4 kampsportskoler i Hong Kong

Innholdsfortegnelse:

4 kampsportskoler i Hong Kong
4 kampsportskoler i Hong Kong

Video: 4 kampsportskoler i Hong Kong

Video: 4 kampsportskoler i Hong Kong
Video: Он уложил на пол пятерых сотрудников охраны (кинобоец Дориан Тан) 2024, Kan
Anonim
En Tai Chi-mester og elevene hans trener kampsport
En Tai Chi-mester og elevene hans trener kampsport

Takket være de høytflygende krumspringene til Bruce Lee og andre storfilmstjerner, er Hong Kong synonymt med kampsport; men byens forhold til kampsport stikker langt dypere enn flyktige opptredener på skjermen. Kampsport i Hong Kong er en lidenskapelig fortid for mange innbyggere og er fortsatt den primære formen for å holde seg i form. Byen har også en rik historie når det gjelder utvikling og oppmuntring til vekst av kampsport, og er hjemsted for noen av verdens beste treningsskoler og mest dyktige mestere.

Mange besøkende er ivrige etter å lære kampsport i Hong Kong, men til tross for overfloden av skoler og klasser, kan det være vanskelig for de som ikke snakker kantonesisk å finne en passende klasse. Organisasjonene og skolene nedenfor tilbyr alle kurs eller spesialopplegg for engelsktalende. Du bør også huske på hvor lenge du skal være i Hong Kong, da de fleste standardkursene går over et par måneder. Igjen tilbyr kursene som er oppført nedenfor ulike spesialopplegg, inkludert intensive dags-, uke- og månedskurs.

Bruce Lees form for kampsport (Wing Chun) er ikke spesielt populær i Hong Kong, men det er blant besøkende og turister, så vi har listet opp skoler som tilbyr trening i Wing Chun.

Prisene for kurs kan variere mye, avhengig av både kvaliteten på masteren og, enda viktigere, størrelsen på klassen. Engelsk språkundervisning og en-til-en klasser kan tiltrekke seg en premium pris. Mange mastere er villige til å sette sammen engelskspråklige grupper, men det kan ta uker eller måneder å fylle opp et kurs. Jo tidligere du kontakter skolen, jo større er sjansen for å bli med i en gruppetime.

Shaolin Wushu kultursenter

De som ønsker å kombinere både de praktiske og åndelige sidene ved kampsport, trenger ikke se lenger enn til Shaolin Wushu-senteret. Senteret tilbyr overnatting på deres fredelige tilfluktssted på Lantau Island, og er en ideell måte å fordype deg i Shaolin-kulturen og lære det grunnleggende om en kampsport.

Chinese International Kung-Fu School

En av byens største skoler, Chinese International tilbyr Wing Chun-gruppeundervisning, inkludert barneklasser og foreldre- og barneklasser. De fleste kurs har en tendens til å være lange, på rundt 3-6 måneder, selv om de er villige til å organisere personlig undervisning.

Wan Kam Leung

Wan Kam Leung har lang erfaring med å undervise engelsktalende besøkende, og tilbyr Wing Chun-klasser for både grupper og enkeltpersoner.

Donald Mak International Wing Chun Institute

Tilbyr Wing Chun-timer fra nybegynner- til mesternivå, som praktisert av kunstens stormester Yip Man, gir Donald Mak vanlige klasser på de fleste nivåer. Han tilbyr også personlig tilpasset undervisning, samt verdensturer, hvor han tar med deg timene.

Anbefalt: