelig! Det var ikke noe "New England" før pilegrimene ankom Mayflower i 1620 og etablerte den første permanente engelske bosetningen på den nordlige Atlanterhavskysten. Du vet kanskje ikke dette, men… Pilegrimene mente ikke å lande her! De var på vei til Virginia, men blåste ut av kurs. Plymouth er et sted du bør ha tenkt å besøke, men minst én gang i livet. Attraksjoner som Plimoth Plantation, Plymouth Rock og Mayflower II (tilbake til Plymouth i 2020) forteller historien om grunnleggelsen av New England og om amerikanske tradisjoner som har vart i århundrer. Hvis du bestiller på forhånd, kan du til og med spise med Pilgrim-reenactors på Thanksgiving.

I midten av november er Newport, Rhode Island, et av de beste stedene i regionen for en ferie. Sommerens folkemengder har forsvunnet, så det er lett å få bord på Newports hotteste restauranter. Newport har den tetteste konsentrasjonen av B&B i hele New England, så du vil garantert finne et koselig rom hvor du kan gjemme deg fra elementene hvis novemberdagene blir grå. Havet hjelper til med å moderere temperaturene, så du kan faktisk finne været overraskende tålelig, og en rask spasertur langs Cliff Walkkan være et høydepunkt under oppholdet. Best av alt, fra og med 23. november viser Newports berømte herskapshus frem sine overdådige feriedekorasjoner.

Hvis du tenker på ferieshopping, er en annen ideell novemberdestinasjon den kompakte kystbyen Portsmouth, New Hampshire. Her er alle butikkene, galleriene og butikkene unike, og feriebudsjettet ditt strekker seg lenger fordi det ikke er omsetningsavgift i New Hampshire. Besøk også et statlig drevet brennevins- og vinutsalg i New Hampshire for å fylle opp og spare på flytende forsyninger til alle julefestlighetene dine.

Mer november i New England reiseråd

  • Folk kjører milevis for å besøke de neonfargede kalkunene på Gozzi's Turkey Farm i Guilford, Connecticut, når Thanksgiving nærmer seg.
  • Thanksgiving er en travel tid å reise på, så planlegg langt fremover.

Anbefalt: