Gjennomsnittstemperaturer og marsvær i Detroit
Gjennomsnittstemperaturer og marsvær i Detroit

Video: Gjennomsnittstemperaturer og marsvær i Detroit

Video: Gjennomsnittstemperaturer og marsvær i Detroit
Video: 25 крутых изобретений в области личного транспорта | Дизайн автомобиля 2024, Kan
Anonim
Detroit city refleksjon i elv med overskyet himmel
Detroit city refleksjon i elv med overskyet himmel

Vintersesongen i Metro Detroit er vanligvis kald og snørik, men ting begynner å se opp i mars når våren offisielt begynner. Gjennomsnittstemperaturen for måneden er 37 grader, som er et fint hopp fra februar og positivt lunt i forhold til januar. Mars ser også litt mindre snø i løpet av måneden; men ikke la deg lulle inn i en falsk trygghet med våren på vei. Mars inntar fjerdeplassen på listen over Detroit-områdets 10 tyngste snøstormer.

Temperaturer

Vanligvis ser mars definitivt en tining. Gjennomsnittlig temperaturområde er 28,5 til 45,2 grader. Det er ikke dermed sagt at det ikke finnes unntak; Detroit har sett både topper på 86 grader og laveste temperaturer på -4 i måneden. Året der mars hadde sine laveste gjennomsnittstemperaturer - siden vi begynte å registrere disse tingene - var i 1877, da gjennomsnittstemperaturen i løpet av måneden var 25,9 grader Fahrenheit.

Snø?

Det kommer helt an på. Den gjennomsnittlige snømengden Detroit ser i mars er 5,4 tommer. Likevel er det noen bemerkelsesverdige unntak. Den mest snø som noensinne er registrert for måneden var 30,2 tommer i 1900. Den fjerde kraftigste snøstormen i Detroit-området skjedde i 2008, da 21 tommer av det hvite f alt.

Gjennomsnittlige temperaturer ogAprilvær i Detroit

Clark Park i Detroit i april
Clark Park i Detroit i april

Vårsesongen i sørøst i Michigan starter vanligvis i april, men ingenting er garantert. Gjennomsnittstemperaturen i april er 48,5 grader. Snø blir for det meste til regn i april, men det finnes alltid unntak. Faktisk fant den største snøstormen i Detroits registrerte historie sted 6. april 1886, i det minste ifølge National Weather Services liste over Detroit-områdets 10 tyngste snøstormer. Stormen brakte 24,5 tommer snø på én dag.

Temperaturer

Når det kommer til "typisk", er april alt annet enn i Detroit. En ting er imidlertid sikkert, vinteren er på vei ut. I gjennomsnitt er det bare 6,2 dager i måneden som ser temperaturer på 32 grader eller lavere. Faktisk er det gjennomsnittlige temperaturområdet 38,4 til 57,8 grader. Det er ikke dermed sagt at det ikke finnes unntak. Faktisk har Detroit sett både topper på 89 grader og laveste temperaturer på 10 i måneden. Året der april så den laveste gjennomsnittstemperaturen var i 1874, da gjennomsnittstemperaturen i løpet av måneden var 37,6 grader Fahrenheit.

Snø? Regn? Mer?

Det kommer helt an på. I gjennomsnitt har 9 dager i måneden en eller annen form for nedbør - snø, sludd, regn - tot alt 3,05 tommer. Overgangen fra kalde til varme temperaturer skaper noe annet i april: tornadoer. Tre av Michigans største og mest dødelige tornadoer fant sted i april.

Solskinn på en overskyet dag?

Ifølge Weather-US topper solen seg mer og mer i april med de daglige timene medsolskinn i gjennomsnitt 7,2 timer.

maivær i Detroit

mai i Metro Detroit
mai i Metro Detroit

Vårsesongen i sørøst i Michigan er i full gang i mai med lengre dager, varmere temperaturer og mildere vær. Mens snø er svært sjelden i mai, har det vært kjent for å skje. Faktisk f alt 6,0 tommer av de hvite tingene i mai i 1923.

Temperaturer

I gjennomsnitt er det bare noen få dager i måneden som har temperaturer på 32 grader eller lavere. Faktisk er det gjennomsnittlige temperaturområdet 49,6 til 70,2 grader. Det er ikke dermed sagt at det ikke finnes unntak. Faktisk har Detroit sett både topper på 95 grader og laveste temperaturer på 25 i måneden. Året der mai så sin laveste gjennomsnittstemperatur var i 1907, da gjennomsnittstemperaturen i løpet av måneden var 51,1 grader Fahrenheit

Snø? Regn? Mer?

Det kommer helt an på. I gjennomsnitt har 8 dager i måneden en eller annen form for nedbør på tot alt 3,05 tommer. Som april gir overgangen fra kalde til varme temperaturer noe annet i mai: tornadoer. Tre av Michigans største og mest dødelige tornadoer fant sted i mai.

Solskinn på en overskyet dag?

I mai når gjennomsnittstiden med solskinn 8,9 timer.

junivær i Detroit

Metro Park
Metro Park

Våren gjør plass for sommeren i juni med varmere temperaturer og lengre dager. Gjennomsnittstemperaturen i juni er 69 grader F. Mens solen ofte er ute og sterk, har måneden også sin del av vårbyger og tordenvær. Ifølge National WeatherTjenestens liste over de 20 våteste/tørreste mai i Detroit, 8,31 tommer regn f alt i juni i 1892.

Temperaturer

Måneden kan representere overgangen til våren, men det betyr ikke at dagene ikke er like varme som i juli eller august. Gjennomsnittlig temperaturområde er 58,9 til 79 grader. Detroit har sett både topper på 104 grader og laveste temperaturer på 36 i måneden. Året der juni så sin høyeste gjennomsnittstemperatur var i 1933, da gjennomsnittstemperaturen i løpet av måneden var 74,6 grader Fahrenheit.

Regn?

I gjennomsnitt har 10 dager i måneden en eller annen form for nedbør - snø, sludd, regn - tot alt 3,55 tommer. Gjennomsnittlig relativ luftfuktighet er 67 prosent. Tornadoer fortsetter å være en bekymring i juni. Faktisk fant statens verste tornado sted 8. juni i 1953, og tre andre juni-tornadoer inntar plassene på statens topp 10-liste.

Solskinn på en overskyet dag?

Gjennomsnittlig solskinn i juni er 10,1 timer.

Anbefalt: