Hva du skal gjøre i Los Angeles Zoo i Griffith Park

Innholdsfortegnelse:

Hva du skal gjøre i Los Angeles Zoo i Griffith Park
Hva du skal gjøre i Los Angeles Zoo i Griffith Park

Video: Hva du skal gjøre i Los Angeles Zoo i Griffith Park

Video: Hva du skal gjøre i Los Angeles Zoo i Griffith Park
Video: Walt Disney's Los Angeles - Eye on L.A. with Tina Malave KABC-TV (2017) 2024, Kan
Anonim
Los Angeles Zoo
Los Angeles Zoo

Los Angeles Zoo er hjemsted for mer enn 1 100 pattedyr, fugler, amfibier og krypdyr som representerer mer enn 250 forskjellige arter, hvorav 29 er truet.

Hva er det å gjøre i Los Angeles Zoo?

Djurhagen er organisert i soner som inkluderer en toppmoderne regnskogsutstilling og den største flokken av flamingoer i noen dyrehage i verden. Du kan se komodo-drager, vortegriser og orangutanger – eller gå gjennom en gorillaskog.

Foruten de åpenbare tingene å gjøre, har dyrehagen en del natte- og uteaktiviteter. Den mest kjente er LA Zoo Lights, som har blitt rangert blant de beste Zoo Lights i USA. Også for høytiden kan du se ekte reinsdyr på Reindeer Romp.

De arrangerer også et Halloween-arrangement og sommerkveldsaktiviteter som inkluderer konserter og ølfester kun for voksne.

Grunner til å besøke Los Angeles Zoo

Inngangsavgifter er lavere enn mange dyreattraksjoner og dyreparker i området. De nye områdene er godt utført, og flere er på vei.

Men faktisk kan dyrehagens spesielle begivenheter være en bedre grunn til å gå enn de vanlige utstillingene. Sjekk kalenderen deres for detaljer og flere spesielle arrangementer du kan delta på.

Vi applauderer Los Angeles Zoo for deres bevaringaktiviteter, spesielt arbeidet deres med å redde California Condor og returnere den til naturen.

Grunner til å hoppe over Los Angeles Zoo

Los Angeles Zoo har en høyere prosentandel av gammeldagse innhegninger enn andre mer moderne dyrehager, og noen kan synes det er ubehagelig.

Besøkende på nettet gir dyrehagen middels gode karakterer, men de hyppigste klagene deres handler om at de føler seg triste over å se dyr i fangenskap, eller at de ikke kunne se dyrene fordi de "gjemte seg."

Tips for å besøke Los Angeles Zoo

  • Los Angeles Zoo strekker seg over 113 hektar med åser, noe som gjør en tilfeldig tur utmattende, spesielt hvis du vil se alle dyrene. Ta et dyreparkkart og bruk det for å forhindre tilbakesporing.
  • Sjekk timeplanen for utstillinger og dyrefôringstider når du ankommer for å være sikker på at du ikke går glipp av noe.
  • Hvis du ikke orker å gå, kan du ta dyretransporten bare et lite stykke fra inngangen - for en liten ekstra avgift kan du kjøre den hele dagen.
  • Det meste av Los Angeles Zoo er skyggefullt, men det kan bli varmt om sommeren.
  • Hvis du planlegger å reise mer enn én gang i samme år, må du betale inngangsbilletten første gang, og deretter oppgradere til et Los Angeles Zoo-familiemedlemskap, og du vil spare penger.
  • Hvis barna trenger å ta bort litt overflødig energi, ta turen til Lekeparken, hvor du finner en fin lekeplass.
  • Se på baksiden av Los Angeles Zoo-kart for informasjon om mobiltelefonens lydomvisning. Det er en god idé, men dårlig mottak hindret min bruk av den. Dukan spare minutter og frustrasjon hvis du laster det ned fra dyrehagens nettsted før du drar hjemmefra.
  • Hvis du også besøker Aquarium of the Pacific i Long Beach, sjekk ut akvariets kombinasjonsbillett..
  • Hvis du planlegger å besøke andre attraksjoner i LA-området, kan du spare penger med Go Los Angeles-kortet.

Hva du trenger å vite om Los Angeles Zoo

Dyrehagen krever en inngangsavgift. Tillat et par timer minimum for å se den. Det er rikelig med parkering på plassen foran inngangen. Hverdagene er mindre overfylte, spesielt i løpet av skoleåret, men unngå morgener når skolegrupper kan være på besøk.

Adressen er Los Angeles Zoo, 5333 Zoo Drive, Los Angeles, CA.

Besøk nettstedet til Los Angeles Zoo for mer informasjon.

Los Angeles Zoo ligger overfor Autry Museum of Western Heritage. Avkjørsler fra nærliggende motorveier og bygater er godt merket.

Anbefalt: