Den nye normalen? Hilton gjør On-Demand Housekeeping til en permanent endring

Den nye normalen? Hilton gjør On-Demand Housekeeping til en permanent endring
Den nye normalen? Hilton gjør On-Demand Housekeeping til en permanent endring

Video: Den nye normalen? Hilton gjør On-Demand Housekeeping til en permanent endring

Video: Den nye normalen? Hilton gjør On-Demand Housekeeping til en permanent endring
Video: Замечательные домашние инновации и гениальные дизайнерские идеи 2024, Kan
Anonim
Hushjelp jobber på et hotell med å lage en seng
Hushjelp jobber på et hotell med å lage en seng

Det finnes to typer hotellgjester: De som elsker daglig rengjøring og de som ikke gjør det. Hiltons siste kunngjøring er en stor seier for den sistnevnte leiren. Hotellgruppen slutter offisielt med automatisk daglig rengjøring i de fleste av sine amerikanske eiendommer, og bytter til et påmeldingsprogram i stedet.

"Under hele pandemien oppdaget vi at gjester likte fleksibiliteten til rengjøringstjenester på forespørsel og har varierende nivåer av komfort når noen kommer inn på rommene deres etter at de har sjekket inn," sa Hilton i en uttalelse. Som sådan setter selskapet standard rengjøring til én gang hver femte dag, med mindre en gjest ber om hyppigere rengjøring via resepsjonen.

Denne endringen vil bare påvirke enkelte Hilton-eiendommer. "Rengjøringsoppdateringene er spesifikke for amerikanske eiendommer utenfor luksusporteføljen," sa en talsperson for Hilton til TripSavvy (luksusporteføljen inkluderer merkevarene Waldorf Astoria, Conrad og LXR, som alle vil holde daglig rengjøring som standard). "Eiendommer i Europa, Midtøsten og Afrika driver fortsatt rengjøring som forespurt, og eiendommer i Asia-Stillehavsregionen yter fortsatt daglig rengjøring."

Den nye protokollen er den sistepandemi-indusert skifte i gjestfrihetsverdenen, som kontinuerlig omkonfigureres for å håndtere de siste helserådene og mangelen på arbeidskraft. Selv om bare noen Hilton-hoteller har misligholdt sporadisk rengjøring – og at gjester fortsatt kan melde seg på daglig service – er denne tjenesteendringen fortsatt svært omstridt.

"Nesten alle reiserådgivere i nettverkene mine er rasende på tilstanden til hotellrengjøring, spesielt nå som en anstendig vaksinerate og betydelig avslappede helseprotokoller ikke lenger gir mye dekning for eiendommer som prøver å spare på tjenester," sa travel rådgiver Nicole LeBlanc fra Mon Voyage. «Kunderne klager. Fritidsreisende vil ha rengjøring – det å få noen andre til å rydde opp er en sentral del av ideen om en ferie.»

Og selv om Hilton ikke har gjort dette helt ennå, er LeBlanc bekymret for at hoteller kan ende opp med å ta bet alt for daglig rengjøring. "Kunderne føler seg nikkel og dimed allerede med "byfasilitetersavgifter" for ting som pleide å være inkludert i romprisene deres, og dette vil bare være en annen i den stadig voksende listen over bakdørs inntektsforbedring av hoteller, " sa LeBlanc.

Men fra et logistikksynspunkt kan det hende at bestillingsrengjøring ikke tar av på alle typer hoteller, spesielt de mindre. "Selv om vi startet denne modellen da vi opprinnelig åpnet igjen, har vi nå gått tilbake til full-service rengjøring bortsett fra kveldsforberedelse," sa Percy Brandon, daglig leder for 78-roms Vintners Resort i Sonoma County, California. «De fleste gjestene ba om service daglig, og slik ble detveldig vanskelig for oss å planlegge husassistenter uten å vite hvor mange rom som må rengjøres.» På den annen side kan store hoteller ha flere planlagte arbeidere på vakt for å møte etterspørselen, foreslo han.

Men i likhet med LeBlanc, tror Brandon at gjestene vil oppfatte at de blir forkortet av hotellene uten automatisk daglig rengjøring. Det ser ut til at mange bedrifter utnytter pandemien i et forsøk på å nå spare på arbeidskraft og begrense fullservicefasiliteter. Gjester som bor på hotell med full service, som vårt, har høyere forventninger,» sa han.

Anbefalt: