THIRDHOME Vacation Club-medlemmer bytter sitt andre hjem

Innholdsfortegnelse:

THIRDHOME Vacation Club-medlemmer bytter sitt andre hjem
THIRDHOME Vacation Club-medlemmer bytter sitt andre hjem

Video: THIRDHOME Vacation Club-medlemmer bytter sitt andre hjem

Video: THIRDHOME Vacation Club-medlemmer bytter sitt andre hjem
Video: Город БАРСЕЛОНА. Испания или Каталония? Большой выпуск. 2024, Kan
Anonim
Fabelaktig LosCabos villa for THIRDHOME ferieklubbmedlemmer
Fabelaktig LosCabos villa for THIRDHOME ferieklubbmedlemmer

Hva THIRDHOME er og hva det gir til luksusreisende

THIRDHOME er en luksuriøs ferieklubb for folk med andre hjem. Det gir medlemmene superluksuriøse boligbytter med andre medlemmers andre hjem eller helgehus.

THIRDHOME administrerer all logistikk for lave medlems- og transaksjonsgebyrer. På denne måten får medlemmene enkelt mer ut av sitt andre hjem. Og de trenger ikke lenger leie bolig eller villa når de skal på ferie. Fra og med september 2017 tilbyr THIRDHOME medlemmer nesten 10 000 feriehuseiendommer å velge mellom.

Dette er ikke en gratis tjeneste. Per september 2017 var THIRDHOMEs startavgift $2 500. (Selskapet kjører sporadiske kampanjer og rabatter på medlemskap og oppstart.) For feriebestillinger belastes ytterligere $395 til $995 per uke. Dette dekker administrasjon, logistikk, forsikring og andre ting som den reisende ellers ville måtte gjøre.

Med ordene til Wade Shealy, en Tennessee-basert forretningsmann som grunnla THIRDHOME i 2010, "Andre boliger er kostbare eiendeler, som krever 12 måneders utgifter uten 12 måneders bruk. THIRDHOME gir medlemmene en pålitelig måte å øke bruk av disse boligene, og for å utforskeverdens fineste destinasjoner i prosessen. Dette handler om å få mer verdi ut av eiendommen din."

THIRDHOME-medlemmer har mer kontroll over ferieplanene sine enn konvensjonelle ordninger som luksusvillautleie eller delt eierskap. THIRDHOME gir medlemmene full frihet i planleggingen. Shealy sier "denne 'kjøp mens du flyr'-modellen gir kundene full fleksibilitet."

I motsetning til vanlig boligbytte, trenger ikke THIRDHOME-medlemmer å bytte samtidig med et annet medlem. I stedet gir de THIRDHOME et visst antall uker i sitt eget andre hjem. Til gjengjeld får de «Nøkkelkreditter» som kan brukes som valuta for å bo i et annet medlems eiendom. Jo høyere boligverdien er, desto flere nøkkelkreditter mottar du. Det er ingen grense for antall tillatte ferieuker (selv om det belastes en ukentlig avgift for alle).

Hvordan er THIRDHOMEs ferieeiendommer

Bedriften har høye standarder og kvalitetskontroll. Ferieeiendommene er nøye undersøkt for egnethet. THIRDHOMEHOME-eiendommer må være velutstyrte med den innredningen og luksusen som medlemmene ønsker, og for å ha en førsteklasses beliggenhet i en ønskelig ferie eller urban region. Hvor avanserte er THIRDHOME-hus? Gjennomsnittsverdien deres er over $3 millioner, med mange over $5 millioner.

THIRDHOME-eiendommer er lokalisert i 74 land rundt om i verden. De kjører spekteret: villaer ved stranden; øygjemmesteder; skihytter; herskapshus på landet; urbane rekkehus, loft, toppleiligheter. Hva som helst! Ta en titt på TREDJEHOMEs tilgjengelige boliger.

THIRDHOME-medlemmer har også valg av ferieleiligheter på luksushoteller, inkludert Trump International Hotel & Tower i NYC; The Reefs Hotel & Club i Bermuda; Esperanza, et Auberge Resort i Los Cabos, Mexico. Se flere av THIRD HOMEs tilgjengelige hoteller.

THIRDHOME har tilrettelagt for tusenvis av hjemmeopphold, og anmeldelser etter ferien tyder på at medlemmer har en tendens til å være fornøyde. Lurer du på hvordan THIRDHOME-medlemmer vet hvordan det andre huset er? I tillegg til gjesteanmeldelser, tilbyr selskapet omfattende nettinformasjon og fotogallerier. Medlemmer kan få en klar ide om hva de kan forvente av hjemmet: hvordan det er inne og ute; sine omgivelser; bassenget, stranden, dekket, kaien og så videre; dens egnethet for barn og kjæledyr; dets bemanning og vedlikeholdsordninger.

THIRDHOME velger ikke bare boligene, men også eierne deres. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. "Vi forhåndskontrollerer medlemmene våre for hjemmekvalitet og også for personlig karakter før adgang," sier Giles Adams, THIRDHOME-president. "Og vi krever god anseelse for å forbli i klubben. "THIRDHOME-medlemmer forbinder vanligvis med medlemmet hvis hjem de vurderer og går gjennom spørsmål og detaljer sammen.

Hvor kan du finne ut mer om THIRDHOME: nettstedet deres; sin FAQ; sin Facebook-side; Youtube-kanal; på Twitter og på Instagram; eller på telefon: 615.933.7600.

Anbefalt: