Gjennomsnittstemperatur og desembervær i Detroit
Gjennomsnittstemperatur og desembervær i Detroit

Video: Gjennomsnittstemperatur og desembervær i Detroit

Video: Gjennomsnittstemperatur og desembervær i Detroit
Video: CUBA, de Ikke Vil Have Dig Til at Se 🇨🇺 2024, Kan
Anonim
Vinter i Detroit, Michigan
Vinter i Detroit, Michigan

Vintersesongen i Metro Detroit er vanligvis kald og snørik og dagene korte. Sesongen starter virkelig ettersom temperaturene synker og regn blir til snø.

Desembervær i Detroit

Julelys skinner for veteraner i Detroit Suburb
Julelys skinner for veteraner i Detroit Suburb

Gjennomsnittstemperaturen for desember er 30,4 grader. Mens vi alle krysser fingrene for en hvit jul, er det av og til ting vi får tak i. I desember har det faktisk vært to av Detroit-områdets 10 kraftigste snøstormer.

Temperaturer

Vanligvis er desember definitivt kjølig i Detroit. I gjennomsnitt er det 24,1 dager i måneden med temperaturer på 32 grader eller lavere. Faktisk er det gjennomsnittlige temperaturområdet 23,4 til 35,9 grader. Det er ikke dermed sagt at det ikke finnes unntak. Året der desember hadde sin laveste gjennomsnittstemperatur - siden vi begynte å registrere disse tingene - var i 1876, da gjennomsnittstemperaturen i løpet av måneden var 17,8 grader Fahrenheit.

Snø?

Det kommer helt an på. I gjennomsnitt har 13 dager i måneden en eller annen form for nedbør - snø, sludd, regn - tot alt 2,51 tommer. Den gjennomsnittlige snømengden Detroit ser i desember er 8,5 tommer. Den nest kraftigste snøstormen i Detroit-området skjedde 1. og 2. desember1974, da 19,3 tommer av det hvite f alt.

Solskinn på en overskyet dag?

Solen er bare en sporadisk besøkende i desember, og muligheten for solskinn er bare rundt 31 % (lavt hele året). Av 31 dager i måneden ser Detroit vanligvis tre klare dager, seks delvis overskyede dager og 22 overskyede dager.

Januarvær i Detroit

Januar snø i Metro Detroit
Januar snø i Metro Detroit

Ifølge Weatherbase.com er januar ikke bare den kaldeste måneden i byen med temperaturer på gjennomsnittlig 25,6 grader, den er også den snørikeste.

Temperaturer

Vanligvis fryser januar i Detroit, bokstavelig t alt. I gjennomsnitt er det 28 dager i måneden med temperaturer på 32 grader eller lavere. Faktisk er gjennomsnittstemperaturområdet 17,8 til 31,1 grader. Det er ikke dermed sagt at det ikke finnes unntak. Faktisk har Detroit sett både topper på 64 grader og laveste temperaturer på -21 i måneden. Året der januar hadde sin laveste gjennomsnittstemperatur - siden vi begynte å registrere disse tingene - var i 1977, da gjennomsnittstemperaturen i løpet av måneden var 12,8 grader Fahrenheit.

Snø?

Det kommer helt an på. I gjennomsnitt har 12 dager i måneden en eller annen form for nedbør - snø, sludd, regn - tot alt 1,8 tommer. Den gjennomsnittlige snømengden Detroit ser i januar er 8,4 tommer. Når det er sagt, finnes det alltid unntak. Det høyeste som noen gang er registrert for måneden var 39,1 tommer i 2014. Den niende kraftigste snøstormen i Detroit-området skjedde 31. januar og 1. februar i 1881, da 12,5 tommer av det hvite f alt.

Solskinn på en overskyet dag?

Sola er bare en sporadisk besøkende i januar og muligheten for solskinn er omtrent 40 %. Av 31 dager i måneden ser Detroit vanligvis fire klare dager, syv delvis overskyet dager og 20 overskyet dager.

Februarvær og gjennomsnittstemperatur i Detroit

Snø i Metro Detroit
Snø i Metro Detroit

Ting begynner å se opp i februar – men ikke så mye. Gjennomsnittstemperaturen for måneden er 27,6 grader, som er litt høyere enn januar. Februar ser også litt mindre snø i løpet av måneden; men når det snør, snør det! Februar har seks plasser på listen over Detroit-områdets 10 tyngste snøstormer.

Temperaturer

Vanligvis fryser februar i Detroit, bokstavelig t alt. I gjennomsnitt er 24,7 dager i måneden temperaturer på 32 grader eller lavere. Faktisk er det gjennomsnittlige temperaturområdet 20,0 til 34,4 grader. Det er ikke dermed sagt at det ikke finnes unntak. Faktisk har Detroit sett både topper på 70 grader og laveste temperaturer på -15 i måneden. Året der februar hadde sin laveste gjennomsnittstemperatur - siden vi begynte å registrere disse tingene - var i 1875, da gjennomsnittstemperaturen i løpet av måneden var 12,2 grader Fahrenheit.

Snø?

Det kommer helt an på. I gjennomsnitt har 11 dager i måneden en eller annen form for nedbør - snø, sludd, regn - tot alt 1,8 tommer. Den gjennomsnittlige snømengden Detroit ser i februar er 6,7 tommer. Når det er sagt, finnes det alltid unntak. Den mest registrerte for måneden var 38,4 tommer i 1908. Den tredje kraftigste snøstormeni Detroit-området skjedde 1. og 2. februar i 2015, da 16,7 tommer av de hvite tingene f alt.

Solskinn på en overskyet dag?

Sola er bare en sporadisk besøkende i februar og muligheten for solskinn er omtrent 46 %. Av 28 dager i måneden ser Detroit vanligvis fem klare dager, syv delvis overskyede dager og 17 overskyet dager.

marsvær i Detroit

Detroit i mars
Detroit i mars

Ting fortsetter å se opp i mars. Gjennomsnittstemperaturen for måneden er 36,1 grader, som er et fint hopp fra februar og positivt lunt i forhold til januar. Mars ser også litt mindre snø i løpet av måneden; men ikke la deg lulle inn i en falsk trygghet med våren på vei. Mars inntar fjerdeplassen på listen over Detroit-områdets 10 tyngste snøstormer.

Temperaturer

Vanligvis ser mars definitivt en tining. I gjennomsnitt er det 20,4 dager i måneden med temperaturer på 32 grader eller lavere. Faktisk er det gjennomsnittlige temperaturområdet 28,5 til 43,8 grader. Det er ikke dermed sagt at det ikke finnes unntak. Faktisk har Detroit sett både topper på 86 grader og laveste temperaturer på -4 i måneden. Året der mars hadde sine laveste gjennomsnittstemperaturer – siden vi begynte å registrere disse tingene – var i 1877, da gjennomsnittstemperaturen i løpet av måneden var 25,9 grader Fahrenheit.

Snø?

Det kommer helt an på. I gjennomsnitt har 12 dager i måneden en eller annen form for nedbør - snø, sludd, regn - for tot alt 2,2 tommer. Den gjennomsnittlige snømengden Detroit ser i mars er 5,5 tommer. Demest snø registrert for måneden var 30,2 tommer i 1900. Den fjerde kraftigste snøstormen i Detroit-området skjedde 4. og 5. mars i 1900, da 16,1 tommer av det hvite f alt.

Solskinn på en overskyet dag?

Sola er bare en sporadisk besøkende i februar og muligheten for solskinn er omtrent 46 %. Detroit ser vanligvis fem klare dager og syv delvis overskyede dager i løpet av måneden.

Anbefalt: