Besøk Steveston Village i Richmond, British Columbia

Innholdsfortegnelse:

Besøk Steveston Village i Richmond, British Columbia
Besøk Steveston Village i Richmond, British Columbia

Video: Besøk Steveston Village i Richmond, British Columbia

Video: Besøk Steveston Village i Richmond, British Columbia
Video: Experience the beauty of Steveston Village [4K] | Richmond BC Canada 2022 2024, Kan
Anonim
Steveston Village Cannery
Steveston Village Cannery

Richmond, British Columbia er byen like sør for Vancouver. (Hvis du flyr inn til Vancouver internasjonale lufthavn, ankommer du faktisk Richmond.) Richmond er et flott reisemål for dagsturer fra Vancouver, spesielt den historiske Steveston Village, som ligger omtrent 30 minutter (med bil) fra Vancouver sentrum.

Steveston er full av sjarm og lett å utforske. Det er nasjonalarvsteder for historieinteresserte, massevis av butikker og håndverksbutikker for shoppere, og mange aktiviteter for barn også.

Salmon and the History of Steveston Village

Steveston Village var et historisk laksehermetikksenter og en gang "verdens laksehovedstad." Steveston ble grunnlagt i 1880 av William Herbert Steves (derav navnet), og er det ideelle stedet for å lære mer om stillehavslaks. (Generelt, hvis det er én mat alle vil prøve i Vancouver, er det laks.)

Du kan besøke Gulf of Georgia Cannery National Historic Site museum for å lære alt om laksehermetikk og -fiske, og se restaurerte heritage båtverk ved det nærliggende Britannia Heritage Shipyard.

Hvis du er i byen for Canada Day 1. juli, må du besøke den årlige Steveston Salmon Festival, et gratis Canada Day-arrangement som inkluderer en paradeog Stevestons berømte laksegrill, hvor 1200+ pund villaksfileter grilles over åpne ildgroper. (Ja, du får spise laksen.) Selvfølgelig kan du også finne deilige lakseretter – i tillegg til massevis av lokal sjømat – på Steveston-restauranter året rundt.

Shopping for lokale produkter

Vi elsker å handle lokalproduserte varer når vi reiser. Steveston Village er et fantastisk reisemål for shoppere som ønsker lokal farge og smak. De butikkkantede gatene er enkle å spasere, og det er mange hjemmelagde produkter, inkludert kunst, håndverk og lokal mat. Det er også Steveston Farmers & Artisans Market, som er åpent den første og tredje søndagen i hver måned, året rundt.

The Real-life Storybrooke fra Once Upon a Time

Er du en fan av ABCs populære TV-program, Once Upon a Time ? Hvis du er det, har du allerede sett Steveston Village – det er den virkelige rammen for Once Upon a Time sin fiktive by Storybrooke. I Steveston kan du se det virkelige eksteriøret som brukes til Storybrooke-steder, inkludert Granny's Diner og Mr. Gold's Pawn Shop.

For mer informasjon om Steveston Village: Steveston Village offisielle nettsted.

Anbefalt: