Movil Tours: Peru Bus Company

Innholdsfortegnelse:

Movil Tours: Peru Bus Company
Movil Tours: Peru Bus Company

Video: Movil Tours: Peru Bus Company

Video: Movil Tours: Peru Bus Company
Video: Nueva Agencia Movil Bus: Nicolás Arriola 2024, Kan
Anonim
Movil Tours busselskap i Peru
Movil Tours busselskap i Peru

Movil Tours S. A. ble grunnlagt 12. mai 1988. Grunnleggerne, Matos-familien, hadde vært i transportbransjen i mange år før dannelsen av Movil Tours, og kjørte en håndfull kjøretøy langs ruter i Amazonas avdeling i Nord-Peru.

Det familiedrevne selskapet utvidet sakte både sin flåte og sine ruter, og tilbyr frakt- og passasjertjenester fra Lima til Chiclayo og Trujillo på nordkysten av Peru. Movil Tours ble senere det første peruanske busselskapet som tilbyr en moderne busstjeneste langs innlandsruten fra Chiclayo til Moyobamba og videre til Tarapoto. Movil Tours er fortsatt et familieeid selskap.

innenlandsdekning

Movil Tours går fra Lima langs nordkysten av Peru, med stopp ved Chimbote, Trujillo og Chiclayo. Fra Chiclayo kutter selskapet inn i landet til Bagua, Pedro Ruiz (for Chachapoyas og Kuelap), Moyobamba, Tarapoto og Yurimaguas. Movil Tours er for tiden det beste bussselskapet som opererer langs ruten Chiclayo til Tarapoto.

Selskapet har også busser fra Lima til det sentrale og nordlige høylandet. Høylandsdestinasjoner inkluderer Caraz, Huaraz og Cajamarca lenger nord.

Sørlige reisemål er begrenset til Cusco og Puerto Maldonado.

Internasjonal dekning

Movil Tours var et av de første peruanske busselskapene som tilbød en tjeneste langs Interoceanic Highway mellom Puerto Maldonado og Rio Branco, Brasil. Movil Tours-passasjerer kan nå nå Rio Branco fra Cusco via Puerto Maldonado.

komfort- og busskurs

Movil Tours tilbyr sine passasjerer fem forskjellige bussklasser. De billigere alternativene er ganske grunnleggende, mens cama- og supercama-bussene kan sammenlignes med de til toppselskaper som Cruz del Sur.

  • Normal (Servicio Económico): liten buss, én etasje, enkle sitteplasser
  • Semi Cama: en eller to etasjer, delvis tilbakelente semi cama (halvseng) seter
  • Mixto: to etasjer, 160-graders kamerasengseter i første etasje, semi-kamera i andre etasje
  • Cama: to etasjer, kamerasengseter i begge etasjer
  • Super Cama: to etasjer, kameraseter i første etasje, luksuriøse 180-graders superkameraseter i andre etasje

Onboard Services

Med unntak av økonomitjenesten (som ikke har noen ledsager eller måltider ombord), har alle Movil Tours-busser følgende tjenester ombord:

  • Ombordbetjent (terramoza)
  • Bad
  • Aircondition
  • filmer
  • Måltider (frokost, lunsj og middag avhengig av reiselengde)

Cama- og supercama-busser har et generelt høyere servicenivå. Ytterligere tillegg kan omfatte tepper og puter.

Sikkerhetsfunksjoner

Movil Tours er et bussselskap i mellomklassen (med kamera- og superkamera-klassene som presser seg inn i toppenkategori). Som sådan legger selskapet mer vekt på sikkerhet enn mange av sine lavbudsjettkonkurrenter.

Hver buss har to sjåfører for langdistanseturer, som roterer hver fjerde eller femte time for å beskytte mot tretthet. Alle seter har sikkerhetsbelter og alle busser er utstyrt med hastighetsavlesninger og GPS-overvåking.

Most Movil Tours-busser stopper kun ved angitte terminaler (reduserer risikoen for tyveri og kapring ombord). Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle, så hold øye med håndbagasjen din. Det er alltid en risiko for tyveri om bord.

Anbefalt: