Texas Hill Country Christmas Lights Trail and Events

Innholdsfortegnelse:

Texas Hill Country Christmas Lights Trail and Events
Texas Hill Country Christmas Lights Trail and Events

Video: Texas Hill Country Christmas Lights Trail and Events

Video: Texas Hill Country Christmas Lights Trail and Events
Video: Texas Best - Christmas Lights (Texas Country Reporter) 2024, Kan
Anonim
Julelysvisning i Fredericksburg
Julelysvisning i Fredericksburg

Mange av byene i Texas Hill Country pakker inn bysentrene og viktige landemerker i julelys og dekorasjoner i høytiden. Kjør fra by til by, og du vil se at sentrum og nabolag byr på blendende lys.

Mange av disse byene har også unike festligheter på gang, inkludert vognturer, julesanger og julekrybbe. Begivenheter med ferietema forekommer vanligvis i helgene i desember. Du kan besøke Hill Country-byene som reiser nordover fra byen San Antonio, som har sine egne unike lysskjermer.

Selv om disse byene ligger tett sammen geografisk, er ikke begivenhetene noe du kan ta inn på en enkelt kveld. Besøkende bør heller forvente å tilbringe flere netter i Hill Country hvis de ønsker å se et godt utvalg av det byene har å tilby for sesongen.

Johnson County Courthouse lyste opp med julelys og dekorasjoner
Johnson County Courthouse lyste opp med julelys og dekorasjoner

Hill Country Towns with Holiday Celebrations

Du vil ikke finne en formell regional feriesti, men du kan designe din egen reise ved å bruke denne alfabetiske listen basert på byene du ønsker å besøke eller som er nærmest deg. Det er en fin måte å fåå kjenne byene i Texas Hill Country og oppleve lyset og jubelen i høytiden.

Boerne: Weihnachts Parade er en langvarig Boerne-juletradisjon med nesten 100 opplyste innganger som reiser nedover Main Street. Paraden er alltid den første lørdagen i desember (med søndag som reservedato hvis været er dårlig) og starter kl. Boerne er også et fantastisk sted å handle med sjarmerende butikker og boutiquer langs hovedgaten.

Burnet: Burnet blir til Betlehem i julesesongen. Du kan gå gjennom portene og nyte utkledde byfolk som passer dyrene sine, baker brød og deltar i en levende julekrybbe. Datoene for 2019 er 6., 7., 8. og 13., 14. og 15. desember. Fødselslandsbyen er åpen kl. 18.00. til 21.00 hver kveld. Inngangen er gratis.

Dripping Springs: Butikker, levende underholdning og julenissen er hovedattraksjonene på denne "Christmas on Mercer"-feiringen med utvidede åpningstider i butikkene. Synet og lyden av Dripping Springs’ Mercer Street-arrangement kommer til live lørdag 7. desember 2019, fra 10.00 til 17.00. Sentrumsområdet blir en julefestival med shopping, håndverksboder, levende underholdning, en dyrehage, ponniridning, togturer og mer. Julenissen kommer kl. 10.00. Den årlige Lighting of the Tree holdes i Triangle (også kjent som Veterans Memorial Park ved E. Mercer Street, Ranch Road 12 og Hwy 290) i skumringen.

Fredericksburg: Bland en gammel tysk jul med varm Texasgjestfrihet, og det du får er juletid i Fredericksburg, en månedslang feiring av høytiden. Spaser på den vakre lyse Marktplatz med sin håndskårne, 26 fot høye julepyramide i tre, eller planlegg besøket ditt for arrangementer som det årlige Tannenbaum Ball. Det er et flott sted å handle med muntert dekorerte butikker og gallerier fylt med unike skatter. Det er til og med en skøytebane.

Goldthwaite: The Parade of Lights arrangeres lørdag 7. desember 2019 i Goldthwaite sentrum og begynner ved solnedgang. Du kan få tatt bildet med julenissen før paraden på velkomstsenteret og stoppe innom etter paraden for en kopp varm sjokolade.

Johnson City: Over 100.00 lys er drapert på Johnson Citys Blanco County Courthouse fra slutten av november til desember. På åpningskvelden (fredag etter Thanksgiving) lyser tinghuset og trærne rundt lyser med røde lys, noe som gir et praktfullt skue. Det er levende julekrybbe, kunst- og håndverksboder, matleverandører og spesielle begivenheter i løpet av lyssesongen. Hestevogner, med egen feriebelysning, gir en romantisk måte å se alle severdighetene på nært hold. Det er også en lampe-omvisning i LBJ Boyhood Home og andre historiske begivenheter som er perfekte for historieinteresserte.

Llano: The Lighted Christmas Park vil være åpen hver kveld fra kl. til 21.00, fra dagen etter Thanksgiving til og med 31. desember. Du kan gå ruten mens du nipper til varm sjokolade langs LlanoElven nyter alle utstillingene som lyser opp Badu Park. Hvis du besøker en fredag eller lørdag kveld, vil nissen være der og vente på å hilse på barn og ta bilder. 14. desember 2019, opplev en hvit jul i Texas med Snow Day, der barna kan ake i et kunstig snølekeland.

Marble Falls: Marble Falls Walkway of Lights er en av de største feriebegivenhetene i Highland Lakes-området hvert år. To millioner lys på mer enn 130 skulpturer lyser opp Lakeside Park hvert år fra midten av november til nyttårsdag. Det årlige arrangementet begynner alltid med en åpningsparade, i år holdt den 22. november 2019. Paraden går sørover på Main Street og avsluttes med åpningen av Walkway of Lights. Etter å ha sett på Marble Falls-lysene kan du finne flere julelysskjermer i Highland Lakes.

New Braunfels: På Santa's Ranch kan du ta en kjøretur gjennom over en kilometer med blinkende lys og animerte skjermer. Hold deg varm med hjemmelaget kakao og nylaget kjelemais. De magiske utstillingene åpner hver kveld kl. 18.00. fra 8. november 2019 til og med 4. januar 2020. Billetter er tilgjengelige ved inngangsporten og koster $30 per kjøretøy for enkeltpass eller $60 for sesongkort.

Wimberley: Fra 30. november 2019 til 28. desember 2019 er hagen ved EmilyAnn Theatre vakkert opplyst. Det er gratis inngang, men donasjoner er viktig da dette er en pengeinnsamling. Det er en butikk ved inngangen hvor du kan kjøpe opplyste leker og tilbehør til rimelige priser. Rotaryklubben ogsåhar barneboktelt med gratis bøker. Konsesjonsstanden tilbyr pølser, Frito-paier, nachos og drikkevarer inkludert varm kakao. Det blir folksomt, så anbef alt parkering er på videregående skole.

Mer å gjøre i Texas Hill Country

Fredericksburg fikk en plass i Country Livings samling av "America's 23 Best Small Towns for Christmas." Fredericksburg, bosatt av tyske immigranter, fortsetter en årlig ferie med tysk tema. Magasinet valgte Fredericksburg for autentisitet med sin Christkindlesmarkt som finner sted i november, og starter en høytid med trebelysning, parader, korarrangementer, samt festlige forestillinger av Nøtteknekkerballetten.

Hill Country-arrangementer i løpet av ferien inkluderer konserter, spesielle spisebegivenheter og fotooperasjoner med julenissen. Hill Country med sine bølgende åser oversådd med rancher er et spesielt sted å nyte ferien.

Anbefalt: