De 10 beste museene i Birmingham, England
De 10 beste museene i Birmingham, England

Video: De 10 beste museene i Birmingham, England

Video: De 10 beste museene i Birmingham, England
Video: 10 BEST Things To Do In Birmingham | ULTIMATE Travel Guide 2024, April
Anonim
Birmingham museum og kunstgalleri
Birmingham museum og kunstgalleri

Birmingham, England har et stort utvalg av museer som besøkende kan glede seg over, og serverer kunstelskere, historieinteresserte og til og med motorsykkelentusiaster. Byen er hjemsted for Birmingham Museums Trust, som er den største uavhengige veldedige stiftelsen av museer i Storbritannia, som driver ni museer rundt i byen. Enten du er interessert i å besøke et historisk hjem, som Aston Hall, eller lære mer om Birminghams smykkefremstillingshistorie på Museum of the Jewellery Quarter, er det mye å oppleve rundt Birmingham. Her er de 10 beste museene å utforske.

Birmingham Museum & Art Gallery

Birmingham museum og kunstgalleri
Birmingham museum og kunstgalleri

Birmingham Museum & Art Gallery er byens mest bemerkelsesverdige museum, med en enorm samling av internasjonale gjenstander. Du finner kunst og keramikk, naturhistorie og arkeologi, og utstillinger om lokal- og industrihistorie. Museet åpnet opprinnelig i 1885 og holder til i en verneverdig landemerkebygning, som er en opplevelse i seg selv. Besøkende i alle aldre kan utforske mer enn 40 gallerier, og det er innbydende for barn og voksne. Sørg for å nyte en godbit i museets edvardianske terom også. Museet er gratis for alle besøkende, noe som betyr at du ikke har noen unnskyldning for ikke å stoppeav.

National Motorcycle Museum

Rom på National Motorcycle Museum med dusinvis av motorsykler utstilt
Rom på National Motorcycle Museum med dusinvis av motorsykler utstilt

The National Motorcycle Museum, som åpnet i 1984 med en utstilling av 350 motorsykler, er det største britiske motorsykkelmuseet i verden. Det er nå mer enn 1 000 motorsykler i samlingen, hvorav de fleste er fullstendig restaurert til produsentens originale spesifikasjoner. Men du trenger ikke være en motorsykkelekspert for å nyte utstillingene, som er omfattende. Det er også en food court i museets foaje, guidede turer og regelmessige arrangementer, som kan hjelpe den gjennomsnittlige besøkende til å føle seg mer fordypet i emnet. Hver oktober arrangerer National Motorcycle Museum Museum Live, en årlig begivenhet som inviterer publikum til museet gratis.

Museum of the Jewellery Quarter

Museum of the Jewellery Quarter i Birmingham
Museum of the Jewellery Quarter i Birmingham

Museum of the Jewellery Quarter, som drives av Birmingham Museums Trust, viser frem et bevart smykkeverksted. Det finnes i hjertet av Birminghams berømte Jewellery Quarter og var en gang hjemmet til Smith & Pepper-smykkeprodusenten, som trakk seg tilbake i 1981. Det oppleves best via en guidet tur, som inkluderer live demonstrasjoner av smykkefremstilling, samt to utstillingsgallerier. Museet har også Smith & Pepper Tearoom, samt en liten butikk som selger origin alt verk av lokale designere. Åpningsdagene og -tidene kan variere, så sjekk online før du besøker.

Soho House

Soho House museum i Birmingham
Soho House museum i Birmingham

Det staselige Soho House var hjemmet til industrimannen og gründeren Matthew Boulton fra 1766 til 1809. Huset, innredet i sen georgiansk stil, har blitt restaurert og bevart for besøkende, med mange detaljer å se, som Sheffield tallerken servise. Soho House var også et tidligere møtested for Lunar Society, en ledende Age of Enlightenment-gruppe som inkluderte Erasmus Darwin, James Watt og Joseph Priestly. Huset ligger en mil nord for Birmingham sentrum, men det er lett å komme seg til med buss eller metro hvis du ikke har bil. Sørg for å sjekke museets kalender for kommende spesielle begivenheter.

Kisten fungerer

Eksteriør av en murverksbygning med skrift som leser
Eksteriør av en murverksbygning med skrift som leser

Selv om du kanskje ikke hadde forestilt deg at turen til Birmingham skulle inkludere en omvisning i en gammel fabrikk, er Birminghams Coffin Works en overbevisende attraksjon. Coffin Works ble først etablert i 1882, av Alfred Newman og broren Edwin, og fortsatte med å bygge kistemøbler (som inkluderer håndtak, brystplater, krusifikser og dekorative ornamenter). Den laget til og med beslag for begravelsene til Joseph Chamberlain, Winston Churchill og dronningens mor. Museet kjører en guidet tur per dag, samt selvguidet inngang. Åpningstidene er ganske begrenset, så det er best å sjekke på nettet før besøket og planlegge fremover.

Thinktank – Birmingham Science Museum

Thinktank - Birmingham Science Museum
Thinktank - Birmingham Science Museum

Dette familievennlige vitenskapsmuseet har mer enn 200 praktiskeutstillinger om vitenskap og teknologi. Museet, som ligger i Millennium Point-bygningen, henvender seg til barn i alle aldre og har et 4K-planetarium. Åpningstider og dager kan variere etter sesong, så planlegg på forhånd, og vurder å bestille en tidsbestemt billett på forhånd for å hoppe over køen. Ta lunsj eller en matbit på Signal Box Cafe, og ikke gå glipp av museets butikk, som har tonnevis av kule leker til salgs. Thinktank arrangerer også regelmessige aktiviteter og arrangementer for barn, som du finner i deres kalender.

Barber Institute of Fine Arts

folk som går på et fortau foran The Barber Institute of Fine Arts på en solrik dag
folk som går på et fortau foran The Barber Institute of Fine Arts på en solrik dag

The Barber Institute of Fine Arts er både et kunstgalleri og en konsertsal, som ligger på University of Birmingham campus. Galleriet har en solid europeisk kunstsamling, med verk av kunstnere som Degas og Monet. Samlingen inkluderer også dekorativ kunst, skulpturer og en sjelden myntsamling (Barberen har over 16 000 gjenstander i myntarkivene). Det er også midlertidige utstillinger, som vanligvis forblir på visning i noen måneder. Galleriet er gratis, men besøkende må bestille billetter til alle konserter.

Lapworth Museum of Geology

dinosaurskjelett utstilt i Lapworth Museum of Geology
dinosaurskjelett utstilt i Lapworth Museum of Geology

Lapworth Museum of Geology er en del av University of Birmingham, og lar besøkende utforske 3,5 milliarder år av jordens historie. Utstillingene viser alt fra steiner og fossiler til vulkaner og jordskjelv til dinosaurer, og mange av utstillingene er interaktive. Demuseum, som er gratis å komme inn på, arrangerer regelmessig familieaktiviteter, pedagogiske foredrag og omvisninger, samt kunst- og håndverksaktiviteter for yngre besøkende.

Aston Hall

Aston Hall i Birmingham
Aston Hall i Birmingham

Reise tilbake til 1600-tallet i Aston Hall, som er kjent som et av de siste store Jacobean-husene i England. Bygget for Sir Thomas Holte mellom 1618 og 1635, har huset hatt mange eiere og enda flere kjente besøkende, inkludert kong Charles I og dronning Victoria. Besøkende kan utforske Storsalen, så vel som en rekke andre rom, som har blitt bevart med sine historiske detaljer. Ikke gå glipp av Lady Holte's Garden, som ligger rundt huset, og sørg for å planlegge besøket rundt en av Aston Halls mange arrangementer.

Blakesley Hall

Blakesley Hall-museet i Birmingham
Blakesley Hall-museet i Birmingham

Blakesley Hall, et historisk Tudor-hus, er hele 400 år gammelt. Funnet i Yardley, er det en av de eldste bygningene i Birmingham og er et flott sted å lære mer om Tudor-arkitektur og detaljer. Innvendig kan du skimte et m alt kammer, som var dekket til andre verdenskrigs bombeskader avslørte de originale m alte veggene fra 1590. Huset ligger utenfor sentrum av byen i et rolig nabolag, med en fredelig hage og Urtehagekaféen. For å komme dit, ta buss eller tog fra Birmingham sentrum. Besøkende kan også kjøre og parkere på Blakesley Halls gratis parkeringsplass.

Anbefalt: