Åtte internasjonale operatører som tilbyr premium økonomi

Innholdsfortegnelse:

Åtte internasjonale operatører som tilbyr premium økonomi
Åtte internasjonale operatører som tilbyr premium økonomi

Video: Åtte internasjonale operatører som tilbyr premium økonomi

Video: Åtte internasjonale operatører som tilbyr premium økonomi
Video: VIETNAM AIRLINES 787-9 'Premium Economy' Seats!【Trip Report: Ho Chi Minh City to Bangkok】 2024, Kan
Anonim

Jeg skrev her om nordamerikanske operatører som tilbyr et premium økonomiprodukt. Premium økonomi er en måte for reisende å betale mer penger for fasiliteter som ekstra benplass og tidlig ombordstigning uten å betale ut pengene for forretninger eller førsteklasses. Nedenfor er noen internasjonale operatører med et premium økonomiprodukt og fasilitetene de inkluderer.

Air France

composite_premium_economy_01
composite_premium_economy_01

Passasjerer som flyr på det franske flaggskipet kan betale ekstra for Premium Economy, som tilbyr mellom 36 og 38 tommer setehøyde. Andre fasiliteter inkluderer tilgang til SkyPriority flyplasssikkerhetskontroll; to gratis innsjekkede bagger; tidlig ombordstigning; nakkestøtter og fotstøtter; ekstra setelagring; en personlig, justerbar leselampe; en elektronisk PC-uttak for å lade den bærbare datamaskinen; og et bredt sete-ryggbrett som lar deg bruke den bærbare datamaskinen og en bærbar PC. Passasjerene får også et bekvemmeligheter, et rent jomfruelig ullteppe, en fjærpute og en flaske vann.

British Airways

BA-premium-economy
BA-premium-economy

World Traveller Plus tilbyr 38-tommers setestigning med større tilbakelening, korsryggstøtte, hodestøtte og fotstøtte i en separat kabin mot fronten av flyet. Reisende får også spesielle måltider, full barservice, enpersonlig underholdningssystem med støyreduserende hodetelefoner, en pute og teppe, et utstyrssett, strømforsyning for bærbare datamaskiner og andre elektroniske enheter og muligheten til å sjekke to poser.

Turkish Airlines

Turkish-air
Turkish-air

Barrieren tilbyr Comfort Class kun på sin flåte av Boeing 777-300. Setestigningen er en sjenerøs 46 tommer og lar reisende lene seg helt tilbake. Setet inkluderer også tilkoblinger i midtkonsollen for å drive elektroniske enheter, individuelle leselys og en oppgradert måltidstjeneste.

Lufthansa

Image
Image

Tysklands flaggskip vil begynne å tilby Premium Economy på sin flåte av Boeing 747-8 i desember 2014. Flyselskapet vil ha produktet på alle sine fly innen sommeren 2015. Reisende vil kunne sjekke to gratis bagger, motta en velkomstdrink, seter med 38 tommer tonehøyde sammen med hodestøtter og fotstøtter; oppgraderte måltider og et utstyrssett.

Cathay Pacific

Image
Image

Premium Economy-kunder får dedikerte innsjekkingsskranker og prioritert ombordstigning ved gate, sammen med muligheten til å sjekke to stykker bagasje. Setet har en stigning på 38 tommer, åtte tommer med tilbakelening og en nakkestøtte med fireveis bevegelse og en treposisjons fotstøtte. Reisende får et utstyrssett og et oppgradert måltid med en velkomstdrink og et varmt håndkle, et utvalg av forbedrede hovedretter, gratis flaskevann og en rekke snacks.

Qantas

Image
Image

International Premium Economy begynner på flyplassen, med en egen innsjekkingsskranke og endedikert kjørefelt for sikkerhetskontroll på flyplassen. Når de er ombord, får passasjerene et sete med 38 tommer stigning, en flerveis justerbar hodestøtte, en fotstøtte, en spesiell måltidsservice, et utstyrssett, en pute og teppe, og oppbevaring av brettbord. Prisene er basert på byparene som er reist.

Virgin Atlantic

Image
Image

Transportøren var en av de første som tilbød Premium Economy. Den inkluderer seter med 38 tommer stigning, hodestøtte, benstøtte og korsryggstøtte. Passasjerer får en dedikert innsjekking og bagasje, prioritert ombordstigning, et velkomstglass champagne, førsteklasses bespisning og et utstyrssett.

KLM

Image
Image

Det nederlandske flaggskipets Economy Comfort-produkt tilbyr fire ekstra benplass og dobler tilbakelen. Setene er foran i flyet, men tjenesten i Economy Comfort-sonen er den samme som i Economy Class.

Anbefalt: