Long Island Science Museums
Long Island Science Museums

Video: Long Island Science Museums

Video: Long Island Science Museums
Video: Experiment and use your imagination at the Long Island Science Center in Riverhead 2024, Kan
Anonim
Montauk Point Long Island om natten. Strand, fyr, Melkeveien galakse
Montauk Point Long Island om natten. Strand, fyr, Melkeveien galakse

Enten du og dine er interessert i astronomi, geologi, DNA-hemmelighetene eller andre emner, er det et vitenskapsrelatert museum på Long Island for å utdanne og underholde. Fra Cold Spring Harbor Whaling Museum, med sitt fokus på Long Islands hvalfangstindustri og dagens bevaring av disse gigantiske pattedyrene, til DNA Learning Center med sitt vell av informasjon om hvordan gener fungerer, tilbyr Long Island, New York besøkende og innbyggere en rekke utmerkede vitenskapsmuseer.

Her er en liste for å få deg og hele familien i gang med LI-vitenskapseventyret ditt.

Brookhaven Laboratory Science Museum

Lærere, merk deg: Brookhaven National Laboratory Science Museum tilbyr GRATIS programmer og omvisninger i laboratoriet for barn i klasse 1 til 8. (Merk at lærere må ordne selv for en buss eller varebil å transportere studenter rundt på nettstedet.)

Det finnes programmer på stedet så vel som oppsøkende workshops.

Cold Spring Harbor Whaling Museum

Med utstillinger som skildrer Cold Spring Harbors maritime fortid, har museet regelmessige familieprogrammer gjennom hele året. Du kan også ha bursdagsselskaper til barna dine på museet, og de arrangerer også museumsovernattingpå spesifikt planlagte dager.

Cradle of Aviation Museum

Dette utmerkede museet forteller historien om flyturen fra drømmer om å sveve til luftballonger til Long Islands første flytur i 1909. Besøkende vil se faktiske fly, inkludert et søsterfly av Charles Lindberghs "Spirit of St. Louis", en Republic P-84B Thunderjet bygget i Farmingdale, en Grumman Lunar Module LM-13, bygget i Bethpage i 1972, og mye mer som er relatert til fly og andre maskiner som går opp i himmelen.

DNA-læringssenter

Cold Spring Harbor Laboratorys Dolan DNA Learning Center tilbyr noen gratis programmer til publikum. I tillegg, en lørdag i måneden fra oktober til juni, er det et lørdags-DNA! program, noen for alderen 10-13 med ledsagende voksen, og andre for studenter i alderen 14 til voksen med tilhørende ledsager for deltakere under 15. Kostnaden er $15 per person og alle økter varer i to timer. Læreropplæringsverksteder er også tilgjengelig.

Garvies Point Museum & Preserve

Garvies Point Museum and Preserve forteller om kultur- og naturhistorien til Long Island, med interaktive utstillinger og mer om øyas geologi, og fokus på indiansk arkeologi.

The Hicksville Gregory Museum - Long Island Earth Science Center

Fra en fascinerende steinsamling inkludert fossiler og en utstilling om fluorescerende steiner til en 5 1/2 fot lang kopi av en Mosasaur-hodeskalle, gir Hicksville Gregory Museum et fascinerende innblikk i verden av geovitenskap.

Museet tilbyr enrekke utdanningsprogrammer innen geovitenskap, og disse er for alle aldersnivåer. Det er også turer for eldre, speidere og andre grupper. Ekskurs er også tilgjengelig. For å finne ut mer, kontakt museet.

Long Island Aquarium & Exhibition Centre (tidligere Atlantis Marine World)

På Long Island Aquarium & Exhibition Centre (tidligere k alt Atlantis Marine World) kan hele familien oppleve interaktive marine utstillinger, se en enorm haitank (og du kan til og med arrangere et haidykk hvis du tør!), se utendørs sjøløveshow og mye mer.

Long Island Science Center

På Long Island Science Center, læringsutstillinger og morsomme, interaktive, pedagogiske programmer gjør vitenskapen levende for barn og familier. Det er også speiderprogrammer, lærerutdanning, naturfagsbursdagsselskaper og mye mer tilgjengelig.

I tillegg inneholder skoleprogrammer og oppsøkende aktiviteter praktiske aktiviteter som er alderstilpassede for barn fra førskolealderen til videregående.

Science Museum of Long Island

Selv om dette er not ditt typiske museum hvor du bare kan stikke innom og rusle rundt, er det mye å gjøre på Science Museum of Long Island. Dette non-profit vitenskapsaktivitetssenteret har praktiske vitenskapsverksteder, som alle krever forhåndsregistrering. Disse verkstedene er vanligvis planlagt for barn i skoleferier og på ukedager.

Museet tilbyr også ekskursjoner som lærere og samfunnsledere kan arrangere for å berike elevenes vanlige leksjoner.

Besøk nettstedet til Science Museum of Long Island for å finne ut om deres planlagte aktiviteter, og hvis du vil nyte museet, må du registrere deg for et av programmene deres. Ring registratoren deres på (516) 627-9400, internnummer 10 for å registrere deg.

Vanderbilt-museet

Det tidligere Gold Coast-herskapshuset var en gang eiendommen til William K. Vanderbilt II. Innenfor den vidstrakte 43 mål store vidden finner du et sjømuseum, naturhistoriske eksemplarer, en samling etnografiske gjenstander og mer.

Det finnes også et planetarium med regelmessige himmelshow.

Sjekk nettstedet til Vanderbilt Museum for workshops for barn og voksne og sommerprogrammer for barn.

Anbefalt: