Topp 5 museer i Queens, New York

Innholdsfortegnelse:

Topp 5 museer i Queens, New York
Topp 5 museer i Queens, New York

Video: Topp 5 museer i Queens, New York

Video: Topp 5 museer i Queens, New York
Video: 7 Secrets Every NYC Tourist Needs To Know! 2024, Kan
Anonim
Museum of the Moving Image i New York City, NY
Museum of the Moving Image i New York City, NY

Det er ikke lett å være et museum over elven fra noen av de beste museene i verden, men Queens har en mengde kultur som du vil være dum å avvise.

Museum of the Moving Image

Museum of the Moving Image i New York City, NY
Museum of the Moving Image i New York City, NY

Moving Image Museum, sannsynligvis det beste lille museet i New York City, er den sjeldne fuglen som kan underholde og utdanne flere generasjoner, til og med tenåringer. Håndterbar i størrelse og moro med interaktive utstillinger, er det et perfekt reisemål for en familietur på et par timer.

  • Pros - Utmerkede arrangementer og filmvisninger. Et must for filminteresserte på ferie i NYC. Enkel t-banetilgang.
  • Ulemper - Vanskelig å nå med bil

PS 1 samtidskunstsenter

Skolen er ute til sommeren, og kunsten har tatt over. PS 1 er et flott, lite og eklektisk museum for samtidskunst. Nå en tilknyttet MoMA, PS 1 var en gang et uavhengig senter startet i en tidligere NYC offentlig skole (det er P. S. 1 som i Public School 1). Den har beholdt sin fordel og bidratt til å vokse Long Island City til et kunstmål du må se.

  • Pros - Det er levende, et morsomt sted å utforske, ikke bare besøke. Beste sommerfest i NYC på Warm Up
  • Cons- Noen programmer er ujevne

NY Hall of Science

NY Hall of Science i Flushing Meadows-Corona Park er et interaktivt vitenskapsmuseum med fokus på barnepublikummet. Den har de mest praktiske utstillingene i et museum i NYC, og det er et morsomt reisemål for 5 år og oppover. Eldre folk kan få et kick av NASA-rakettene utenfor museet, men ikke bry deg med mindre du har barn på slep.

  • Pros - Kule interaktive vitenskapelige utstillinger, rakettene
  • Ulemper - Vanskelig tilgjengelig med offentlig transport, $$ å parkere

Queens County Farm Museum

Ja, et gårdsmuseum. Queens County Farm Museum er en faktisk gård og hjem til dyr barna dine kan mate, en gårdsstand, en vingård som lager sin første årgang med vin, og til og med verten for den årlige Queens County Fair. Det er en morsom ettermiddag for yngre barn, og de hyppige helgefestivalene kan holde oppmerksomheten til eldre barn i minst en time.

Ett forbehold før du pakker sammen for en dag på landet: det er langt ut i stokkene…vel, Floral Park kan strekke seg inn i Nassau County, men vi vil ikke kalle det pinnene. Kanskje forstedene, men ikke pinnene.

  • Proffer - Utendørs moro, kom deg vekk fra alt
  • Ulemper - Festivaler kan være dyre, lang busstur, ingen T-bane

Queens Museum of Art

I Flushing Meadows-Corona Park ligger Queens Museum of Art like ved den berømte Unisphere. Som den enorme kulen av stål, dateres museets bygning til en verdensutstilling, men den fra 1939.

Itsde beste utstillingene er på de to verdensmessene i Flushing Meadows, og selvfølgelig Panorama of New York City, en herlig modell av alle fem bydelene (Finn din egen bygning hvis den ble bygget før 1992.). Utstillingene med samtidskunst av lokale kunstnere og sporadiske inntog i etnografi kan i beste fall være fengslende, i verste fall nedslående.

  • Pros - Panorama!, flott gavebutikk
  • Ulemper - Ujevne nye utstillinger, ikke mye for barn

Anbefalt: