Emerald Waterways Cruise Line-profil
Emerald Waterways Cruise Line-profil

Video: Emerald Waterways Cruise Line-profil

Video: Emerald Waterways Cruise Line-profil
Video: River Cruises: Tour of an Emerald Waterways Ship 2024, Kan
Anonim
Emerald Star elvecruiseskip i Budapest, Ungarn
Emerald Star elvecruiseskip i Budapest, Ungarn

Emerald Waterways er et av de nyeste elvecruiseselskapene, etter å ha blitt introdusert for verden i 2014. Selskapet er australsk, men har blitt markedsført til alle engelsktalende reisende siden lanseringen. Selv om selskapet er ungt, har Emerald Waterways' eldre søsterselskap Scenic operert verdensomspennende landturer siden 1986 og eid/drevet luksuriøse elveskip som seiler under Scenic-merket siden 2008.

Emerald Waterways Onboard Lifestyle

Emerald Waterways markedsfører seg selv som en "deluxe", 4-stjerners+ elvecruiselinje. Imidlertid har selskapet mange detaljer som de fleste reisende vil vurdere som "luksus", en nesten alt inkludert priser og moderne nye skip. Merverdiprisene er rettet mot yngre reisende, men de fleste gjestene er over 50. Livsstilen ombord er komfortabel og uformell, med en interessant blanding av engelsktalende gjester fra hele verden. De fleste passasjerer er fra Australia, Storbritannia, Canada og Nord-Amerika. Siden Scenic er veldig godt kjent i Australia, er en større prosentandel av gjestene fra det landet, noe som øker moroa.

Emerald Waterways' nesten alt inkludert-pris for alle gjester inkluderer all transport til og fra skipet; gratis WiFi ombord på skipet, en utflukt på land hver dag;alle måltider ombord (og noen på land); ubegrenset te og kaffe; vin, øl og brus til lunsj og middag; flaskevann i hyttene etterfylles daglig; og alle drikkepenger på og utenfor skipet. De beste suitene får også begrenset romservice som inkluderer en kontinental frokost, før middagssnacks og kveldssøtsaker.

Emerald Waterways Ships

Emerald Waterways har for tiden fire nesten identiske elveskip med 182 gjester som seiler Rhinen, Donau og Main Rivers i Europa på 8 til 15 dagers reiser:

  • Emerald Sky (2014)
  • Emerald Star (2014)
  • Emerald Sun (2015)
  • Emerald Dawn (2015)

Cruiserederiet planlegger å legge til ytterligere tre nye skip til sin europeiske flåte i 2017 – 138 gjester Emerald Liberte, som seiler mellom Lyon og Avignon i Sør-Frankrike; den 112 gjester Emerald Radiance, som seiler Douro-elven i Portugal; og Emerald Destiny, som seiler Donau, Main og Rhinen i Sentral-Europa med sine fire eldre søstre.

Siden 2014 har Emerald Waterways chartret ett elveskip, den 68 gjester Mekong Navigator, som seiler Mekong-elven i Vietnam og Kambodsja. Selskapet charter også Irrawaddy Explorer, et elveskip som seiler Irrawaddy-elven i Myanmar (Burma).

Emerald Waterways passasjerprofil

Emerald Waterways' lavere priser tiltrekker seg en noe yngre demografi, men de fleste elvecruisereisende har en tendens til å være eldre enn de på havskip siden aktivitetene og underholdningen ombord er begrenset av størrelsen på skipet, ogdestinasjoner er det som tiltrekker de fleste elvecruisereisende. Den blandede engelsktalende demografien gjør det lettere å få nye venner og lære mer om reisende som bor i andre deler av verden, men som har engelske røtter.

Emerald Waterways begynte å legge til aktive utflukter til noen anløpssteder i 2015. Disse inkluderer mer anstrengende turmuligheter som å gå opp til Wertheim Castle og i Schwarzwald og sykkelturer i sjarmerende byer som Melk og byer som Beograd.

Emerald Waterways overnatting og hytter

Luttene og suitene på Emerald Waterways' skip har komfortable senger, en flott dusj og mye lagringsplass. De fleste lugarene har et stort vindu som skyves ned ved å trykke på en knapp, og gjør kabinen om til en utendørs balkong. Hyttene har også individuell temperaturkontroll WiFi inne i hytta, en stor flatskjerm-TV og nattlys på badet.

Emerald Waterways Cuisine and Dining

Emerald Waterways' elvecruiseskip har en hovedspisestue med utmerket utsikt over elven fra begge sider. Frokost og lunsj serveres som buffé, og middag bestilles fra en meny. En lett frokost og lunsj er også tilgjengelig fremover i Horizon Lounge, som er den store panoramasalongen. Gjestene kan ta sine lette måltider utendørs og spise på The Terrace eller spise inne i salongen. En lunsj er en grilling på soldekket.

Maten på Emerald Waterways' skip varierer fra god til utmerket, og de fleste gjestene på cruiset vårt renset tallerkenene sine ved hvert måltid,som alltid er et godt tegn. (Noen bestiller til og med gratis sekunder!) Emerald Cruiseskip-menyene er designet av hjemmekontoret og varierer på hver reiserute, med regionale spesialiteter og gjestefavoritter på middagsmenyen hver kveld.

Emerald Waterways Aktiviteter og underholdning

Som de fleste elvecruise-rederier er destinasjonene i fokus for Emerald Waterways cruise, så mye av dagtimene tilbringes i land. En guidet utflukt på land med "hviskelydenheter" er inkludert i hver anløpshavn. Guiden bruker mikrofon og gjestene bruker øreplugger slik at de kan høre ham/henne uten å måtte stå tett. Gjestene har enhetene i hyttene sine og lader dem hver natt.

Skipene har lokale høyttalere eller underholdning kommer ombord på skipet i noen havner, og alle skipene har en pianospiller/DJ. Cruisedirektøren har en havneprat hver kveld før middag for å diskutere neste dags tidsplan, og leder noen ganger diskusjoner om lokal mat eller skikker. Noen kvelder etter middagen forvandles svømmebassenget og aktersalongen til en kino. Andre kvelder leder cruisedirektøren et trivia-spill eller et spill designet for å få alle til å danse. Når skipet seiler på dagtid, kan kokken lede en matlagingsdemonstrasjon eller en omvisning i byssa. Vi fikk en lokal glassblåser ombord for å demonstrere ferdighetene sine når han seilte i Tyskland.

Emerald Waterways Common Areas

Emerald Waterways-skipene er komfortable, men moderne og moderne. Siden de alle er nye, inkluderer de utmerketteknologi som Wi-Fi for hele skipet og et brukervennlig TV-system i lugarene. Det mest karakteristiske fellesområdet er akterbassengområdet. Ikke mange elveskip har svømmebasseng. Denne er liten og oppvarmet, men perfekt for å slappe av og se elvelandskapet som går forbi. Det uttrekkbare taket gjør den tilgjengelig i all slags vær.

Emerald Waterways Spa, Gym og Fitness

The Emerald Waterways-skip har alle et lite spa og treningsstudio. Spapersonalet tilbyr alle slags tradisjonelle behandlinger som massasjer og ansiktsbehandlinger. Treningsstudioet har noe treningsutstyr, men de fleste gjestene får treningen ved å gå eller løpe når skipet ligger i havn. Soldekket har en tur-/joggebane, som kun ble brukt av noen få reisende på cruiset vårt.

Den mest populære treningsaktiviteten på Emerald Waterways-skipene er å sykle gratis når skipet er i havn. Personalet gir kart og tips om hvor du skal sykle.

Emerald Waterways kontaktinformasjon:

Emerald Waterways nettsted:

Be om en Emerald Waterways Cruise Brochure

Kontakt Emerald Waterways i USA: 1-855-222-3214

Resebyråbestillingslinje: 1-888-778-6689

USA-adresse: Emerald Waterways, One Financial Center - Suite 400, Boston, MA 02111 USA

Anbefalt: