Musikkfestivaler i Memphis, Tennessee - Memphis Music

Innholdsfortegnelse:

Musikkfestivaler i Memphis, Tennessee - Memphis Music
Musikkfestivaler i Memphis, Tennessee - Memphis Music

Video: Musikkfestivaler i Memphis, Tennessee - Memphis Music

Video: Musikkfestivaler i Memphis, Tennessee - Memphis Music
Video: Miley Cyrus & Marc Cohn - Walking In Memphis (Live at Beale Street Music Festival) 2024, Kan
Anonim

Memphis er en by med kjærlighet til musikk. Som Home of the Blues og Rock 'n' Rolls fødested, ser det ut til at musikk bare strømmer gjennom årene våre. Med det i tankene er det bare passende at Memphis også er hjemsted for et bredt utvalg av festivaler som feirer vår kollektive kjærlighet til musikk. Disse festivalene finner sted hele året, og det er virkelig noe for enhver smak.

Oppdatert av Holly Whitfield, november 2017

Beale Street Music Festival

Memphis neonskilt på Beale Street
Memphis neonskilt på Beale Street

Beale Street Music Festival er en faset av den årlige Memphis In May International Festival. Den har tre dager med levende musikk på fire scener fra dusinvis av nasjon alt kjente og lokale artister. Noen av bandene og artistene som har opptrådt på Beale Street Music Festival inkluderer The Dave Matthews Band, Ray Charles, Three 6 Mafia, Lynyrd Skynyrd, Sheryl Crow, James Brown, Stevie Ray Vaughan, Charlie Daniels, Saliva og Bob Dylan.

Dette er uten tvil den største musikalske begivenheten i Memphis, og den tilbyr noe for enhver smak. Den arrangeres årlig den første helgen i mai.

Memphis Music and Heritage Festival

Image
Image

Memphis Music and Heritage Festival arrangeres hvert år av Center for Southern Folklore over Labor Day-helgen. Den har to dager med levende musikk fra et bredt utvalg avsjangere og fremhever mange andre aspekter ved vår lokale og regionale kultur. Du kan se og kjøpe lokal kunst, smake på regionale retter som maisbrød og skomaker, og lytte til historier som har gått i arv fra en generasjon i sør til den neste.

International Blues Challenge

Image
Image

International Blues Challenge, presentert av The Blues Foundation, er verdens største samling av bluesband. Arrangementet startet i 1984 og streber etter å fremme karrieren til kommende bluesartister ved å vise frem talentene deres og gi dem priser som er anerkjent over hele bransjen. Hver januar har det nesten ukelange arrangementet nesten 200 bluesmusikk fra hele verden som konkurrerer om penger og premier på Beale Street i Memphis sentrum.

Deltamesse og musikkfestival

Image
Image

Deltamessen og musikkfestivalen er en tradisjonell messe med hovedvekt på musikk. I tillegg til ritt, spill, rettferdig mat og utstillinger, tilbyr Delta Fair et imponerende utvalg av levende musikk fra en rekke sjangre. Faktisk kan deltamessen skilte med mer enn 150 akter på fire scener.

Mens de fleste av bandene og artistene har sørlige røtter, er det en rekke nasjon alt kjente akter som opptrer hvert år. Deltamessen holdes på Agricenter hver

Gonerfest

Gonerfest er en årlig tredagers livemusikkfestival med fokus på punk, metal, ska og indierock. Arrangert av Goner Records-etiketten, har festivalen arrangementer på flere arenaer i Midtown-området, vanligvis på Hi-Tone Cafe, Murphy's og CooperYoung Gazebo foran Goner Records-butikken. Den arrangeres vanligvis i slutten av september/begynnelsen av oktober.

DreamFest Weekend

DreamFest ble første gang arrangert i 2011 som et en-natts show for å minnes Dr. Martin Luther King, Jr.-dagen i januar. Nå er det en helgebegivenhet som inneholder R&B, soul, jazz, trap-rappere, backpacker-rappere, singer/songwriters, spirituelle artister, reggae og spoken word-artister. Det holdes vanligvis på Midtown-arenaer, inkludert Minglewood Hall og 1524 Madison.

MEMPHO

MEMPHO Music Fest er en to-dagers utendørsfestival som arrangeres på Shelby Farms Park med et bredt utvalg av sjangre av levende musikk på flere scener. Den første MEMPHO-musikkfesten ble holdt i oktober 2017 og ble ledet av Cage The Elephant, Jason Isbell og Anderson Paak og The Free Nationals, i tillegg til dusinvis av andre lokale og nasjon alt turnerende aktører.

Rock For Love

Rock For Love er en flerdagers musikkfestival som arrangeres som en innsamlingsaksjon for Church He alth Center, en ideell organisasjon som støtter de usikrede i Memphis. Vanligvis holdt i september, i 2017 ble den 11. årlige Rock For Love flyttet opp til august. Lineupen inneholder ofte Memphis' lokale favorittband, både etablerte og kommende.

Anbefalt: