Få mest mulig ut av å ta en bobil til musikkfestivaler

Innholdsfortegnelse:

Få mest mulig ut av å ta en bobil til musikkfestivaler
Få mest mulig ut av å ta en bobil til musikkfestivaler

Video: Få mest mulig ut av å ta en bobil til musikkfestivaler

Video: Få mest mulig ut av å ta en bobil til musikkfestivaler
Video: P3-Silje kliner til med Katrine Moholt: – Heftig jentekyss! 2024, Kan
Anonim
Kvinner på Stagecoach Music Festival går ved siden av bobiler
Kvinner på Stagecoach Music Festival går ved siden av bobiler

Musikk og moro er de to hovedingrediensene som skal til for å lage en musikkfestival. De involverer ofte camping, noe som gjør dem perfekte for RVers. Etter en vanvittig dag med dans, sang og nytelse av atmosfæren, kan du bare stokke tilbake til den utrustede bobilen din.

Så, hvordan er RVing til en musikkfestival? Vi har noen råd om hvordan du kan få mest mulig ut av RVing til favorittmusikkfestivalene dine med noen tips, triks og ideer.

Hva du bør vite om RVing til musikkfestivaler

RVing til en musikkfestival, som RVing til et hvilket som helst reisemål, handler om riktig planlegging. Ditt første skritt er selvfølgelig å sjekke om festivalen er vert for bobiler. De fleste store musikkfestivaler har sine egne bobilparker og eiendommer, men noen mindre tillater kanskje bare teltcamping. Før du bestiller billetter og gass på bobilen, sørg for at du får riggen inn.

Hvis du vet at du vil være i stand til å bobil inn på festivalen, må du kanskje gjøre litt mer research. Hvor store er plassene? Kan bobilen din passe? Hvilken type tilkoblinger, hvis noen, vil bobilområdet tilby?

Igjen, hver festival er forskjellig, og selv om noen kan tilby bruksoppkoblinger og et seteunderlag for deg, er sjansen stor for at stedet ditt bare kan være en gressflekk uten noen form for bruk eller bekvemmeligheterdu er vant til.

Det er best å vite at du må forberede deg på en tørr campingopplevelse på forhånd med mindre du vil rulle opp og deretter gå ut igjen fordi du ikke er forberedt på opplevelsen.

Planning Your Music Festival RV Trip

Når du vet hvilken type bobilparkering som er tilgjengelig og hvilke fasiliteter du har for nettstedet ditt, må du begynne å forberede deg. Dette kan inkludere pakking av mat, drikke, personlige eiendeler eller noe annet du trenger for en dag eller til og med et ukelangt opphold. Akkurat som å forberede seg til en bobiltur, hjelper det å vite hva som vil være tilgjengelig for deg, slik at du kan vite hva du skal pakke på forhånd: planlegg menyer, planlegg for snacks og planlegg hvor alle skal sove i bobilen.

I likhet med forberedelsene til enhver annen tur, vil det også hjelpe å ta hensyn til miljøet når du planlegger turen. Hvis du skal være på en musikkfestival om sommeren, er sjansen stor for at du må pakke ekstra sett med lette klær og ekstra vann. Hvis du vet at festivalen blir spesielt varm, få bobilens klimaanlegg sjekket. Hvis du vet at du skal på tørrcamping, men trenger fasilitetene dine, sørg for at generatoren din er klar til bruk hvis generatorer er tillatt.

RV Music Festival bonustips og triks

  • RV-kort er ofte mye dyrere enn campingbilletter. Du vil være mye mer komfortabel i en bobil, men vei det negative med kostnad mot det positive med bekvemmelighet for å ta avgjørelsen din.
  • Kjenn festivalens eller parkens regler for bruk av generatorer. Sørg for at du er klar på parkens eller festivalens bobilregler og forskrifter med mindre du ønsker å bli kastet ut tidlig.
  • Finn et bobilservicesenter i nærheten av festivalen hvis noe skulle gå g alt på turen.
  • Kom tidlig.

Jo mer planlegging, forberedelse og research du gjør, desto mer sannsynlig vil turen gå uten problemer. Så prøv å bobil til en musikkfestival for å oppleve levende musikk og gode stunder rett fra verandaen på bobilen din.

Anbefalt: