Holland America Cruise Line-profil
Holland America Cruise Line-profil

Video: Holland America Cruise Line-profil

Video: Holland America Cruise Line-profil
Video: Ships of the Holland America Line | CruiseHols Guide to the HAL Cruise Line Fleet of Ships 2024, Kan
Anonim
Holland America Maasdam ved kaien i Bergen, Norge
Holland America Maasdam ved kaien i Bergen, Norge

Holland America Line (HAL) er fylt med tradisjon. Cruiseselskapet ble grunnlagt i 1873 og begynte å seile over Atlanterhavet mellom Nederland og U. S. Carnival Corporation kjøpte HAL i 1989, men linjen har fortsatt sitt hovedkvarter i Seattle. Skipene anses av de fleste for å være "deluxe" eller "premium" klasse, ikke luksus, men av høyere standarder (og noen ganger pris) enn noen av de andre medlemmene av Carnival-familien.

Cruiseships

Holland America Line driver 14 skip, alle med nederlandske navn, hvorav mange har blitt brukt mer enn én gang. Et nytt skip blir med i flåten i 2018 og får navnet Nieuw Statendam. Selskapet planlegger å bruke 300 millioner dollar på å oppgradere og forbedre de nåværende skipene i flåten fra 2016 til 2018.

  • Prinsendam (1988)
  • Maasdam (1993)
  • Veendam (1996)
  • Rotterdam (1997)
  • Volendam (1999)
  • Amsterdam (2000)
  • Zaandam (2000)
  • Zuiderdam (2002)
  • Oosterdam (2003)
  • Westerdam (2004)
  • Noordam (2006)
  • Eurodam (2008)
  • Nieuw Amsterdam (2010)
  • Koningsdam (2016)

M/S Ryndam og M/S Statendam ble overført til P&O Australia Cruise Line i november 2015 og seiler nåfra australske hjemmehavner som Pacific Aria og Pacific Eden.

Passasjerprofil

Mange HAL-passasjerer er erfarne cruisere i 50-årene eller eldre som liker et kvalitetsprodukt og tradisjonell cruising. De syv dager lange cruisene i Alaska og Karibien henvender seg til familier, og HAL har mange temacruise for grupper av alle interesser. HAL-passasjerer liker å ha det hyggelig, men er ikke nattfester eller store festgjengere. HAL har mange lojale, tilbakevendende cruisere som elsker konsistensen og den tradisjonelle naturen til skipene.

Overnatting og hytter

Siden skipene varierer i alder og størrelse betydelig, er kabinene forskjellige mellom HALs skip. Alle hyttene er imidlertid moderne og komfortable. Mange av de nyere skipene har et stort antall verandalugarer, men noen av de eldre skipene har ikke det. Holland America har både badekar og dusj i mange av hyttene.

Kjøkken og spisesteder

Hovedrestaurantene på HAL-skip har faste sitteplasser til middag, fra 5:45 til 8:30. I tillegg har skipene også "som du ønsker" åpne sitteplasser servering i hovedrestaurantene til middag. Som de fleste cruiserederier har HAL-skipene bufférestauranter for uformell middag med salater, regionale spesialiteter og hurtigmat. Alle HAL-skipene har nå førsteklasses, alternative restauranter (mot en avgift) for de som ønsker en gourmetmatopplevelse.

aktiviteter og underholdning ombord

Holland America har standard produksjonsshow fremført av sin egen tropp. Showene er ikke så overdådige eller spektakulære somde som finnes på større skip i Carnival Corp.-familien eller på Royal Caribbean. Levende musikk er omt alt i salongene og spisestuene. Forelesninger og filmer vises i kinoen.

Club HAL er barneprogrammet. De større HAL-skipene som Vista-klassen "kompassskip" og Eurodam og Nieuw Amsterdam er sannsynligvis bedre for barn.

Fellesområder

Fellesområdene til de eldre, mindre HAL-skipene har tradisjonell innredning, med dempede farger og en rolig, klassisk atmosfære. De fire nyere skipene i Vista-klassen og Eurodam og Nieuw Amsterdam har en mer moderne og fargerik innredning. Noen hyppige HAL-cruisere kritiserer de nyere skipene fordi de ser ut til å ha mistet sitt "klassiske" utseende, andre elsker den oppdaterte innredningen. Alle skip har friske blomster og en imponerende kunstsamling.

Spa, treningsstudio og trening

Trimfasilitetene har moderne utstyr og en rekke treningstimer, hvorav noen koster ekstra. Greenhouse Spa, som drives av Steiner Leisure, har alle standardbehandlinger fra topp til tå.

Mer om Holland America Line

Kontaktinformasjon

Holland America Line

300 Elliott Avenue West

Seattle, WA 98119On the Internett:

Anbefalt: