Londons beste hotelltrenings- og treningsprogrammer
Londons beste hotelltrenings- og treningsprogrammer

Video: Londons beste hotelltrenings- og treningsprogrammer

Video: Londons beste hotelltrenings- og treningsprogrammer
Video: ОГЭ по английскому. Устная часть. The UK: London and its places of interest 2024, Kan
Anonim

Våkn opp og tren. Start dagen med en energigivende økt på et av Londons beste hotelltreningssentre.

Trening i et industrielt elegant treningsstudio på Shoreditch House

Shoreditch House Gym
Shoreditch House Gym

Et av Londons flotteste treningssentre ligger i fjerde etasje i Shoreditch House, en medlemsklubb med rom i et ombygd telager. Dette industrielle og elegante treningsstudioet er en del av Soho House-gruppen, og er dekorert med sportsminner fra boksehansker til gamle fotballsko (fotball). Du kan nyte utsikten over Londons skyskraper-besatt skyline fra tredemøllene ved vinduet og ta del i klasser som Pilates og Circuits i studioet. Soul Cycle-stilen House Ride-økter er populære for deres komplette treningsopplevelse for sinn og kropp. Etter å ha svettet, kjøl deg ned i bassenget på taket.

Slik kommer du dit: Den nærmeste t-banestasjonen til Shoreditch House er Shoreditch High Street.

Buddy up with a Sports Partner at Red Carnation Hotels

Rubens Hotel tilbyr treningsøkter med en kompis for ekstra motivasjon
Rubens Hotel tilbyr treningsøkter med en kompis for ekstra motivasjon

Nabohotellene Rubens at the Palace og Hotel 41 har lansert et "Sports Buddies"-program for å hjelpe gjestene med å holde seg på rett spor med treningsregimene deres. Gjester som bor på et av hotellene kan dra nytte av en tjeneste som kobler dem sammen med et medlem av personalet å beholdepasse med, enten det er et slag tennis med hotellsjefen eller et samarbeid med kjøkkensjefen for en løpetur rundt i nærheten av St James' Park. Ordningen er ideell for å gi motivasjon til folk som prøver å holde seg i form når de reiser alene eller på forretningsreise.

Slik kommer du dit: Den nærmeste tubeflekken til Rubens på Palace og Hotel 41 er Victoria.

Prøv Hula Hooping på Berkeley Hotel i Knightsbridge

The Berkeley Hotel Pool
The Berkeley Hotel Pool

Kanaliser din indre sirkusartist med en hulahopring-leksjon oppe på taket på Berkeley Hotel i Knightsbridge. HulaFit-øktene samler hulahoping og kjernetreningselementer og er designet for å forbrenne opptil 600 kalorier i timen. Lær hvordan du mestrer bevegelser som "The Limbo" og "Ultimate Booty Bump" med denne høyintensive treningsøkten. Kurset inkluderer tilgang til bassenget på taket og en forfriskende smoothie.

Slik kommer du dit: Den nærmeste t-banestasjonen til Berkeley Hotel er Knightsbridge.

Få en personlig treningsplan på Bulgari i Knightsbridge

Bulgari Gym London
Bulgari Gym London

WORKSHOP er grunnlagt av den ledende personlig trener, Lee Mullins, og er Bulgaris karakteristiske treningsmetode. Den kombinerer tradisjonelle elementer fra yoga, boksing, gymnastikk og svømming for å gi en personlig plan for hver gjest eller medlem. Gjester gjennomgår matintolerante tester og en kroppsevaluering som en del av en innledende vurdering før de blir med på en høyintensitetstime eller en anbef alt treningsøkt. Etter å ha hevet pulsen, ta en dukkert i det innbydende bassenget,foret med solsenger og hytter.

Slik kommer du dit: Den nærmeste t-banestasjonen til Bulgari Hotel er Knightsbridge.

Dance With Glowsticks på St Martins Lane Hotel i Covent Garden

GymBox St Martins Lane
GymBox St Martins Lane

Alle gjester som bor på St Martins Lane, et hipt designhotell i Covent Garden, får tilgang til Gymbox like ved siden av eiendommen. I tillegg til toppmoderne utstyr for kondisjonstrening og motstand, finner du sære statister som en boksering i olympisk størrelse, laseropplyste dansestudioer og faste DJ-er. De morsomme timene spenner fra rave-danseøkter (komplett med lysshow og glødepinner) til sirkusinspirert fitness. Hotellgjester får også gratis vask av treningsutstyr (opptil tre gjenstander per dag).

Slik kommer du dit: Den nærmeste t-banestasjonen til St Martins Lane Hotel er Leicester Square.

Forbedre treningsøkten din med teknologi på Ham Yard Hotel

Firmdale Hotel treningsstudio
Firmdale Hotel treningsstudio

Tekniske fans vil elske Hypoxic treningsstudio på Ham Yard Hotel. Dette fullt utstyrte treningsrommet har ytelsesforbedrende verktøy designet for å øke oksygenopptaket i kroppen. Teknologien sies å forbedre kondisjon og hjelpe restitusjon og rehabilitering. Hotellgjester kan bestille en gratis 30-minutters økt minimum 24 timer i forveien. Gå til spaet for en beroligende massasje for å slappe av etter en treningsøkt.

Slik kommer du dit: Den nærmeste t-banestasjonen til Ham Yard Hotel er Piccadilly Circus.

Anbefalt: