De beste trenings- og treningsprogrammene i Toronto

Innholdsfortegnelse:

De beste trenings- og treningsprogrammene i Toronto
De beste trenings- og treningsprogrammene i Toronto

Video: De beste trenings- og treningsprogrammene i Toronto

Video: De beste trenings- og treningsprogrammene i Toronto
Video: Мотивация и опыт практиков метода Вима Хофа 2024, Kan
Anonim

De beste treningssentrene og treningsprogrammene i Toronto tilbyr en rekke måter å komme i form på, slik at du ikke kjeder deg. Det brede utvalget av treningssentre og programmer som tilbys hjelper deg med å holde deg motivert og komme tilbake for mer, uansett treningsmål eller kondisjonsnivå. Hvis du er på utkikk etter et nytt sted å trene, eller bare et annet alternativ for å blande opp treningsrutinene dine, her er de beste treningssentrene og treningsprogrammene i Toronto.

YMCA Cherry Street

ymca
ymca

En eldre bygning fra 2015 Pan Am/Parapan Am Games, som ligger i hjertet av det kommende Canary District, Toronto Cooper Koo Family Cherry St YMCA Center er stappfullt med treningsfasiliteter og fasiliteter for hele familien. Her finner du ikke bare et treningsstudio og et vektrom, men to bassenger, et sykkelstudio, lekeområde for barn, et 30 000 kvadratmeter stort grønt tak, basketballbane, innendørs løpebane og et bredt utvalg av gruppetreningstimer som inkluderer yoga, kettlebell-trening, bootcamp og mer.

Miles Nadal JCC

miles-nadal JCC
miles-nadal JCC

The Miles Nadal Jewish Community Centre i Torontos Annex-nabolag er et avslappet sted å trene og et som har mye å tilby når det gjelder å komme seg og holde seg i form. Her finner du et oppvarmet s altvannsbasseng, boblebad, dampbadog badstue i både menns og kvinners garderober, mer enn 90 gruppetreningstimer per uke, et dedikert frivektstudio, kampsporttrening og et team med høyt trente instruktører og trenere for å hjelpe deg med å nå treningsmålene dine. De tilbyr også ernæringsprogrammer, ernæringsrådgivning, velværesamtaler, meditasjon, massasje og mer.

SURFSET Toronto

surfesett Toronto
surfesett Toronto

Hvis du noen gang har ønsket å prøve deg på surfing, men du ennå ikke er klar til å fange en ekte bølge, kan du få en følelse av hvordan opplevelsen vil være (samtidig som du får en flott full kroppstrening) på Surfset. Treningen her bruker bevegelser inspirert av surfing, på et brett designet for å simulere de fysiske kravene til surfing - uten havet. Dette er en treningsøkt som fokuserer på stabilitet og kjernestyrke, men den jobber også med hele kroppen din på måter du kanskje ikke er vant til, noe som gjør dette til en ideell måte å ruske opp i treningsrutinen eller komme deg ut av et treningsspor.

Fit Factory Fitness

Fit Factory Fitness, som ligger i Toronto sentrum ved King and Spadina, ledes av en tidligere amerikansk marinesoldat med over 28 års erfaring med trening. Hvis du noen gang har vært bekymret for å kjede deg med et treningsprogram, vil det sannsynligvis ikke være et problem her siden de tilbyr over 200 klasser hver måned. Det autentiske, dynamiske, funksjonelle treningsprogrammet i militærstil fokuserer på boot camp, boksing og styrkekondisjonering for hele kroppen for en intens treningsøkt. Det høres kanskje skremmende ut, men variasjonen av klasser betyr at du vil kunne finne noe som passerkondisjonsnivået ditt, selv om du er nybegynner. Fitness Factory har også en intern ernæringsfysiolog, smoothiebar for drivstoff etter trening, og de tilbyr strekkterapi.

Barreworks

barreworks
barreworks

Barreworks ble grunnlagt i 2012, og var det første studioet i Toronto som spesialiserte seg på ballettbaserte treningstimer. Systemet ble utviklet av et team av lokale danse- og treningseksperter og bruker ballet barre, motstandsbånd og vektede baller for å holde deg tonet, i form og slank – som en danser. Det kreves ingen tidligere erfaring eller dansebakgrunn for å ta klassene, så ikke bekymre deg hvis du ikke har dansehistorie. Treningsøkter kombinerer kondisjonstrening, kjernekondisjonering, yoga og pilates til én total kroppskondisjoneringstime satt til oppløftende musikk.

Pursuit OCR

forfølge OCR-klasse
forfølge OCR-klasse

Vil du føle deg som et barn igjen samtidig som du får en god treningsøkt? Ikke se lenger enn Pursuit OCR, et treningssenter for hinderløyper innendørs. Det 10 000 kvadratmeter store anlegget tilbyr også en rekke treningstimer som spenner fra kondisjonstrening og styrketrening til kettlebells, tautimer og til og med acroyoga. Hvis du er mer interessert i hinderløypa, vil det få deg til å klatre, henge, svinge, løpe og gli deg gjennom den. Kurset er laget for at to personer skal kjøre det sammen og for at flere lag skal være på kurset samtidig.

Spynga

spynga Spin Class
spynga Spin Class

Et unikt treningsprogram i Toronto, Spynga kombinerer yoga og spinning tillage en morsom og utfordrende helkroppsøkt. Deres signaturkurs på 60 minutter lar deg bruke 30 minutter på en intens sykkeltur for å få hjertet til å pumpe, og deretter går du til matten for 30 minutter med yogaflyt og en nedkjøling for å balansere kroppen din og roe sinnet. Hvis du liker å trene som familie, har de en familieklasse for 8 år og oppover. Spynga tilbyr også vekt- og sirkeltreningstimer og separate yoga- og innendørssykkeltimer hvis du ikke har lyst til å kombinere de to.

Anbefalt: