Best 7 Washington DC Extended Stay Hotels

Innholdsfortegnelse:

Best 7 Washington DC Extended Stay Hotels
Best 7 Washington DC Extended Stay Hotels

Video: Best 7 Washington DC Extended Stay Hotels

Video: Best 7 Washington DC Extended Stay Hotels
Video: TOP 10 Things to do in WASHINGTON, D.C. | DC Travel Guide 2024, Kan
Anonim
Tidevannsbasseng ved soloppgang
Tidevannsbasseng ved soloppgang

I denne artikkelen

Planlegger du et lengre opphold i Washington DC? Det er mange hoteller i hovedstadsregionen som tilbyr overnatting for et langvarig besøk. Du kan bo på et suitehotell med lengre opphold eller en fullt møblert leilighet og ha god plass til å slappe av og bli komfortabel. Før du foretar en reservasjon, sørg for å sjekke ut hvor praktisk stedet er og lære om parkering og offentlig transport. Lær om eiendommens nabolag og tilgjengelighet til shopping, restauranter og underholdningssteder.

Residence Inn by Marriott

Med flere steder i Washington DC, Maryland og Nord-Virginia, er Residence Inn designet for å gi reisende med kortere og lengre opphold romslige suiter med plass til å spise, jobbe og sove. Gjestene kan nyte gratis frokost, gratis Wi-Fi og kveldsselskap. Noen steder tilbyr levering av dagligvarer.

TownePlace Suites

Med beliggenheter i Maryland og Nord-Virginia, drives eiendommene av Marriott og bygget for reisende med lengre opphold som setter pris på verdien i et avslappet og produktivt miljø. Eiendommene har moderne romslige suiter med fullt utstyrte kjøkken, gratis Wi-Fi, gratis frokost og vennlig personale.

Homewood Suites byHilton

Dette hotellet har flere suiter i nærheten av Det hvite hus og Washington DC Convention Center. De tilbyr en gratis frokostbuffé og kveldsselskap mandag-torsdag kveld. Det er separat stue og soverom; kjøkken, to TV-er, to telefoner og gratis høyhastighetsinternett. Det er flere steder i Silver Spring, MD, Alexandria, VA og andre steder i DC Metro-området.

Extended Stay America

Extended Stay America driver 625 hoteller over hele USA med flere lokasjoner i Washington DC-forstedene til Maryland og Nord-Virginia. Eiendommene tilbyr romslige suiter med fullt utstyrt kjøkken, vaskerom på stedet, gratis frokost og kjæledyrvennlig innkvartering.

AKA Det hvite hus

AKA White House ligger i hjertet av nasjonens hovedstad, bare to kvartaler fra Det hvite hus. Eiendommen inkluderer møblerte boliger med ett og to soverom med king-size-senger, elegant utformede stuer og fullt utstyrte kjøkken, samt penthousesuiter med romslig terrasse og utendørs spiseområder.

BridgeStreet Residences

BridgeStreet Global Hospitality er en internasjonal leverandør av betjente leilighetsopplevelser med 20 eiendommer lokalisert i Washington DC og Nord-Virginia. Fra luksusliv på eksklusive eiendommer i hjertet av byen til rimelige overnattingssteder, tilbyr selskapet et bredt spekter av valg som passer dine behov og budsjett.

Oakwood Worldwide

Med lokasjoner i Washington DC, Maryland ogVirginia, Oakwood Worldwide tilbyr fullt møblerte bedriftsboliger og betjente leiligheter i alle 50 USA og mer enn 95 land. Enten du trenger en enhet med ett eller flere soverom, er eiendommene fullt utstyrt med utstyrt kjøkken og separat stue og soverom. Leiligheter med lengre opphold har en praktisk beliggenhet for offentlige reiser, flytting eller lange fritidsopphold.

Anbefalt: