Michigan temaparker og fornøyelsesparker
Michigan temaparker og fornøyelsesparker

Video: Michigan temaparker og fornøyelsesparker

Video: Michigan temaparker og fornøyelsesparker
Video: Would you dare ride this? 🇺🇸📽 @themepark_explorers📍 Six Flags Great Adventure, New Jersey, USA 2024, April
Anonim
Michigan's Adventure berg-og-dal-bane
Michigan's Adventure berg-og-dal-bane

Michigan's Adventure er egentlig den eneste store fornøyelsesparken i staten. Det er imidlertid noen mindre parker og familiemoro-sentre som tilbyr turer og andre attraksjoner. La oss ta en titt på Michigans parker.

Arzo Park (Alpena)

Arzo Park Michigan
Arzo Park Michigan

Familiemorosenteret spesialiserer seg på gokart og hevder å ha Michigans lengste bane. Andre attraksjoner inkluderer en berg-og-dal-bane for barn, en karusell, et pariserhjul, en gravitron-snurringtur, en romflysimulator, lasermerke, støtfangerbiler, battingbur, minigolf, en driving range og en spillehall.

CJ Barrymore's Family Entertainment Center (Clinton Township)

Bumper båter
Bumper båter

Det er ikke en fornøyelsespark, men CJ Barrymore's Family Entertainment Center er et anlegg av anstendig størrelse med mange omveier, inkludert støtfangerbåter, bowling og en berg-og-dal-bane i stål med en løkke (k alt fantasiløst nok "Loop Roller Coaster").

Craig's Cruisers Family Fun Centers (Grand Rapids, Holland, Muskegon, Silver Lake)

Craig's Cruisers Family Fun Centers støtfangerbåter
Craig's Cruisers Family Fun Centers støtfangerbåter

attraksjonene varierer ved de fire familieunderholdningssentrene.

  • Utendørs/innendørs Silver Lake-senteretla Pearly Whirly Coaster til i 2020. Den inkluderer biler som snurrer horisont alt og én «hamsterhjul»-bil som snurrer vertik alt og snur passasjerene opp ned. Andre attraksjoner inkluderer støtfangerbåter, en zip-line, svanebåter, gokart, en spillehall, snackbar og minigolf.
  • På Muskegon tilbyr senteret battingbur, gokart, barnevogner, støtfangerbåter, en spillehall og en strikkhoppattraksjon.
  • I Holland har Craig's Cruisers battingbur, gokarts, barnevogner, støtfangerbåter, svanebåter, en spillehall og en strikkhoppattraksjon.
  • Grand Rapids-senteret tilbyr en liten, innendørs berg-og-dal-bane, støtfangerbiler, innendørs og utendørs gokarts, et Frog Hopper mini-slipptårn, støtfangerbåter, lasermerker, en arkade, zip-line, en hinderløype, minigolf og en virtuell virkelighetsattraksjon.

Crossroads Village og Huckleberry Railroad (Crossroads Village)

Crossroads Village-karusell
Crossroads Village-karusell

Crossroads Village and Huckleberry Railroad er en park fra århundreskiftet med 30 gjenskapte butikker og historiske tolker i tidstypiske kostymer. Attraksjoner inkluderer en karusell, damptog, padlehjulbåt og et pariserhjul fra 1912.

Dutch Village (Holland)

Dutch Village Michigan
Dutch Village Michigan

Neil's Dutch Village er en liten park med tema fra 1800-tallets landsbyliv i Nederland. Attraksjoner inkluderer en karusell fra 1924 og en svingtur.

Funland Amusement Park (Houghton Lake)

Funland fornøyelsespark Michigan
Funland fornøyelsespark Michigan

Funland fornøyelsespark er egentlig mer en familieunderholdningssenter enn en fornøyelsespark (til tross for navnet). Attraksjoner inkluderer gokart, minigolf, barneturer, en vannsklie og en spillehall.

Kokomo's Family Fun Center (Saginaw)

Kokomo's Family Fun Center Michigan
Kokomo's Family Fun Center Michigan

Familieunderholdningssenteret innendørs og utendørs inkluderer gokart, lasertag, battingbur, en spillehall og en 45 fot høy berg-og-dal-bane i stål.

Legoland Discovery Center (Auburn Hills)

Legoland Discovery Center Michigan-tur
Legoland Discovery Center Michigan-tur

Tema til de populære byggeklossene for barn, og tilbyr innendørs familieunderholdningssenter en rekke aktiviteter, inkludert Kingdom Quest interaktiv mørketur, en 4D-kino som viser et repertoar av filmer, inkludert en basert på den vilt morsomme "Lego" Movie” franchise, Merlins Apprentice pedaldrevet tur og Miniland, som inneholder modeller av landemerker fra Detroit laget av legoklosser. Det er også en kafé, butikk og muligheter for å møte Lego-figurer.

Michigan's Adventure (Muskegon)

Michigans eventyr Wolverine Wiildcat
Michigans eventyr Wolverine Wiildcat

Michigans største fornøyelsespark (som egentlig ikke er så stor sammenlignet med andre parker), Michigan's Adventure, inkluderer den høyt rangerte Shivering Timbers CCI-bygde tre-og-dal-banen. Andre dalbaner inkluderer den suspenderte stål- og dalbanen, Thunderhawk, og en andre dalbane i tre, Wolverine Wildcat (bildet). Det er også en tur med tømmerflåte, en tur med elveflåte, et stort pariserhjul, spinningturer og støtfangerbåter

Billetter inkluderer inngang til beggefornøyelsesparken og den tilstøtende WildWater Adventure utendørs badeland (når den er åpen). Det inkluderer et bølgebasseng, vannsklier, en familieflåtetur, en trakttur og områder for små barn.

Ny for 2021, parken introduserte Camp Snoopy. Den har ritt på størrelse med en halvliter designet for yngre barn, inkludert en Woodstock Express-berg-og-dal-bane med nytt tema og spinningturen Beagle Scout Lookout. Det er også en interaktiv lekestruktur. Peanuts-karakterene er til stede for å hilse på besøkende.

Stagecoach Stop USA (Irish Hills)

Stagecoach Stop i Michigan
Stagecoach Stop i Michigan

Stagecoach Stop USA er en liten park med ville vesten-tema med togtur, søk etter gull og et antikvitetsmuseum.

Wild Frontier Fun Park (Comins)

Wild Frontier Fun Park i Comins, Michigan
Wild Frontier Fun Park i Comins, Michigan

Den lille fornøyelsesparken tilbyr restaurerte, vintage-ritt, hvorav de fleste spinner. Andre aktiviteter inkluderer minigolf og battingbur. Det er en tilstøtende golfbane og en campingplass.

Park i nærheten

Flash Flood Water Park Michigan
Flash Flood Water Park Michigan

Hvis du klarer å kjøre ut til nabostatene, er her noen alternativer i nærheten.

Six Flags Great America i Gurnee, Illinois

Cedar Point i Sandusky, Ohio

Kings Island i Mason, Ohio

Nedlagte parker

La oss anerkjenne noen av parkene som siden har stengt i Michigan. Ta Edgewater Park i Detroit, for eksempel. Den åpnet i 1927 og tilbød dalbaner som Big Beast i tre og fornøyelsesparkenstift, Wild Mouse. Som mange mindre parker fra en svunnen tid, kunne den ikke konkurrere og stengte portene i 1981.

Andre nedlagte Michigan-parker inkluderer Silver Beach Amusement Park i Saint Joseph, som opererte fra 1891 til 1971, Wenona Beach i Bay City, som underholdt besøkende fra 1887 til 1964, og Walled Lake Park i Walled Lake, som varte fra kl. 1919 til 1968.

Anbefalt: