Delta presser på for at forbudte passasjerlister skal deles mellom flyselskaper

Delta presser på for at forbudte passasjerlister skal deles mellom flyselskaper
Delta presser på for at forbudte passasjerlister skal deles mellom flyselskaper

Video: Delta presser på for at forbudte passasjerlister skal deles mellom flyselskaper

Video: Delta presser på for at forbudte passasjerlister skal deles mellom flyselskaper
Video: LEGIONES ASTARTES - The Emperor's Angels | Warhammer 40k Lore 2024, Kan
Anonim
Delta Airlines øker helseforsikringspremiene for uvaksinerte ansatte
Delta Airlines øker helseforsikringspremiene for uvaksinerte ansatte

Noe har vært i luften helt siden COVID-19 kom på scenen: bølle flypassasjerer. Helt siden flyreiser begynte å ta seg opp igjen i fjor, har antallet uregjerlige passasjerer også vært det. Mellom 1. januar 2021 til 12. oktober 2021 mottok Federal Aviation Administration 4 724 rapporterte tilfeller av uregjerlige passasjerer. Det er det meste noensinne siden 1995, da byrået begynte å registrere rapporter.

Flere lovbrudd i luften, som å nekte å overholde maskemandatet eller å overfalle et flybesetningsmedlem, håndteres med høye bøter. Flyselskaper forbeholder seg imidlertid retten til å straffe uregjerlige passasjerer ved å plassere dem på deres egen interne "no-fly"-liste, som forbyr den forstyrrende passasjeren å fly det flyselskapet på livstid.

"Hver gang en kunde engasjerer seg fysisk med hensikt om å skade, enten det er i en lobby, ved en gate eller ombord, blir de lagt til vår permanente flyforbudsliste," skrev Deltas senior visepresident for charter- og lastoperasjoner i et nylig medarbeidermemo. For øyeblikket sier Delta at de har rundt 1600 personer på sin interne liste over forbudte passasjerer.

Det tilsynelatende smutthullet er at, som Kristin Manion Taylor, Delta'ssenior visepresident for service ombord, delte i et notat til flyvertinnene forrige måned, "en liste over utestengte kunder fungerer ikke like bra hvis den kunden kan fly med et annet flyselskap."

Av denne grunn har Delta tilbudt å dele sine forbudte passasjerlister med andre flyselskaper - og oppfordrer alle flyselskaper til å gjøre det samme for å holde forstyrrende stoffer ute av luften for alltid.

Hvis du er usikker på hvor ille det har blitt, la oss minne deg på at flere av forstyrrelsene ombord langt har overgått det grunnleggende for passasjerer som nekter å bruke masker. Vi delte nylig hvordan alene på Los Angeles International Airport (LAX) har det vært over 15 rare, ville og WTF-hendelser som har involvert reisende over alt fra terminalen til asf alten til 10 000 fot opp på flyet. Etter hvert som antallet aggressive og ikke-overensstemmende hendelser har økt, har vi sett forventede raserianfall fra folk som nekter å etterkomme maskemandatene om bord til uakseptable handlinger med fysisk vold og seksuell trakassering mot folk som lyser opp mens de er om bord til folk som sparker åpne vinduer, skynder seg. cockpiten, hoppe ut av fly og mer.

At flyselskapene deler disse listene vil hjelpe dem med å identifisere potensielle problemkilder og reisende med en dokumentert historikk med dårlig oppførsel, som ideelt sett resulterer i færre uregjerlige hendelser. I tillegg øker det antydningen for alle som vurderer å opptre, vel vitende om at de vil bli utestengt fra flere flyselskaper for å opptre på avveie.

Ingen ord ennå fra de andre flyselskapene om hvorvidt de ville akseptere Deltas forbudte passasjerliste eller dele sin egen.

Anbefalt: