En nybegynnerguide til camping i Japan

Innholdsfortegnelse:

En nybegynnerguide til camping i Japan
En nybegynnerguide til camping i Japan

Video: En nybegynnerguide til camping i Japan

Video: En nybegynnerguide til camping i Japan
Video: Japan Ultimate Guide! 10 New Things to Know Before Traveling to Japan and Tips in Summer 2023 2024, Kan
Anonim
Camping under stjernehimmelen på fjellet
Camping under stjernehimmelen på fjellet

Camping i Japan er en populær fritidsaktivitet for både innbyggere og turister. Med mange skoger og en lang kystlinje kan du enkelt finne vakre steder å slå opp telt. Faktisk har landet rundt 3 000 campingplasser, inkludert noen like utenfor Tokyo.

Hvis det ikke er stilen din å røffe det på campingplasser, tilbyr steder som Hoshinoya Fuji, et stilig utendørsområde nær Fuji-fjellet, "glamping"-glamorøs camping med luksustelt (mer som hytter) og ingen av de ulemper ved tradisjonell camping.

Campground Fasiliteter

De fleste av campingplassene i Japan tilbyr dusjer, toaletter, uttak for strøm og vann. Noen har til og med varme kilder, tennisbaner, hundeparker, fiskeområder og lekeplasser. I tilfelle du har glemt noe, har mange campingplasser også en rekke campingutstyr du kan kjøpe eller leie.

Campground Fees

Campingavgifter kan koste opptil flere tusen yen per natt. Du kan imidlertid også finne gratis- og lavprisnettsteder, noe som reduserer kostnadene dine mens du reiser i dette dyre landet.

Urban Camping

Hvis du vil unngå avgifter og bo nær byen, kan du prøve urban camping. Dette lar deg parkere en campingvogn eller slå opp et telt hvor som helst (vanligvis opptil 24 timer)i både offentlige og boligområder. Prøv å velge et mer diskret område for ikke å bli plaget, hold støy på et minimum, dra tidlig neste dag og ikke slå leir på samme sted mer enn én natt.

Når skal du bestille reisen

Camping i Japan er populært i sommermånedene (juli til august) og i helgene, så tidlig reservasjon anbefales. Merk at mange campingplasser er stengt om vinteren. Når du foretar reservasjoner, sørg for å spørre om innsjekkings- og utsjekkingstidene.

Where to Camp

Selv om Japan kanskje er kjent for sine energiske og vidstrakte byer, har landet nydelige landskap og natur å nyte like utenfor sentrum. Rundt Tokyo er det mange campingplasser kort avstand fra JR togstasjoner - noe som betyr at du ikke trenger å leie bil. Hikarigaoka Park er et slikt sted, det er en fem-minutters spasertur fra metroen på Toei Oedo-linjen. Parken har en fotballbane, basketball- og tennisbaner og en voliere. Jonanjima Seaside Park, sør for Tokyo, har også 1 000 plasser tilgjengelig for campere, så du vil ha et stort utvalg av førsteklasses campingplasser. For å finne ut mer om camping i Japans nydelige nasjonalparker, sjekk ut Japan National Tourism Organization, som har noen utmerkede engelskspråklige ressurser for utenlandske reisende.

Anbefalt: