Opgraderinger for små flyreiser du har råd til

Innholdsfortegnelse:

Opgraderinger for små flyreiser du har råd til
Opgraderinger for små flyreiser du har råd til

Video: Opgraderinger for små flyreiser du har råd til

Video: Opgraderinger for små flyreiser du har råd til
Video: Mit FLY fik LIDT FOR MANGE BOMBER?! 2024, April
Anonim

Det var en tid da flyreiser var luksuriøse, med komfortable bussseter, gratis mat og drikke og flybesetninger som tilbød service med et smil. Men de dagene er forbi da flyselskapene prøver å pakke så mange passasjerer som mulig bak i flyene. Men alt er ikke tapt. Det er ting reisende kan gjøre for å oppgradere sin totale reiseopplevelse. Nedenfor er syv rimelige oppgraderinger du bør vurdere før neste flyreise.

Klar

Image
Image

For å få tiden din i en sikkerhetslinje på flyplassen til å gå enda raskere, kan det være lurt å vurdere å melde deg på det biometriske Clear-programmet som fungerer med eller uten tilgang til TSA PreCheck. For $179 i året (gratis for barn og $50 for ekstra familiemedlemmer), kan reisende bruke en spesiell linje der fingeravtrykksidentifikasjon flytter deg direkte til toppen av PreCheck eller vanlige screeninglinjer. Reisende kan bli med Clear enten online eller personlig på flyplassen med Clear lanes. En concierge gjør iris- og fingeravtrykkskanning, en offentlig ID-skanning og en quiz som bekrefter identiteten din. Når prosessen er fullført, kan du gå direkte til Clear lanes som ligger på 24 flyplasser over hele landet, inkludert JFK, San Francisco, Minneapolis-St. Paul og Dallas/Fort Worth flyplasser.

TSA PreCheck

Sikkerhetslinjene til flyplassen kan bli lange under høye reisetider. De kan også være et problem, med reisende tvunget til å ta av seg skoene og jakkene, sammen med å fjerne bærbare datamaskiner og nettbrett fra vesken. Men Transportation Security Administration (TSA) lar reisende i spesielle skjermingsfelt forlate skoene, lette yttertøyet og beltet, oppbevare bærbare datamaskiner i koffertene og 3-1-1-kompatible væsker/gelvesker i håndbagasje. Etter å ha bet alt $85 for et femårskort, går reisende til et godkjent intervjuanlegg for en bakgrunnssjekk. Når de er godkjent, kan de gå til et søknadssenter for å oppgi personlig informasjon, inkludert navn, fødselsdato, adresse, fingeravtrykk, betaling og nødvendige identitets- og statsborgerskap/immigrasjonsdokumenter. Når kortet ditt kommer, kan du bruke det kjente reisenummeret ditt når du bestiller en flyreise på nettet eller bestiller via telefon.

Airport Lounge Pass

Image
Image

Flyplasser kan være overfylte, støyende steder. Noen ganger trenger du et fristed, og det er her et flyselskap eller en flyplasslounge kommer inn. Du trenger ikke å være en hyppig flyer med mange kilometer for å komme inn. De fleste flyselskaper lar reisende betale et gebyr for å få tilgang til lounger som inkluderer komfortable sitteplasser, mat og drikke, et forretningssenter og magasiner. Det er også uavhengige innenlandske lounger inkludert The Club, Escapes og Airspace. På internasjonal side er det merker inkludert Plaza Premium, American Expresss Centurion Lounges (bare åpne for de med Platinum-kort) og nr. 1 Lounges.

Premium Economy

Image
Image

Det er godt dokumentert at flyselskaper prøver å stappe merseter inn i økonomiklassehyttene deres. Selv om virksomheten eller førsteklasses kan være utenfor rekkevidde økonomisk, kan det være lurt å bruke premium økonomi. Setene er plassert foran flyet, det er mer benplass, reisende kan gå ombord like etter business class-passasjerer, og flyselskapene prøver å holde midtsetene tomme i disse radene.

Utgangsrad/skottseter

Image
Image

Hvis et premium økonomisete er utenfor prisklassen din, kan det være et bedre alternativ å kjøpe en utgangsrad eller et skottsete. Det er mer benplass, men med utgangsraden kan det hende at setet ikke faller tilbake.

Støyreduserende hodetelefoner

Flykabiner kan være støyende steder, med drønn av motorer til skrikende barn. Reisende kan redusere stressnivået ved å ha med seg et par av disse hodetelefonene eller ørepluggene designet for å filtrere ut omgivelsesstøy og gi deg gleden av stillhet ombord på neste fly. Populære modeller inkluderer Bose QuietComfort 35, Sennheiser PXC 550 eller Powerbeats2 ørepropper.

gammeldags håndbagasje-cocktailsett

Image
Image

Federal Aviation Administration tillater ikke reisende å ta med sin egen sprit på en flytur. Men det stopper deg ikke fra å lage dine egne cocktailer når du tar av med dette personlige cocktailsettet for to. Kjøp alkohol fra flyvertinnen og bruk settet til å lage drinker, inkludert en gammeldags, en Moscow Mule, en varm toddy eller en Gin and Tonic. Hvert sett, som ligger i en solid metallboks, inkluderer rent rørsukker, småbitter, en minibarskje/muddler og en lin-underlegg.

Anbefalt: