Voyage to the Iron Reef - Anmeldelse av Knott's Ride

Innholdsfortegnelse:

Voyage to the Iron Reef - Anmeldelse av Knott's Ride
Voyage to the Iron Reef - Anmeldelse av Knott's Ride

Video: Voyage to the Iron Reef - Anmeldelse av Knott's Ride

Video: Voyage to the Iron Reef - Anmeldelse av Knott's Ride
Video: [HD] NEW! FULL Voyage to the Iron Reef Ride-through - Immersive Dark Ride - Knott's Berry Farm 2024, Kan
Anonim
Image
Image

TripSavvy-vurdering: 3,5 STJERNER (av 5)

Jeg må levere den til Knott's Berry Farm. Fornøyelsesparken i California har vært i ferd med å restaurere noen av sine elskede eldre attraksjoner (som Calico Mine Ride) og pusse opp eiendommen generelt. Og jeg gir den viktige rekvisitter for grønt lys en sofistikert, interaktiv mørketur som nærmer seg Disney og Universal-kvalitet. Selv om Voyage to the Iron Reef er imponerende på mange måter og mye moro (spesielt for spillere), vil den sannsynligvis ikke helt blåse deg opp av vannet.

Up-Front Info

  • Spenningsskala (0=Wimpy!, 10=Yikes!): 3Det er ingen dråper eller spenningselementer, men noen av scenene er mørke, både bokstavelig og billedlig. De virtuelle monstrene kan være skumle for små barn.
  • Ridetype: Interaktiv 3D mørk tur
  • Ridelengde: 4 minutter
  • Høydekrav: 46 tommer eller ledsaget av en overvåkende ledsager
  • Rideprodusent: Triotech
  • Billett- og hotellinformasjon

    • Kjøp rabatterte billetter til Knott's Berry farm fra Viator
    • Få priser for Knott's Berry Farm Hotel fra TripAdvisor
    • Få priser for hoteller i nærheten av Knott's Berry Farm fra TripAdvisor

    Her er grunnen til at Voyage to the Iron Reef bare får 3,5 stjerner

    Med Disneyland rundt hjørnet og Universal Studios Hollywood langs motorveien, er Knott's en liten fisk i en gigantisk dam. Iron Reef kan nærme seg e-billettstatus, men det er tøft for Knott's å konkurrere uten fordelene fra de store guttas budsjetter med mange milliarder dollar.

    En av tingene en stor bankroll kan kjøpe er en intellektuell eiendom på A-listen. I stedet for karakterer alle kjenner og elsker, for eksempel tonene i Toy Story Mania, introduserer Iron Reef en ekstremt merkelig haug med undervannssteampunk-skapninger. Det er mye lettere å varme opp til Woody og Buzz Lightyear enn et truende, metallkledd, multi-tentakler hun-beist som bærer ned på kjøretøyet ditt.

    For de som liker spill og spenningen ved å gå inn i et fullt realisert spillmiljø, leverer Iron Reef. Ryttere i kjøretøy med fire passasjerer er bevæpnet med blastere for å avverge de angripende inntrengerne og samle poeng for direkte treff. Den videospilllignende opptaksopplevelsen inkluderer store skjermer som media av skapningene projiseres på. I tillegg til de høyoppløselige 3D-animerte mediesekvensene, inkluderer attraksjonen noen få praktiske rekvisitter drysset utover.

    Spillet er engasjerende, selv om den mekaniserte pufferfishen og andre sjødyrmål er bisarre. For å samle anstendige poeng hjelper det å holde "freeze ray"-zapperen mot brystet og opprettholde en ustanselig rask brann.

    Skjermene varierer i størrelse, noen av dem er ganske store og omsluttende. Det er imidlertid ofte inkongruent når kjøretøyene beveger seg sidelengs langs sporet forbien skjerm, men handlingen er ment å ta passasjerene i en bevegelse fremover. 3D-bildene ga en god følelse av dybde, spesielt for en av scenene der handlingen beveger seg gjennom et forlis.

    Kjøretøyene har ikke den samme flyten og bevegelsesfriheten som de bevegelige bevegelsesbasene har på Universals banebrytende attraksjon, The Amazing Adventures of Spider-Man (eller Transformers: The Ride 3D, som bruker et lignende kjøresystem). Likevel er Iron Reef et hyggelig tull og et velkomment tillegg til parken.

    Dyphavsdyr? Hos Knott?

    Hvorfor slipper Voyage to the Iron Reef løs en gigantisk "Kraken Queen" og andre freaky havdyr? I følge designernes historie forstyrret tillegget av dalbaner og andre turer på Knott's en koloni av mystiske sjødyr som lurte under parken. Som gjengjeld ønsker skapningene å ødelegge parken og gjenvinne hulen deres.

    La du merke til rustningsbelegget på det gigantiske blekksprutlignende beistet på bildet over? Angriperne i steampunk-stil lever av metallet fra parkens dalbaner og andre turer. Det jernrike kostholdet deres har gjort dem til mekaniserte beist. Dronningen leder sin hær av merkelige undervannskrigere for å beskytte og forsvare deres "Iron Reef."

    Knott's ligger i Buena Park, California, og er ikke akkurat en strandpark. Så hva skjer med havinnstillingen? Enda fremmed? Gjester må klatre opp en trapp for å gå om bord i kjøretøyene som tar dem ansikt til ansikt med undervannsskurkene.

    Men hei, gå med på konseptet. Det er mulighetenat historien i det minste er et lite lurt blunk av rittdesignerne for å gjenopprette balansen mellom historiebaserte turer og spenningsturer på Knott's.

    Jobb med meg her mens jeg tolker historien: Mytiske, fantastiske mørke rideskapninger som (bokstavelig t alt) ble overskygget av spenningsturer reiser seg for å ødelegge slipptårnet, berg-og-dal-baner og andre attraksjoner som fortrengte dem. Og ved å gjøre det gjenoppretter de en mørk tur. Det er opp til oss heroiske passasjerer å redde parken. Strålende!

    Iron Reef ligger i en showbygning som pleide å huse Knott's Bear-y Tales og senere, Kingdom of the Dinosaurs, to populære mørketurer. Dinosaurattraksjonen stengte i 2004, og bygningen hadde vært mørk frem til Iron Reef åpnet våren 2015. Den fornyede forpliktelsen til historiebaserte ritt hedrer Knotts arv som en temapark. Det er også en del av morselskapet Cedar Fairs større "Amusement Dark"-plan om å introdusere flere mørketurer i andre parker i kjeden, for eksempel Cedar Point.

    Med Six Flags som åpner to mørketurer med Justice League-tema i 2015, er det en ny trend i bransjen. Velavrundede parker trenger mer enn spennende turer. Det kan være kontroversielt å si det, men noen parker har rett og slett for mange dalbaner. Kom på mørketurene!

    Og takk, Knott's, for at du gikk til den mørke (ride) siden og ga oss reise til Iron Reef.

    Anbefalt: