Besøksguide for New York Hall of Science

Innholdsfortegnelse:

Besøksguide for New York Hall of Science
Besøksguide for New York Hall of Science

Video: Besøksguide for New York Hall of Science

Video: Besøksguide for New York Hall of Science
Video: STOCKHOLM 2017 - ABBA MUSEUM 2024, Kan
Anonim
New York Hall of Science
New York Hall of Science

The New York Hall of Science, også kjent som NYSCI, ble opprinnelig bygget for verdensutstillingen i 1964. På den tiden var det et av de eneste vitenskapsmuseene i landet. Nå er det et av de fremste utdanningssentrene for vitenskap og teknologi i New York City.

Barn i alle aldre vil elske de mange praktiske aktivitetene som samtidig er morsomme og lærerike. Rocket Park lar besøkende se noen av de første rakettene og romfartøyene som startet romkappløpet. Museet har også et område spesielt for de yngste besøkende, Preschool Place, som er perfekt for småbarn.

Å besøke New York Hall of Science med barna dine vil uunngåelig minne deg om vitenskapsmuseene fra barndommen din. Selv om dette betyr at noen av utstillingene må oppdateres, betyr det også at det er mange av de klassiske vitenskapsmuseets utstillinger som du kan glede deg over å se barna dine lære om lys, matematikk og musikk på samme måte som du gjorde.

NYSCI har mange nye og midlertidige utstillinger å utforske. For eksempel var det sommeren 2019 en utstilling som brukte en bedårende katt til å lære barn om fornybar energi. De kunne til og med vende brytere og sende innhøstet energi til mobiltelefonene sine for å lade. Nok en midlertidig utstilling oversommer fokusert på kvinner i verdensrommet. I de varmere månedene kan besøkende nyte Science Playground og minigolfbanen mot en liten ekstra avgift (Merk: Sistnevnte er stengt for oppussing frem til slutten av 2019.)

For oppdatert informasjon om åpningstider, opptak og utstillinger, besøk den offisielle nettsiden til New York Hall of Science.

Hva du bør vite om å besøke NYSCI

  • Fra Grand Central vil det ta ca. 45 minutter å nå NYSCI med 7-toget.
  • Pennlegg å bruke omtrent to timer på å utforske utstillingene som interesserer barnet ditt mest på museet.
  • Du kan kjøpe mat i kafeen eller ta med din egen. Menyen inneholder mange barnevennlige alternativer.
  • The Queens Zoo, Queens Museum, Flushing Meadows Carousel og Lemon Ice King of Corona er begge nær NYSCI, og kan enkelt kombineres for å gi en hel dag med underholdning.
  • Det er (bet alt) parkering rett ved museet, men det er også gratis gateparkering langs 111th Street.

Anbefalt: