Global Winter Wonderland på Cal Expo

Innholdsfortegnelse:

Global Winter Wonderland på Cal Expo
Global Winter Wonderland på Cal Expo

Video: Global Winter Wonderland på Cal Expo

Video: Global Winter Wonderland på Cal Expo
Video: Feel the thrill , I screamed 😱 / drop zone at Global Winter Wonderland Cal Expo 2024, Kan
Anonim
Global Winter Wonderland Sacramento
Global Winter Wonderland Sacramento

Global Winter Wonderland er en utrolig ferieopplevelse som skjer på Cal Expo fra 18. november til 7. januar. Hvis du leter etter en moderne vri på klassisk julemagi, kan du ta med hele familien til denne underholdende visningen.

Om Global Winter Wonderland

Global Winter Wonderland er virkelig en av de mest imponerende ferieutstillingene i regionen, og kombinerer banebrytende teknologi, førsteklasses underholdning og fantastiske utstillinger for et jævla show. Arrangementet arrangeres av International Culture Exchange Group, ledet av grunnlegger Lulu Huang. Da Huang flyttet til USA som tenåring, ønsket den innfødte kinesiske lederen å planlegge en spektakulær representasjon av ulike kulturer som representerte ulike California. The Global Winter Wonderland har blitt vist i Santa Clara, Atlanta og nå Sacramento – kjent som en av de mest kulturelt mangfoldige byene i nasjonen.

Ting å se

The Worlds of Light-seksjonen er det mest populære reisemålet i Global Winter Wonderland. Global Village har verdens største strukturer opplyst med utallige lys. Utstillinger inkluderer Eiffeltårnet og Russlands St. Basil-katedralen. Etter at du har besøkt den opplyste skjønnheten til verdensreise, kan du gå over til ferienMorsom seksjon for snømenn, påminnelser og mer som representerer julenissens landsby. For en fullstendig endring av tempo og for å begeistre de små, sjekk ut Dinosaurs-utstillingen, hvor disse legendariske artene er oppe i ett imponerende comeback. The Worlds of Lights har også en rik historie med kinesiske lanternefestivaler og nattlig underholdning, turer, shopping og internasjonal mat som roterer på et nattlig tema.

Underholdning er like mangfoldig som arrangementets besøkende, med Circus of Light. Disse akrobatene, sjonglørene, ilddanserne og contortionistene fra hele verden vil forbløffe deg med sine forestillinger som skjer på scener rundt om i parken hver eneste natt. Det er musikalske gjester også.

Ritt og spill er også tilgjengelig på Global Winter Wonderland, med over 30 alternativer. Turer krever 3-5 individuelle billetter (ca. $1 per billett), eller du kan kjøpe et ubegrenset turarmbånd. Både spennings- og familieturer er tilgjengelig, og det er en fin måte å nyte Global Winter Wonderland både om natten og før solen går ned.

Wonderful Eats

Alle disse turene og underholdningen vil hjelpe deg med å få opp en appetitt, og heldigvis har Global Winter Wonderland mange destinasjoner for deilig mat. Velg blant følgende mat alternativer:

  • Tradisjonelt karneval (pølser, pizza, kjelemais, nachos osv.)
  • BBQ
  • kinesisk
  • meksikansk
  • Thai
  • Gjør-det-selv-pizza
  • gresk
  • fransk
  • Candy Factory

Fra den mest kresne til en ektekulinarisk eventyrer, det er noe velsmakende for alle i matområdet. Det er også en full bar med importert brennevin fra hele verden for gjester over 21 år.

Shopping

Leverandører kommer fra hele verden for å vise frem sitt håndverk og spesialvarer som er representanter for hjemlandet. Disse reisende personene vil gi muligheten til å kjøpe virkelig unike og fengslende feriegaver til alle på listen din.

temadager

Hver uke med Global Winter Wonderland kommer med forseggjorte temadager som passer for hele familien. Sjekk nettsiden deres for den mest oppdaterte timeplanen.

Billetter og generell informasjon

Fra og med 7. september 2017 er billettinformasjon ennå ikke tilgjengelig for 2017-arrangementet. Sjekk billettdelen av nettstedet for mest oppdatert informasjon.

Global Winter Wonderland er åpent i helgene fra begynnelsen av desember til begynnelsen av januar.

Anbefalt: