TSA-krav og råd for flyreiser

Innholdsfortegnelse:

TSA-krav og råd for flyreiser
TSA-krav og råd for flyreiser

Video: TSA-krav og råd for flyreiser

Video: TSA-krav og råd for flyreiser
Video: От нуля до BA Hero: путешествие в бизнес-анализ 2024, Kan
Anonim
Flyplasssikkerhet bagasjesøk
Flyplasssikkerhet bagasjesøk

Transportation Security Administration, eller TSA, oppdaterer reisekrav og utsteder informasjon for reisendes bevissthet for å holde alle så trygge som mulig mens de reiser. Selv om det kan være til sjenanse, må vi følge reglene, som ser ut til å endre seg ofte.

TSA ber reisebyråer gjøre kundene oppmerksomme på tips og krav før de drar.

  • Gi en trykt eller e-postmelding angående væskereglene for håndbagasje, spesielt for reisende som flyr sjelden.
  • Spør kundene når de fløy sist, og oppdater dem om sikkerhetsprosedyrer på flyplasser.
  • Gi reisende nettsiden, www.tsa.gov, for spørsmål de måtte ha.
  • Informer reisende om gjeldende akseptable former for ID.

TSA krever nå at flyselskapene samler inn det nøyaktige navnet på ID, pluss fødselsdato og oppreisningsnummer hvis en reisende har fått et. Reisebyråer og turoperatører må samle inn denne informasjonen når de foretar flyreservasjoner. Reisende kan bli nektet ombordstigning eller forsinket hvis informasjonen på bestillingen deres ikke er nøyaktig.

Opprettingsnummer

Secure Flight er overvåkingslisten bak kulissene utstedt av TSA. For reisende som ofte blir bedt om å gå gjennom ekstra gransking påflyplass, eller har screeningsproblemer, kan et oppreisningsnummer være viktig. Dette avanserte programmet vil tillate den reisende å sette opp en forespørsel om hvorfor dette skjer. Etter søknad kan det gis et oppreisningsnummer som kan knyttes til en flyselskapsreservasjon, og forhåpentligvis eliminere den ekstra kontrollen.

Retningslinjer for håndbagasje

  • Reisende har tillatt 3,4 oz (100 ml) flasker i en klar 1-quart zip-top bag per passasjer. Dette gjør det mulig for sikkerhetsoffiserer å sjekke og fjerne gjenstander raskere samlet i én pose atskilt fra håndbagasjen. Noen flaskevann og drikkevarer kan nå kjøpes etter screening som kan tas med ombord på flyet.
  • Medikamenter, mat og babyerstatning er tillatt i begrensede mengder. Sjekk med flyselskapet eller TSA for spesifikke spørsmål. De må deklareres ved sikkerhetskontrollen.
  • Genstander som kuttere, kniver og barberblader er ikke tillatt i håndbagasje. Sportsutstyr som baseballkøller og golfkøller er ikke tillatt, sammen med verktøy som hammere. Sakser med blader mindre enn 4 tommer og engangsbarberblad er tillatt i håndbagasje.
  • Hvis du er i tvil, bør ikke varene legges i håndbagasjen, men pass på at den er egnet for å legge i innsjekkede bagger.

innsjekkede bagasjer

Innsjekkede bagger vil også bli skannet, og kan også åpnes og søkes. Eventuelle skarpe gjenstander i innsjekket bagasje bør pakkes inn for ikke å skade bagasjebehandlere som kan inspisere din innsjekkede bagasje.

Alerts

Fra tid til annen, utenriksdepartementetutsteder varsler for amerikanske borgere som reiser til destinasjoner som Europa. Utenriksdepartementet foreslår å registrere reisearrangementer med konsulatseksjonen til den amerikanske ambassaden, før du reiser. Den nyeste sikkerhetsinformasjonen kan fås ved å ringe 1-888-407-4747 fra U. S. A. og Canada.

Når du er i tvil, sjekk TSA-nettsidene, da regler for flyging endres ofte. Reiseprofesjonelle har et økende ansvar for å sørge for at kundene deres flyr uten avbrudd.

Anbefalt: