Fornøyelsesparker og temaparker i Minnesota

Innholdsfortegnelse:

Fornøyelsesparker og temaparker i Minnesota
Fornøyelsesparker og temaparker i Minnesota

Video: Fornøyelsesparker og temaparker i Minnesota

Video: Fornøyelsesparker og temaparker i Minnesota
Video: Roller Coster @ Mall Of America #mallofamerica #minnesota 2024, Kan
Anonim
Nickelodeon Universe på Mall of America Minnesota
Nickelodeon Universe på Mall of America Minnesota

Det er ikke mange fornøyelsesparker i Minnesota. Faktisk er det egentlig bare to store. De er imidlertid ganske populære. Og i tilfellet med Nickelodeon Universe, ganske unikt. Statens parker og attraksjoner er ordnet alfabetisk:

Como Town i St. Paul Minnesota
Como Town i St. Paul Minnesota

Como Town i St. Paul

Den lille (4 mål store) utendørs fornøyelsesparken ligger ved siden av Como Zoo and Conservatory, og er tilpasset yngre barn. Dens spenningsturer inkluderer berg-og-dal-banen Tiger Trax. I en høyde på 33 fot er det imidlertid ikke så spennende sammenlignet med mye større giganter i andre parker. På samme måte er den relativt korte (36 fot) Drop Zone-tårnturen og S. S. Swashbuckler-svingende piratskip oppført som "spenningsturer", men er egentlig relativt tamme. Como Town inkluderer også en håndfull familie- og barneturer, inkludert en Tilt-A-Whirl, et lite tog, støtfangerbiler og snurrende tekopper.

Inngangen er gratis til parken, og besøkende kan enten kjøpe poeng for individuelle turer eller ubegrenset med armbånd. En kafé er tilgjengelig like utenfor parken i nærheten av dyrehagen.

Sea Life Aquarium på Mall of America i Minnesota
Sea Life Aquarium på Mall of America i Minnesota

Mall of America attraksjoner iBloomington

Som et av de største innendørs detaljhandel-, spise- og underholdningskompleksene i verden, er Mall of America en attraksjon i seg selv. Den inkluderer en faktisk temapark (se Nickelodeon Universe nedenfor), samt en rekke attraksjoner med parklignende funksjoner. De inkluderer:

  • Sea Life Aquarium med utstillinger av marint liv med haier, rokker, havskilpadder og maneter. Interaktive aktiviteter inkluderer berøringsbassenger og stempelstasjoner.
  • Crayola Experience– Lær hvordan fargestifter lages, stjerne på en fargeleggingsside og delta i andre aktiviteter om det populære merket.
  • Smaaash– Underholdningssenteret inkluderer e-sport, spill, virtuell virkelighet og servering.
  • FlyOver America– Svev over Amerika og Canada i denne flygende teateropplevelsen som er modellert etter Disneys Soarin’.
Berg-og-dal-bane ved fornøyelsesparken Nickelodenon Universe i Mall of America, Minnesota
Berg-og-dal-bane ved fornøyelsesparken Nickelodenon Universe i Mall of America, Minnesota

Nickelodeon Universe på Mall of America i Bloomington

Den store innendørs fornøyelsesparken (en av de største i verden) er en del av det gigantiske Mall of America. Det er gratis inngang. Besøkende kan enten kjøpe et betal-en-pris-armbånd og sykle til deres hjerter eller kjøpe poeng for å dra på turer a la carte. Parken pleide å være kjent som Knott's Camp Snoopy, men nå regjerer Nickelodeon-karakterer som Svampebob SquarePants.

Attraktionshøydepunkter inkluderer spinning- og dalbanen Fairly Odd Coaster, SpongeBob SquarePants Rock Bottom Plunge-dalbane, Orange Streak-dalbanen, El Circulo del Cielo, som er en Dora thePariserhjul med utforsker-tema, den interaktive mørketuren, Ghost Blasters, Log Chute-tømmerkanalen med tema, og familiens drop-tur, Splat-O-Sphere.

Les mer om parken i vår oversikt.

High Roller coaster på Valleyfair
High Roller coaster på Valleyfair

Valleyfair i Shakopee

Statens store utendørs temapark, Valleyfair, har et stort arsenal av berg-og-dal-baner, inkludert hyper- og dalbanen, Wild Thing og den klassiske High Roller-woodien. Minnesotaboere som savner å se Snoopy og Peanuts-gjengen på den tidligere Camp Snoopy i Mall of America, kan finne karakterene (og kjører med tema til dem) her. Det tilstøtende badelandet Soak City er inkludert i inngangen.

Andre høydepunkter inkluderer Power Tower-turen med fritt fall, den 185 fot store Steel Venom-impuls- og dalbanen, Xtreme Swing-spenningen og den 230 fot høye North Star-høytflyvende svingturen. For yngre barn kan du velge mellom Cosmic Coaster, Peanuts Playhouse og Snoopy's Rocket Express.

Les mer om Valleyfair i vår oversikt over parken.

Andre parker

  • Det er ikke en temapark, men den enorme Water Park of America, som ligger i nærheten av Mall of America, er et flott innendørs badeland og hotell.
  • Finn andre innendørs badeland i Minnesota (og det er en haug).
  • Finn utendørs badeland i Minnesota.
  • Finn innendørs badeland i nærliggende Wisconsin (som det er omtrent en gasillion av).
  • Finn fornøyelsesparker og fornøyelsesparker i nærliggende Wisconsin.
  • Finn fornøyelsesparker i nærliggende Iowa.
  • Finn innendørs og utendørs vannparker i nærliggende Iowa.

Anbefalt: