De beste strendene i staten Washington

Innholdsfortegnelse:

De beste strendene i staten Washington
De beste strendene i staten Washington

Video: De beste strendene i staten Washington

Video: De beste strendene i staten Washington
Video: Жить хорошей жизнью 10 лучших штатов США 2024, Kan
Anonim

Med en kystlinje på 157 miles (gjør disse 3 000 miles hvis du regner med kystlinjene til Puget Sound og innsjøer og elver), har staten Washington ingen mangel på strender. Havstrender langs Stillehavet varierer fra ville og uten sivilisasjon i nærheten av dem, til mildt utviklet. Ikke forvent noe på linje med større strender i California, eller til og med Oregons større strender.

I mellomtiden gir strender på øyer langs Puget-sundet og til og med på innsjøer litt mangfold til statens strandmiljø. Men uansett hvor du går, er det å kjenne noen av de beste strendene å tilbringe tid på den perfekte måten å knytte bånd til de fantastiske stedene ved sjøen innenfor Washingtons grenser. Dessuten, uansett hvor du går, er sjansen stor for at vannet blir kaldt. Verken Stillehavet eller Puget Sound varmes opp mye hele året, så regn med litt tid på sanden eller ta på deg en våtdrakt hvis du velger å ta en dukkert.

Ocean Shores

Ocean Shores
Ocean Shores

Ocean Shores er en av Washingtons mest populære strender. Byen Ocean Shores ligger omtrent tre timer fra Seattle, og er litt roligere enn lignende byer i Oregon, men har de nødvendige hotellene ved havet, sjømatrestauranter, steder å kjøpe s altvannstaffy og familiemoro. Den har selvfølgelig også en strand - faktisk flere mil med strand. Strendene langs hotellsonentillat biler på sanden, så du kan parkere rett ved bølgene hvis du vil.

Ocean Shores er også stedet å gå hvis du vil ri på en hest langs stranden, og du vil også finne sykkelutleie. Hvis hotellsonen ikke er noe for deg, kan du vandre lenger ned på stranden og finne rolige steder, eller begi deg ut til brygga helt i den sørlige enden av byen for å se store bølger rulle inn mens du står på steinene.

Westport

Westport WA
Westport WA

Westport og Ocean Shores ligger på to motsatte sider av en bukt fra hverandre. Begge har brygger, og Westport tillater også biler på den sørlige delen av stranden. Westport er imidlertid litt mindre kommersielt, og har færre hoteller. Det er et flott sted hvis det du ønsker å gjøre er å nyte Washingtons strender for det beste de har å tilby - nemlig havfiske, krabbe, barberhøvel eller nyte naturen. Westport er kjent for en flokk med elg som beiter i nærheten, og det er i nærheten av noen få tyttebærmyrer du kan kjøre forbi og se.

Seabrook

Seabrook WA
Seabrook WA

Seabrook er en strandby i Washington som gjør ting litt annerledes. Du finner ikke en rekke hoteller her. I stedet består det planlagte samfunnet av plettfrie utleiehytter og hjem sammen med noen velplasserte fasiliteter: et rådhus for ting å gjøre, et basseng, en park og spillbaner. Noen hytter ligger rett langs vannet, men de fleste er tilbaketrukket; stranden er aldri veldig langt unna. Gå på strandtur, sett deg i sanden og se på bølgene, eller finn ditt eget eventyr. Av alle Washingtons strender, Seabrooker en av de mest pittoreske på grunn av den bedårende Cape Cod-lignende byen.

Long Beach

Inngangsporten til stranden ved Long Beach, Long Beach Peninsula, Washington State
Inngangsporten til stranden ved Long Beach, Long Beach Peninsula, Washington State

Long Beach tuller ikke med å være lang. Stranden strekker seg 45 miles, men selvfølgelig er det meste ikke omkranset av hoteller og ting å gjøre. Likevel, hvis du har lyst på en virkelig lang strandtur, er dette stedet for deg. I byen Long Beach kan du nyte å gå langs en strandpromenade i tre, leie en sykkel eller gokart, ta en ridetur eller utforske byen. Som de fleste av Washingtons havstrender kan du i løpet av sesongen dra på krabbe, klatre eller fiske. Når som helst på året (men det er bedre i varmere vær), vil du finne en rekke andre aktiviteter fra golf til å utforske nærliggende fyrtårn. Men, selvfølgelig, noen ganger er den beste tingen å gjøre å bare henge på stranden og ta med kiten og slappe av.

Ruby Beach

Ruby Beach
Ruby Beach

Mens Washington har noen få typiske strandbyer, hvor staten virkelig utmerker seg, er villere strender som mangler fasiliteter og er helt i naturen hele tiden. Eksempel: Ruby Beach i Olympic National Park.

Ruby Beach er steinete og robust og bygget for å utforske. Kikk inn i tidevannsbassenger og ta med kameraet ditt for å få det beste bildet av de gigantiske fjellformasjonene. Bruk gode sko eller solide sandaler for å utforske siden stranden er steinete. Hold øye med steinvardene besøkende pleier å legge bak seg, eller bygg din egen for å legge til den kule atmosfæren. Enda bedre, koble stranden med et oppholdpå Kalaloch Lodge bare 10 minutter sør og legg til litt utforskning av den olympiske nasjonalparken og andre nærliggende kyster.

Andre havstrender

Olympic National Park Beach
Olympic National Park Beach

Hvis du foretrekker en roligere strand, vil du oppleve at det meste av Washingtons stillehavskysten er ganske tilbakelent og isolert. Strender som er perfekte for de som ønsker å bo i en liten lokal hytte eller camping nær kysten inkluderer Copalis Beach, Moclips og Pacific Beach. Dette er også flotte steder for å holde øye med muslinggraver og andre mer naturlige sysler.

På samme måte huser Olympic National Park ikke bare Ruby Beach, men også andre, inkludert Mora og Ri alto Beach og Ozette Lake-området. Ikke forvent strandhoteller og s altvannstaffy. Forvent ren naturlig skjønnhet.

Alki Beach

Alki strand
Alki strand

Selvfølgelig er ikke alle strender langs Stillehavet. Seattle er hjemmet til en av de beste urbane strendene i staten: Alki Beach. Sandstrekningen når 2,5 miles, så det er god plass for en spasertur ved vannet enten på sanden eller langs den asf alterte stien i nærheten. Akkurat som havstrendene er Puget Sound ganske kjølig med 46 til 56 grader året rundt, så svømming er sannsynligvis ikke øverst på noens liste, men sandstranden er perfekt for en runde volleyball, soling eller utforsking.

Anbefalt: