Reisetips og råd for enslige forsørgere

Innholdsfortegnelse:

Reisetips og råd for enslige forsørgere
Reisetips og råd for enslige forsørgere

Video: Reisetips og råd for enslige forsørgere

Video: Reisetips og råd for enslige forsørgere
Video: Skattekort - tabell eller prosent 2024, Kan
Anonim
mamma tar reiseselfie med døtre
mamma tar reiseselfie med døtre

Enten du er enslig forsørger på ferie med barna dine, eller du tilfeldigvis tar barna med på tur uten ektefellen din, møter foreldre som reiser alene med barn spesielle problemer. Her er noen gode tips for å hjelpe deg med å klare deg selv med små barn.

Flying With Kids

Å fly med barn på slep er utfordrende selv med to foreldre. Men en soloforelder som sjonglerer med barn, bagasje og dokumenter vil definitivt ha hendene fulle. Gjør det du kan for å eliminere behovet for å stå i lange køer. Sørg for å sjekke inn online for flyreisen 24 timer før avgang. Skriv ut boardingpassene dine eller last ned flyselskapets mobilapp slik at du har enkel tilgang på telefonen.

Kjenn reglene for hva slags identifikasjon du og barnet ditt kan trenge for å fly.

Når du går gjennom flyplasssikkerheten, må du passe på å velge familiebanene, som vanligvis er kortere.

Har du funnet ut hvordan du kommer deg fra flyplassen til hotellet ditt etter at flyet har landet? Før du drar hjemmefra, ta deg tid til å undersøke om hotellet ditt tilbyr skytteltjeneste og andre alternativer.

Velge barnevennlige hoteller

De fleste hoteller hevder å være barnevennlige, men beviset ligger i puddingen. Gjør din forskning på forhånd ogse etter hoteller som tilbyr følgende:

  • Minikjøleskap på gjesterommet, som lar deg ha melk, juice eller snacks klar
  • Gratis reiseseng eller barneseng som kan settes opp på rommet ditt
  • Barneprogram på et feriested (ofte starter disse barneklubbene ved 3 eller 4 år)
  • Et eget barnebasseng eller plaskepute der de små kan kjøle seg trygt
  • Gratis frokost og gratis wi-fi

Når du reiser på egen hånd med barn, se etter hoteller som setter prisene sine basert på "per rom per natt" i stedet for "per person per natt."

De fleste hotellene setter priser "per rom per natt" og tillater opptil to voksne og to barn i et standardrom. De fleste Disney World Resort-hoteller tar for eksempel samme rompris for opptil fire personer. Noen Disney-hoteller tilbyr til og med rom for større familier opptil seks personer.

Men mange feriesteder (spesielt all-inclusive-feriesteder) setter prisene sine basert på to voksne personer. Banen med å reise alene for en forsørger er "single supplement fee", som er en måte for hotellet å i hovedsak få samme rompris selv om bare én voksen okkuperer rommet. Den enslige forelderen belastes "per person"-satsen og belastes også med et tillegg på 50 til 100 prosent. Hvordan fungerer denne vanlige bransjepraksisen når en forelder reiser med ett, to eller tre barn?

Så fint det ville vært om den voksne bare ble belastet med den vanlige "per person per natt" og barnet bet alte kun den vanligebarnepris. Noen få all-inclusive-feriesteder tilbyr denne typen prisavbrudd under spesielle kampanjer på tider med lavt volum av året. Men mer sannsynlig vil den voksne bli belastet et enkelt tillegg, og det første barnet får en rabattert barnepris. Ekstra barn bør få rabatten barnepris. Hvis for eksempel en mor reiste med en 5-åring og en 3-åring, ville hun sannsynligvis betale to voksenpriser, og 3-åringen ville betale barneprisen.

Nyttige ressurser

Noen feriesteder tilbyr regelmessige kampanjer for enslige foreldre som reiser med barn. Sjekk også ut disse selskapene, som har gått lenger for å imøtekomme denne gruppen.

  • Single Parent Travel sporer avtaler for aleneforeldre reisende og organiserer turer flere ganger i året
  • Beaches Resorts, den populære all-inclusive-kjeden i Caribbean, tilbyr "single forelder"-måneder hvert år.

Føle seg komfortabel som aleneforelder

Bortsett fra priser, føler noen aleneforeldre seg ukomfortable med andre feriefamilier. Noen tips:

  • Registrer deg for reiser med aleneforeldre eller besøk strender eller et annet feriested under en kampanje for aleneforeldre.
  • Mindre feriesteder tilbyr noen ganger en vennligere atmosfære og flere muligheter til å chatte og møte andre gjester for selskap

Reisedokumenter ved kryssing av grenser

Foreldre som reiser alene med barna sine, må være klar over at de kan trenge ekstra papirarbeid når de reiser til andre land. Sørg for å lese om de nødvendige dokumentene for internasjonale reiser med barn.

Anbefalt: