Hvem er den mest pålitelige bobilprodusenten?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er den mest pålitelige bobilprodusenten?
Hvem er den mest pålitelige bobilprodusenten?

Video: Hvem er den mest pålitelige bobilprodusenten?

Video: Hvem er den mest pålitelige bobilprodusenten?
Video: Ny Peugeot el-bil, Toyota slår rekord, Skoda Superb og BYD scorer 5 stjerner – bilnyhederne uge 45 2024, Kan
Anonim
Søstre camping i Airstream-trailer ved siden av en innsjø i Montana
Søstre camping i Airstream-trailer ved siden av en innsjø i Montana

Hvis du er ute etter å kjøpe en bobil, er det viktig å finne den mest pålitelige bobilen på markedet. Du vil ha noe som finner dine behov, størrelseskrav, plass og rimelighet – for ikke å nevne, som sikrer at du får mye for pengene.

David Sweet, tidligere campingekspert, tilbyr råd til kjøpere av bobiler og campingtips for å hjelpe deg med å ta pålitelige avgjørelser.

Spørsmål

Hvem, etter din mening, er den mest pålitelige bobilprodusenten?

Vi skal se på reisehengere og vi har også et barn i rullestol, så vi skal se på tilhengere med utglidninger for mer plass til henne. Vi ønsker bare å se på de som er pålitelige, for det meste problemfrie, men vi håper du har en ide om hvem som er på topp og hvilke du bør holde deg unna.

Vi må kanskje også utvide døråpningen for en rampe for rullestolen. Gjør produsenten det? Jeg antar at noen gjør det, bare lurer. Vi har vanskelig for å finne noe som er brukt med en slideout. Noen ideer eller meninger, takk!

Answer

Du spurte. Vi svarte: Det er et vanskelig spørsmål.

Pålitelighet er en verdi som vi måler hver på vår måte. Å svare på spørsmålet ditt er veldig vanskelig av flere grunner:

For meg å anbefale enbestemt produsent jeg måtte ha eid en av deres bobiler for å ha formulert noen mening. Jeg har bare noen gang eid en Coleman popup, så jeg har svært begrenset eierkunnskap.

Akkurat som biler, kommer nye merker og modeller ut hvert år. Og så er det sitroner og kirsebær som kan komme fra samme samlebånd. Å prøve å finne den "beste" modellen fra en bestemt produsent avhenger kanskje ikke bare av prisen. En billigere modell kan være bra, mens toppmodellene deres kanskje ikke har samme kvalitet.

Service og reparasjoner vil variere, ikke basert på produsenten, men mer sannsynlig på bobilforhandleren hvor du må returnere bobilen for vedlikehold. En vellaget bobil som trenger mindre reparasjoner kan bli et mareritt hvis den blir tatt til en forhandler som ikke gir god service.

Nå, bare fordi jeg ikke kan anbefale noen spesielle modeller, betyr det ikke at jeg kan' ikke hjelpe. Her er noen forslag for å hjelpe deg med å forberede deg til et bobilkjøp:Da min kone og jeg gikk og handlet popup-vinduet vårt, dro vi på et bobilshow. Vi sjekket ut alle merker og modeller, og de fleste av dem som ble vist ble satt opp av forhandleren. Så på bobilutstillingen kan du få en sjanse til å møte de som kan selge deg bobilen din og stille spørsmål, i tillegg til å prøve ut bobilene deres.

Med å prøve ut mener jeg å gå inn i dem og åpne og lukke alt. Legg deg ned på sengene, prøv å åpne dører og vinduer. Ta på deg datterens rullestol og se om det er plass til å bevege seg rundt. Sett deg inn i dem og hopp opp og ned, rist dem for å se hvor solide de er.

Jeg er en informasjonsjunkie og liker åles alt materialet jeg finner. Vi har hentet noen andre eksperter for å vurdere noen av de mest solgte bobilene, inkludert Airstream Travel Trailer og en firehjuls popup-camper. Jeg skulle ønske jeg kunne si at modell X eller modell Y var det beste kjøpet for pengene og vil passe dine behov, men det kan jeg dessverre ikke. Forhåpentligvis vil informasjonen som er tilgjengelig på nettet og turen til bobilutstillingen gi deg informasjonen du trenger for å ta en informert beslutning om hvilket merke og hvilken modell som passer best for dine behov.

Oppdatert og redigert av campingekspert Monica Prelle.

Anbefalt: