En reiseguide for Forte dei Marmi i Italia

Innholdsfortegnelse:

En reiseguide for Forte dei Marmi i Italia
En reiseguide for Forte dei Marmi i Italia

Video: En reiseguide for Forte dei Marmi i Italia

Video: En reiseguide for Forte dei Marmi i Italia
Video: Путеводитель по Греции: Остров Скиатос Лучшие пляжи, достопримечательности, Места летних каникул 2024, April
Anonim
Forte dei Marmi
Forte dei Marmi

Forte dei Marmi i Italia er et populært reisemål hovedsakelig på grunn av sine rene sandstrender. Feriebyen ligger langs den nordlige toskanske kysten mellom marinaene i Ronci og Pietrasanta i et område kjent som Versilia. Hvis du vurderer å besøke Forte dei Marmi eller allerede har lagt reiseplaner, bruk denne hurtigguiden for å få en bedre ide om ikke bare hva du skal se og gjøre der, men også hvor du skal bo.

Forte dei Marmi-strender

Forte dei Marmi er fremfor alt et feriested rettet mot velstående italienere. Faktisk var strandbyen en av de første slike feriesteder i Italia. Lansert ved århundreskiftet, har den blitt ekstremt populær blant kongelige, spesielt og folk som er privilegerte nok til å strømme til villaer i furuskogen. Fotballspillere er kjent for å nyte strandbyen også.

Antallet av badeanlegg er enormt, og noen Forte dei Marmi-strender, som Santa Maria-stranden, har blitt pekt ut som de beste toppløse strendene i verden. Selv om det ikke er obligatorisk for besøkende på strender å skille seg av bikinioverdelene eller badebuksene, ikke bli skremt hvis du ser andre gjøre det.

Forte dei Marmis berømte ukemarked

Forte dei Marmi tilbyr sine rike villabeboere et onsdagsmarked med designereklær, en rekke lærvarer, kashmir og andre luksusartikler. Markedet er kjent for å tilby bratte kupp, spesielt på reproduksjoner av dyre klær. Byen Forte dei Marmi er sentrert rundt markedet og marmorfestningen der bygget i 1788. Det er der navnet stammer fra.

The Puccini Connection

Forte dei Marmi ligger nær Torre del Lago (noen ganger k alt Torre del Lago Puccini), der Giacomo Puccini bodde og skrev operaene sine. I dag er det et friluftsteater ved innsjøen hvor man kan nyte Puccinis operaer under stjernene. En sommerfestival arrangeres der til ære for ham også. Den heter Fondazione Festival Pucciniano.

Komme til Forte dei Marmi

Det er en jernbanestasjon er Forte dei Marmi, og det går noen få direktetog per dag fra Firenzes hovedstasjon Santa Maria Novella. Atter andre kobler til i Pisa. Sentrum ved kysten ligger ca. 5 miles fra jernbanestasjonen - du kan ta en buss hver time eller ta en taxi for den korte turen. På grunn av Forte dei Marmis lille størrelse, kan du klare deg uten bil hvis du er fornøyd med å bo i byen. Ellers, hvis du kjører, ligger Forte dei Marmi på A12 autostrada, kjent som Autostrada Azzurra, som går fra Roma til Genova.

Hvor å bo i Forte dei Marmi

De fleste hotellene i Forte dei Marmi ligger langs strandpromenaden eller veldig nær den, noe som betyr at uansett hvor du bor, vil du garantert ha en fantastisk utsikt. Noen hoteller har private strender, slik at gjestene kan ha kysten helt for seg selv. En ting å vite: i løpet avsommer, selv enkle rom går for en premium pris på toskanske strender. Det er best å reservere i god tid når prisene er lavere, eller bare regne på å betale topp dollar for en del av den toskanske solen. Husk også at fordi Forte dei Marmi er en ferieby, opererer mange hoteller på sesongbasert basis og stenger fra sen høst til våren.

Se våre tips for å gå til stranden i Italia.

Anbefalt: