Movie Star Homes in Hollywood: What You Need to Know

Innholdsfortegnelse:

Movie Star Homes in Hollywood: What You Need to Know
Movie Star Homes in Hollywood: What You Need to Know

Video: Movie Star Homes in Hollywood: What You Need to Know

Video: Movie Star Homes in Hollywood: What You Need to Know
Video: Hollywood Value Van Tour Full Experience - Celebrity Homes / Beverly Hills & Rodeo Drive Summer 2023 2024, Kan
Anonim
Turbuss i Hollywood
Turbuss i Hollywood

Det er en av Hollywoods største turistmyter, og det er på tide at det blir ødelagt. Permanent. Ikke la de frekke turselskapene lure deg til å tro at du kan få et glimt av en ledende dame som går tur med hunden eller en ledende mann som klipper plenen mens du sykler rundt i Hollywood i en stor, bråkete buss.

Dette er den enkle sannheten: Det er mer sannsynlig at du ser en elefant vandre nedover en Hollywood- eller Beverly Hills-gate enn du ser en filmstjerne. Og til tross for hva alle disse turselskapene og gatekartselgerne vil at du skal tenke, er det oppsiktsvekkende få av dagens favorittkjendiser som eier hus i disse områdene.

Før du drar på en filmstjerneomvisning eller leter etter boligene deres på egenhånd, er det noen ting du trenger å vite. Les videre for å finne ut hva de er.

Og fortvil ikke. Hvis du vil se en kjendis kan du det. Garantert. Bare bruk denne guiden for å se kjendiser i Los Angeles.

Ung mann som selger kart til stjernens Hollywood for å kjøre turister i Beverly Hills-området
Ung mann som selger kart til stjernens Hollywood for å kjøre turister i Beverly Hills-området

Hva du trenger å vite om hvor filmstjerner lever

Mange av dagens Hollywood-stjerner bor ikke i Hollywood, eller Beverly Hills, eller noen av de andre nærliggende områdene. Noen av dem bor kanskje i Malibu, eller i Orange County. Mange andre har hjemtusenvis av miles fra LA.

De få som har hjem i Hollywood verdsetter privatlivet sitt. De satte opp gjerder som en sjiraff ikke kunne kikke over og plantet hekker så tett at en myg ikke kom seg gjennom. De ønsker å skjerme hjemmene sine fra nysgjerrige øyne, og du kan egentlig ikke klandre dem. Hvem vil ha noen paparazzier, eller til og med en turist fra East Chip som tar bildet deres når de prøver å slappe av?

For å tilfredsstille besøkendes nysgjerrighet fremhever turoperatører og kartmakere ofte stedene der en stjerne bodde. I noen tilfeller finner de bare opp ting eller stoler på udokumenterte «fakta» som er alt annet enn nøyaktige. Blant de opprørende påstandene de kommer med kan inkludere å si at Beverly Hills' brannhydranter er platinabelagt, muligens ved å tenke at gjestene deres er så godtroende at de ikke vil lure på hvorfor noen ikke hadde revet dem av bare for å få tak i det edle metallet.

Ung mann som selger kart til stjernens Hollywood for å kjøre turister i Beverly Hills-området
Ung mann som selger kart til stjernens Hollywood for å kjøre turister i Beverly Hills-området

Kart til Hollywood Movie Star Homes

På Hollywood Boulevard, i Beverly Hills, i Brentwood og på Sunset Strip finner du dusinvis av gateleverandører som selger kart som hevder å vise deg hvor filmstjernens hjem er, med håndbokstavene deres med «kart» til Stars Homes."

Du kan bli fristet til å kjøpe et av disse kartene og løpe rundt i Beverly Hills og stikke kameraet ut av bilvinduet. Faktisk er informasjonen deres sørgelig utdatert hvis den noen gang var nøyaktig, til å begynne med. Ikke fall for det.

Hvis du liker å tulle meddeg selv og andre, her er noe du kan gjøre i stedet, og du trenger ikke betale en krone for et av de ubrukelige kartene. Bare kjør rundt og tar bilder av dyre, vakre hus og lag en historie om hvem som bor der. Folkene der hjemme vil aldri kjenne forskjellen.

Beverly Hills Trolley Tour
Beverly Hills Trolley Tour

Movie Star Homes Tour Companies

Hvis det er usannsynlig at du vil se et ekte stjernehjem og enda mindre sannsynlighet for å se stjernene selv, er de fleste filmstjerneturene i Hollywood bortkastet de hardt opptjente pengene dine. Likevel kan noen turister ignorere det, Mange selskaper tilbyr filmstjerneomvisninger i Hollywood og Los Angeles. De kommer med påstander som "se hvor stjernene faktisk bor" eller "omvisning i alle favoritthjemmene dine i Hollywood-filmstjerner." Turselskapene har det ikke bedre enn kartselgerne når det gjelder nøyaktighet, og de vil koste deg enda mer.

Men det er et par turer som er verdt tiden din:

Beverly Hills Trolley Tour forteller deg på forhånd at de kommer til å respektere nåværende beboeres privatliv, men de disker opp med sjenerøse porsjoner med historier om de som levde før der. Og de tar deg med på en kjøretur gjennom noen av byens mest elegante nabolag.

Dearly Departed Tours drives av Scott Michaels, som er stolt av å støtte alt med fakta. Denne underholdende omvisningen tar deg til mange interessante steder og kjendiser og steder der de merkeligste tingene har skjedd. Og til trosshva navnet kan få deg til å tenke, det er mer sladret enn skummelt.

Hollywood Forever Cemetery
Hollywood Forever Cemetery

Filmstjernenes siste hjem

Et sted som du kan være sikker på at en stjerne virkelig har, er på deres siste hvilested. Hollywood Forever Cemetery er stappfull av kjendiser fra tidligere tider og hjelper deg gjerne med å finne gravene deres. Faktisk kan du finne plasseringene deres på et praktisk kart rett på nettstedet deres.

Legendary Forest Lawn inneholder også restene av kjente personer fra alle tidsepoker, men de er mindre nyttige for besøkende. Du kan bruke det interaktive kartet på Seeing-Stars.com for å finne dem.

Marilyn Monroes krypt kan bli funnet i Westwood Village Memorial Park. Du kan finne den og flere Marilyn-relaterte nettsteder i California.

Seeing-Stars.com har også en stor liste over flere kjendisgravsteder i LA/Hollywood-området, eller du kan søke i den omfattende listen på FindAGrave.com.

Anbefalt: