Bli blendet ved elven av lys

Innholdsfortegnelse:

Bli blendet ved elven av lys
Bli blendet ved elven av lys

Video: Bli blendet ved elven av lys

Video: Bli blendet ved elven av lys
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim
Albuquerque River of Lights
Albuquerque River of Lights

Albuquerque River of Lights har gitt glitrende moro til høytiden siden 1997. Siden den ble introdusert har frivillige kontinuerlig laget nye skulpturer for å legge til de blendende lysskjermene som finnes i Albuquerques botaniske hage.

Se løpende dyr, snurrende snømenn, Snoopy Santa på hagetoget og mye mer, siden det er over 400 lysskulpturer som fortsetter å gløde og vokse hvert år.

Billetter

Billetter til Rivers of Lights kan kjøpes fra og med november fra en hvilken som helst ABQ BioPark-kasse i hagen eller på nett. Grupperabatter er tilgjengelig for grupper på 50 eller flere.

Hva du kan forvente

The River of Lights er et magisk sted å nyte høytiden. I tillegg til lysskulpturene som besøkende kan gå gjennom, finner du sangere og sangere, et utstillingshus for snømann og muligheten til å spise kveldsmat med julenissen.

Lysskulpturer

Med så mange utstilt, vil du utvilsomt se animerte, 2D, 3D, til og med levende størrelse og bevegelige lys. Fra kaktus og yucca til edderkopper, fugler, dyrehagedyr og lastebiler, skjermene utvides hvert år, så det er alltid en grunn til å komme tilbake igjen.

Underholdning

Liveunderholdning finner sted hvernatt og kan inkludere sangere, musikere og mer. Et spesielt feriemodelltog i G-skala kjører fra nær inngangen til Botanic Gardens til Butterfly Pavilion, og vær på utkikk etter Snoopy Santa!

Polar Bear Express

I flere helger gir Rio Train Line en spesiell opplevelse. Passasjerer går ombord på toget ved botanisk hage/akvarium. Mens toget tøffer gjennom den botaniske hagen, vil du nippe til varm kakao mens du nyter en historie og morsom feriemusikk. Julenissen og nissene hans hilser på barn i toget og gir dem en spesiell gave, og etter å ha gått av toget kan passasjerene nyte elven av lys. Polar Bear Express-billetter kan kun kjøpes online og på forhånd. Få dem umiddelbart, da de blir utsolgt raskt. Billettene er datospesifikke og kun gyldige for kjøpsdatoen.

Tips før du reiser ut

  • Kled deg varmt og lagvis. Når solen går ned, blir det kjølig, og å vandre i hagen er først og fremst en friluftssak. Ta med luer, hansker, votter og skjerf.
  • River of Lights er travlest nærmere jul, og i helgene. Vurder å besøke på en mandag eller tirsdag, når trafikken er liten.
  • Ta med noe de unge kan hvile i, enten det er en barnevogn eller vogn, samt et teppe for å holde dem varme.
  • Hvis du glemmer å ta med din egen, kan vogner leies ved inngangspartiet.
  • Rullestoler er også tilgjengelig etter førstemann-til-mølla-prinsippet på Shark Reef Cafe, og krever fremvisning av førerkort.
  • Sykkelstativ er tilgjengelig påinngangsparti for å holde sykkelen din sikker.
  • Hvis du skal ta Isbjørnekspressen, sørg for å gi ekstra tid til trafikk, parkering og gange til toget. Husk at billettene ikke kan overføres og ikke refunderes.
  • Modeltogene kjører onsdager til søndager fra kl. til 20.30, dersom været og personalet tillater det. Se etter Snoopy Santa på ferietoget.
  • Det vil være annen mat til salgs i hagene også.
  • Det blir ferienaturhåndverk på onsdager fra kl. 18.00 til 19.30. Besøk utdanningsbygningen 7., 14. eller 21. desember og lag noen feriegaver.
  • The Garden and Aquarium-gavebutikkene er åpne under River of Lights.
  • Ikke glem kameraet ditt!

Parkering

Parkering er gratis, og det er alltid plasser ved Botanic Gardens. På travle netter brukes tomtene ved Heritage Farm og Tingley Beach til overløp.

Park and Ride

Nyt denne gratistjenesten på utvalgte netter og slå trafikksnurren. Merk: Park and Ride er ikke tilgjengelig for rullestolbrukere. Tilrettelagt parkering finner du på parkeringsplassene for akvariet/botanisk hage. Park and Ride er tilgjengelig fredag og lørdag kveld og er stengt på julaften og juledag.

Anbefalt: