Cherry Blossoms fra Washington, DC blomstrer tidlig i år. Her er når du skal gå

Cherry Blossoms fra Washington, DC blomstrer tidlig i år. Her er når du skal gå
Cherry Blossoms fra Washington, DC blomstrer tidlig i år. Her er når du skal gå

Video: Cherry Blossoms fra Washington, DC blomstrer tidlig i år. Her er når du skal gå

Video: Cherry Blossoms fra Washington, DC blomstrer tidlig i år. Her er når du skal gå
Video: Ukendt Altai. Stien til Mensu-gletsjeren. Pastorale nomaders liv i Rusland. Belukha-bjerget 2024, April
Anonim
Rosa himmel og full blomst
Rosa himmel og full blomst

Å besøke Washington, D. C. i løpet av kirsebærblomstringen er en av de beste våraktivitetene for reisende over hele USA. Nå, ifølge de siste prognosene, ser det ut til at besøkende ikke trenger å vente mye lenger for å se sin favoritt blomster i full blomst.

Tidligere denne uken rapporterte The Washington Post at de verdensberømte D. C.-kirsebærblomstene er satt til å blomstre tidligere enn vanlig i år, rundt 24. mars eller innen et femdagersvindu fra 22. og 26. mars. Nasjonalparken Service la ned prognosen for kirsebærblomstring en dag senere, og bekreftet i går at de forventer toppblomstring mellom 22. og 25. mars.

Spådommene forutsier en tidligere blomstring enn vanlig for området. Den gjennomsnittlige toppblomstringen i D. C. har kommet 31. mars i løpet av de siste 30 årene og 3. april i løpet av de siste 100 årene. 15. mars markerer den tidligste toppblomsten som er registrert, som skjedde tilbake i 1990. I fjor kom toppblomstringen 28. mars. Eksperter har bidratt med trenden med tidligere oppblomstringer de siste tiårene til et varmere klima. Februarværet i D. C. har vært mildt i år, med prognoser for mars som forventes å være like.

Toppblomstring oppstår når minst 70 prosent av kirsebærtrærne blomstrer langs Washington,D. C.s naturskjønne tidevannsbasseng er i full blomst. Når dette skjer, forblir blomstene i sin fullformede glans i flere dager, med kjølige og rolige værforhold som kan forlenge blomstringen enda lenger.

Nyhetene kommer på et serendipit alt tidspunkt. Washington, D. C.s årlige Cherry Blossom Festival, som er satt til å returnere personlig i år etter en to-års pause, starter 20. mars, bare dager før toppblomstringen. Festivalen varer til og med 17. april.

"Jeg er henrykt over å ønske innbyggere og besøkende velkommen tilbake for å gjenoppdage vår berømte og anerkjente National Cherry Blossom Festival," sa ordfører Muriel Bowser på en pressekonferanse denne uken. "Enten du er en femte generasjons Washingtonianer som meg eller en førstegangsbesøkende i vår nasjons hovedstad, håper jeg du vil fordype deg i den spektakulære utstrålingen fra våre vakre og blomstrende kirsebærtrær og dra nytte av alt byen vår har å tilby."

Anbefalt: