10 måter å feire høytiden i Washington, D.C
10 måter å feire høytiden i Washington, D.C

Video: 10 måter å feire høytiden i Washington, D.C

Video: 10 måter å feire høytiden i Washington, D.C
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Kan
Anonim
Washington, D. C. juletre
Washington, D. C. juletre

I Washington D. C. byr den travle høytiden på en rekke morsomme aktiviteter gjennom hele desember. Når lokalsamfunn gjør seg klare til tretenningsseremonier og historiske hjem åpner dørene for å vise frem juleinnredningen, er det mye festlig moro å ha i D. C. denne måneden. Du finner også høytidsfestivaler, scene- og musikalske forestillinger og andre spesielle arrangementer.

Besøk det nasjonale juletreet i Washington, D. C

Nasjon alt juletre
Nasjon alt juletre

The National Christmas Tree and the Pathway of Peace tennes daglig i skumringen og lyser til kl. 22.00. Hver natt i desember underholder musikalske grupper fra Washington, D. C.-området besøkende på Ellipse, foran Det hvite hus. Dette er en av de mest minneverdige måtene å nyte høytiden i landets hovedstad. Selv om det kreves billetter til lysseremonien 5. desember 2019, er resten av arrangementene åpne for publikum.

Se julelysskjermer

Huset brant i lys som en del av julevisningen i Dyker Heights, Brooklyn, New York, U. S. A
Huset brant i lys som en del av julevisningen i Dyker Heights, Brooklyn, New York, U. S. A

Feir høytiden med en kjøretur eller en spasertur gjennom et av Washington, D. C.-områdets lysforestillinger i en lokal park eller langs vannet iMaryland eller Virginia. Disse julelysene er en flott måte å dele magien og gleden til et vinterlandskap. Datoer og starttider varierer fra år til år, så du må grave litt om noen uker før jul for å finne ut når alt går i gang.

Besøk Gaylord National Resort's ICE

Gaylords ICE!
Gaylords ICE!

I desember kan du gå inn i et vintereventyrland som består utelukkende av 5 000 isblokker som til sammen veier 1,5 millioner pund, håndskulpturert av 40 internasjonale håndverkere og holdt på kjølige 9 grader Fahrenheit. Med et nytt tema hvert år, er denne interaktive ferieattraksjonen på Gaylord National Resort en du ikke vil gå glipp av. I 2019 er programmets tema basert på Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas og vil vises frem til 30. desember.

Ta en Candlelight Tour

Mount Vernon forbereder seg til jul
Mount Vernon forbereder seg til jul

På en omvisning med levende lys kan du nyte den festlige ferieinnredningen til historiske hjem i Washington, D. C.-området. Flere husmuseer i Maryland og Nord-Virginia tilbyr turer med levende lys, komplett med sesongbasert musikk og feriegodbiter med et historisk og elegant dekorert bakteppe. George Washingtons Mount Vernon Estate fra 1700-tallet er en av de mest spektakulære å utforske med levende lys.

Bli med på den skotske julevandringen

Skotsk julevandring
Skotsk julevandring

Alexandria ble grunnlagt av skotske nybyggere, så røttene går helt tilbake til Skottland. Det er mulig å se hundrevis av skotske klanmenn med sinesekkepiper samles til den tradisjonelle favoritten Scottish Christmas Walk Parade. Alexandria er et magisk sted i høytiden med et bredt utvalg av arrangementer og et av de beste shoppingdistriktene i hovedstadsregionen. I løpet av den festlige helgen, ikke gå glipp av en Taste of Scotland, en begivenhet som lar deltakerne smake fra en smaksmeny med skotsk whisky og øl. Årets parade starter klokken 11.00 7. desember 2019.

Se ferieshow

Fords teater
Fords teater

Washington, D. C. feirer sesongen med et fantastisk utvalg av ferieshow og live underholdning. Du kan ta med hele familien for å se Washington Ballets Nøtteknekker og beundre Claras julefantasi når trelekesoldaten kommer til live og tar henne med på en magisk omvisning i fantastiske ferieeventyr eller utforske magien og vidunderet i historien om Scrooge og progresjonen til jul i Charles Dickens' A Christmas Carol på Ford's Theatre.

Del på en feriekonsert

Julekonsert i D. C
Julekonsert i D. C

Kom i sesongens ånd mens du nyter en musikalsk fremføring av juleklassikere, allsang, Hanukkah-sanger og mye mer. Livekonserter fremføres av et bredt utvalg av musikere og inkluderer nasjonale talenter, samt lokale grupper og kirkekor.

Se en ferieleketogutstilling

USAs botaniske hage
USAs botaniske hage

Leketogskjermer er en familiefavoritt i høytiden. Du kan se modelltog snirkle seg gjennom et miniatyr-vinterland medgårder, en fiskerlandsby, kirker, en hoppbakke og mer. Noen favoritter inkluderer Garden Railway Exhibit i Brookside Gardens og Seasons Greetings Show i United States Botanic Garden.

Del på National Hanukkah Menorah Lighting

Nasjonal Hanukkah Menorah-belysningsseremoni holdt på DCs Ellipse
Nasjonal Hanukkah Menorah-belysningsseremoni holdt på DCs Ellipse

En nasjonal Hanukkah Menorah tennes på Det hvite hus-området ved Ellipsen under den åtte dager lange jødiske høytiden til minne om de jødiske makkabeernes militære seier over syrisk undertrykkelse for mer enn 2000 år siden. Fra og med 22. desember 2019, kl. 16.00, vil festlighetene ved tenningsseremonien inkludere musikalske opptredener, varme latkes og smultringer. Inngangen er gratis, men billettene dine må reserveres på forhånd.

Ring inn det nye året på en første natt-begivenhet

Alexandria fyrverkeri
Alexandria fyrverkeri

Ring inn det nye året med barna på denne spesielle begivenheten med liveopptredener med musikk, dans, teater, fyrverkeri og mer. Inngang er gratis, noe som viser at du ikke trenger å bruke mye penger for å finne en god tid på nyttårsaften i Washington, D. C. En rekke familievennlige, enkle og rimelige arrangementer arrangeres over hele hovedstaden region.

Anbefalt: